Obrazac izjave o izvođenju nastave na daljinu.

Obrazac izjave od strane učitelja i stručnih suradnika o sposobnosti izvođenja nastave na daljinu.

Prijava završnog rada u šk. god. 2019./20. - ljetni rok

U skladu s Pravilnikom o izradbi i obrani završnog rada  učenici završnih razreda dužni su prijaviti obranu završnog rada. S obzirom na cjelokupnu situaciju ove školske godine učenici će prijavu završnog rada u ljetnom roku šk. god. 2019./20. izvršiti tako da će PRIJAVNICU u privitku popuniti i poslati je na e-mail Škole: ured@ss-ekonomska-velikagorica.skole.hr i to do utorka, 31. 3. 2020. 

OBAVIJEST

Od danas je krenula nastava na daljinu i pošto cijela Hrvatska ide preko CARNET-ovog servera server je i više nego preopterećen. Ako se ne možete trenutno prijaviti ne brinite. Pokušajte kasnije. Isti problem ima jedan dio nastavnika i učenika.

OBAVIJEST - RASPORED NASTAVE NA DALJINU

Od srijede 18.3.2020. počinje nastava na daljinu. Nastava će se organizirati u alatu Yammer dostupnom na platformi Office 365 za škole.  Nastava će se odvijati po redovnom rasporedu škole. Zadaci i materijali iz predmeta koji se održavaju tog dana bit će postavljeni u virtualne učionice svaki dan do 12h. Nakon što su materijali postavljeni obaveza učenika je naznačiti svoje prisustvo u virtualnoj učionici kako bi predmetni nastavnik evidentirao odsutne učenike. 

VIRTUALNE UČIONICE ZA UČENIKE

Otvorene su virtualne učionice za učenike. Molimo učenike da odaberu razred i biti će proslijeđeni u svoju virtualnu učionicu  Link za 1A Link za 1B Link za 1C Link za 1D Link za 2A Link za 2B Link za 2C Link za 2D Link za 3A Link za 3B Link za 3C Link za 4A Link za 4B Link za 4C

OBAVIJEST

Dragi nastavnici i učenici. Molim vas za strpljenje. Sustav Office365 i njegov program Yammer preko kojega ćemo imati virtualnu nastavu je preopterećen i ne možemo se prijaviti. Čim se uspijemo ulogirati u Yammer na web stranicu škole ćemo objaviti linkove. Sve vas molim za razumijevanje i strpljenje. Činimo sve što je u našoj moći da objavimo popis učionica što prije.

VIRTUALNA ZBORNICA ZA NASTAVNIKE

Prijava za nastavnike: Virtualna zbornica

VAŽNA OBAVIJEST

U Ekonomskoj školi Velika Gorica od ponedjeljka , 16. 3. 2020. neće se do daljnjega (dva tjedna) održavati nastava, sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite. O načinu održavanja online nastave dobit ćete upute.  

VAŽNO! - PROVJERA KORISNIČKIH PODATAKA

Provjera prijave sa @skole.hr korisničkim računom. Molimo sve učenike i nastavnike da provjere svoje korisničke podatke (AAI identitet) - CARNET - HUSO  na sljedećoj poveznici:   https://provjera.skole.hr/ Ukoliko ustanovite da Vam AAI identitet nije ispravan i da se ne možete prijaviti - molimo vas da promjenu lozinke zatražite na mail: ured@ss-ekonomska-velikagorica.skole.hr    

Ideja godine 2020 - poslovno natjecanje za učenike srednjih škola

Portal srednja.hr otvorio je prijave za osmo izdanje srednjoškolskog poslovnog natjecanja Ideja godine. Riječ je o natjecanju u kojem učenici trebaju izaći iz okvira i osim znanja pokazati inovativnost, kreativnost i prezentacijske vještine. Po prvi puta ove godine nagrađujemo prva tri plasirana tima i to putovanjem u Bruxelles uz posjet Europskoj Komisiji.  Finalne prijave će trajati do 26. ožujka. Deset najboljih timova ulazi u finale koje će se održati 2. travnja u prostorima Effectus – Studij financije i pravo, gdje će svoje ideje morati prezentirati pred stručnim ...

Erasmus+ projekt „U korak s vremenom za uspješnu inkluziju“ – diseminacija

Nakon povratka s planiranih mobilnosti sudionicii: Snježana Starčević, Ksenija Vatavuk Margetić, Nina Burić, Marin Čuljak, Ana Topal i Marija Schjaer marljivo su krenuli u pripremu diseminacije kako bi stečena znanja što uspješnije prenijeli i na ostale kolegice i kolege unutar naše ustanove. Započeli smo s diseminacijom odmah nakon završetka svih mobilnosti 6. studenog 2019.  na sjednici Nastavničkog vijeća. Nazočnim kolegicama i kolegama ukratko smo predstavili  programe strukturiranih tečajeva, upoznali ih s domaćinima odabranih edukacija i školskim sustavima posjećenih zemalja (Ujedinjenog ...

Ekonomska škola opet najbolja u futsalu na gradskom natjecanju

Gradsko natjecanje školskih sportskih društava (ŠSD) srednjih škola Grada Velike Gorice u futsalu za mladiće održano je danas u dvorani Srednjih škola, a domaćin natjecanja bila je Ekonomska škola. Natjecala su se 4 ŠSD-a: ŠSD Bumbar (Ekonomska škola Velika Gorica, voditeljica Vesna Ban, prof.), ŠSD GVG (Gimnazija Velika Gorica, voditelj Goran Polan, prof.), ŠSD Velgor (Srednja strukovna škola, voditelj Tonči Miočić, prof.) i ŠSD Zrakoplovac (Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina, voditelj Krešimir Lušić, prof.).

Učenici Ekonomske škole Velika Gorica posjetili Hrvatsku narodnu banku

Učenici 3.b razreda posjetili su Hrvatsku narodnu banku 7.2.2020 g. u pratnji prof. Ivana Mohara i prof. Martine Čužić Golubić. Tom prigodom upoznali su i guvernera HNB-a gospodina Borisa Vujčića koji ih je srdačno pozdravio i kratko porazgovarao s njima.                                                    Održano je zanimljivo interaktivno predavanje gdje su učenici pokazali svoje znanje o bankarstvu. Učenicima je prezentiran ...

Noa Tončinić osvojio zlato na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore

Atletski klub Velika Gorica ostvario je odličan rezultat na Dvoranskom prvensntvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke. U dvorani na Zagrebačkom velesajmu jučer je tako Noa Tončinić uzeo zlato na 3000 metara, a Borna Čeran srebro na 1500. Dobar rezultat ostvario je i David Livada koji je osvojio 4. mjesto na 800 metara.

Sretno Valentinovo

"Ljubav je kad ostajete stisnuti pod kišobranom još dugo nakon što je kiša prestala." (Stuart i Linda MacFarlane) "Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi." (Michelangelo Buonarroti)