Prijava

Vaša prijava

Gimnazija Velika Gorica - Gimnazija Velika Gorica :: Sportski klub :: Vijesti

Gradsko natjecanje ŠSD-a u odbojci (Ž)

Dana 22. studenoga 2018. u sportskoj dvorani srednjih škola održalo se gradsko natjecanje školskih sportskih društava u ženskoj odbojci. 

Europski školski sportski dan u Gimnaziji Velika Gorica

U petak se (28. rujna 2018.) u školskoj dvorani srednjih škola grada Velike Gorice obilježio Europski školski sportski dan. Profesor Polan, nastavnik TZK-a u Gimnaziji Velika Gorica, bio je voditelj i organizator.

Srebrne badmintonašice!

Državna natjecanja iz badmintona

Djevojke: Elena Miščević, Lucija Buchberger, Ivona Trstenjak i Korina Kovačević sudjelovale su na državnom natjecanju iz badmintona i osvojile srebrnu medalju. Mladići: Jakov Vujević, Filip Barišić, Marin Pepić i Marko Dolibašić također su sudjelovali na državnom natjecanju iz badmintona i plasirali se na visoko 4. mjesto. Obje ekipe vodio je profesor Gordan Polan.

Državno natjecanje iz atletike

Antonio Vrban, Filip Božić, Luka Sedlaček, Marko Čaić, Saša Stipić, Ivan Sindičić, Mislav Robić, Filip Gršić, Marin Ćurić, Ivan Bedenic, te voditelj i mentor Gordan Polan, prof. sudjelovali su na državnom natjecanju iz atletike i osvojili visoko 5. mjesto.

Uspjeh Školskog sportskog društva

Hrvatski školski sportski savez dodijelio je priznanje Gimnaziji Velika Gorica za uspjeh postignut na završnici Državnoga prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u šk. god. 2015./2016.

KRISTIJAN OSVOJIO SREBRO NA EUROPSKOM PRVENSTVU

5.veljače 2016. Kristijan Obrazović, učenik 1.a razreda velikogoričke opće Gimnazije, u sklopu užeg spiska Hrvatske reprezentacije, nastupio je na 43. Europskom prvenstvu u karateu na Cipru u kategoriji kadeta do 63 kg. Do finala je stigao pobijedivši reprezentativca Slovačke, Turske, Njemačke i Ukrajine. Već u prvoj borbi Kristijan je zadobio …

SREBRO ZLATNOGA SJAJA

Intervju S KRISTIJANOM OBRAZOVIĆEM, učenikom 1.a razreda GVG-a i dobitnikom srebrne medalje na 43. Europskom prvenstvu u karateu na Cipru 5. Veljače  2016. g. Kristijan Obrazović, učenik 1.a razreda velikogoričke opće Gimnazije, u sklopu užeg spiska Hrvatske reprezentacije, nastupio je na 43. Europskom prvenstvu u karateu na Cipru, u kategoriji …

Državna natjecanja 2015. -badminton

Elena Miščević, 2.d, Lucija Buchberger, 1.c, Klara Dugalić, 3.c, Ivanka Čuljak, 2.a, pod vodstvom profesora Gordana Polana, sudjelovale su na državnoj završnici natjecanja ubadmintonu za djevojke, u Dubrovniku od 4. do 6. ožujka 2015., te pritom ostvarilo 4. mjesto. Čestitamo učenicama i profesoru!        

Velik uspjeh badmintonašica

Školsko športsko društvo naše škole je 11. veljače na poluzavršnici Badmintona za djevojke, u Jastrebarskom, ostvarilo veliki uspjeh. Učenice naše škole bile su najbolje, čime su izborile i odlazak na državnu završnicu u Dubrovnik od 4. do 6. ožujka. Pogledajte fotografije.

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke srednjih škola Zagrebačke županije

U utorak 19.11.2013. u Srednjoj školi Vrbovec održano je županijsko natjecanje u odbojci za djevojke srednjih škola Zagrebačke županije. Sudjelovalo je 7 ekipa i natjecanje se održalo u dvije skupine (4-3). Naše su djevojke osvojile odlično prvo mjesto.             Nakon razigravanja konačni redoslijed je: ŠSD …

Državno prvenstvo u odbojci za djevojke

Čestitamo Mariji Uzelac, Mariji Radoš, Mariji Vuglenović,Viti Čosić, Aleksandri Bilić, Tei Sakač, Ružici Bajić, Ani Visković, Ivoni Domić, Matei Radoš, Anamariji Knezović, Mariji Dugalić i voditelju Šunić Nenadu na izvrsnom rezultatu na državnom prvenstvu iz odbojke, koje je održano od 1. do 3. svibnja 2013. u Poreču.

JUNIORSKA PRVAKINJA HRVATSKE

U subotu 6. travnja 2013. godine u sportskoj dvorani "Mavrinci", Čavle, održano je juniorsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou za 2013. godinu na kojem se natjecala naša učenica Dorotea Cvetković.

USPJEH FLORETAŠA ERICA DINKOVIĆA

U ponedjeljak 8. travnja na Svjetskom juniorskom i kadetskom prvenstvu u Poreču održana su natjecanja u floretu za kadete. Nastupio je naš učenik Eric Dinković i postigao dobre rezultate.

NAJBOLJI VELIKOGORIČKI SPORTAŠI GIMNAZIJALCI

U srijedu (30. siječnja 2013.) su u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici dodijeljene nagrade najboljim velikogoričkim sportašicama i sportašima u 2012. godini.