Rezultati natječaja za Međunarodni projekt "Diskriminacija"

Izabrani su učenici:

Međunarodni projekt za učenike trećih razreda naše škole!

Učenici trećih razreda- uključite se u novi međunarodni projekt naše škole!

Obavijest - obrazovanje odraslih

U tjednu od 3. do 7. prosinca 2018. neće biti predavanja niti ispita u obrazovanju odraslih.

Međunarodni projekt za učenike drugih razreda naše škole!

Učenici drugih razreda- uključite se u novi međunarodni projekt naše škole!

Javni poziv za organizaciju izvanučioničke nastave 03/18

Pod ::opširnije:: pogledajte Javni poziv za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave. Rok: do 20.11. 2018.

Natječaj za dodjelu stipendija

Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija u školskoj odnosno akademskoj 2018./2019. godini.   Tekst Natječaja kao i obrasci za prijavu nalaze se na sljedećoj internetskoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/o-ministarstvu-15/javne-rasprave/natjecaji/aktualni-natjecaji-921/921

OBAVIJEST UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA

EKONOMSKA ŠKOLA VELIKA GORICA Velika Gorica,  19. listopada 2018. OBAVIJEST UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA Ravnateljica Škole u suradnji s nastavnicima struke – nositeljima tema, a na prijedlog Stručnih vijeća škole donijela je 19. listopada 2018. odluku o temama za završni rad u šk. god. 2018./19. Učenici teme za završni rad biraju najkasnije do 31. listopada 2018. g.   ZAVRŠNI ISPIT ZANIMANJE: PRODAVAČ

OBAVIJEST UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA TEME ZA ZAVRŠNI RAD PROGRAM EKONOMIST

EKONOMSKA ŠKOLA VELIKA GORICA Velika Gorica, 19. listopada 2018.   OBAVIJEST UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDA TEME ZA ZAVRŠNI RAD PROGRAM EKONOMIST   Ravnateljica Škole u suradnji s nastavnicima struke – nositeljima tema, a na prijedlog Stručnih vijeća škole donijela je  19. listopada 2018. odluku o temama za završni rad u šk. god. 2018./19. Učenici teme za završni rad biraju najkasnije do 31. listopada 2018. g.

Učenici Ekonomske škole se uključili u obilježavanje Dana kravate

Na Dan kravate 18.10.2018.učenici 3a i 3b razreda , naše škole, su se uključili u obilježavanje Dana kravate na način da su pod velikim odmorom demonstrirali vezanje kravate i u hodniku škole uredili prigodni pano. Zahvaljujemo profesoricama Balažić i Stepanić na suradnji i podršci. Jelica Kelava

Posjeta učenika trećeg razreda Ekonomske škole Velika Gorica gradskom Crvenom križu 4.10.2018.

Učenici trećeg razreda naše škole u okviru  programskog sadržaja Računovodstvo neprofitnih organizacija posjetili su neprofitnu organizaciju Crveni križ Velika Gorica. Ravnateljica, gđa Suzana Strunjak primila nas je  i predstavila programe i aktivnosti Crvenog križa, način i djelovanje , upravna tijela , financijski plan, suradnju sa Hrvatskim Crvenim križem i lokalnom zajednicom.

Stručna posjeta naših učenika 2.razreda-smjer ekonomist poslovnici Zagrebačke banke u Velikoj Gorici

Učenici drugog razreda –zanimanje ekonomist posjetili su 1., 4., i 5.10.2018. poslovnicu Zagrebačke banke u Velikoj Gorici , u okviru plana i programa rada predmet Računovodstvo . Programske sadržaje poslovi  platnog prometa  u primjeni objasnila im je gđa Jasmina Beg Ninić na vrlo zanimljiv i jednostavan način. Učenici su nakon predavanja i obilaska poslovnice dobili  prigodne poklone Zabe .

Erasmus plus 2018/19

Ekonomskoj školi Velika Gorica odobren je Erasmus plus projekt u K1 aktivnosti pod nazivom „Iskustvo u digitalnom marketingu“. Područje digitalnog marketinga je među najtraženijim vještinama na tržištu rada i škola će ovim projektom učenicima povećati kompetencije u toj vještini. 13 učenika završnih razreda smjera ekonomist će od 5.11.do 16.11. 2018. u nekoliko njemačkih tvrtki u Münchenu  obaviti dvotjednu stručnu praksu iz digitalnog marketinga.

Obavijest - komercijalist 2018./19. - prvi sastanak

OBAVIJEST POLAZNICIMA OBRAZOVANJA ODRASLIH            Prvi sastanak polaznika obrazovanja odraslih u šk. god. 2018./19. održati će se u srijedu, 3. listopada 2018.  godine u 19.20 sati Molimo Vas da sastanku obavezno prisustvujete jer ćete na njemu saznati bitne informacije vezane uz vaše školovanje u Ekonomskoj školi Velika Gorica.                                                                     Voditelj obrazovanja odraslih                                                                   Gordana Svekrić, prof.

Podjela potvrda o položenim ispitima Državne mature

Podjela potvrda o položenim ispitima Državne mature (jesenski rok) bit će u petak, 21. 9. 2018. u 10 sati.