DOPUNSKI NASTAVNI RAD

Za učenike koji imaju zaključene najviše dvije negativne ocjene dopunski rad održat će se od 26. lipnja do 5. srpnja. Raspored dopunskog rada bit će objavljen najkasnije do 22.6.2019. na mrežnoj stranici škole.  

SREBRNA MEDALJA ZA MARTINA LEŠKOVIĆA (4.IRE)

Na sajmu inovacija u Ivanić Gradu tijekom dva dana sudjelovale su mnoge uspješne udruge i klubovi koje se bave sportskim, kulturnim zabavnim i humanitarnim radom te gotovo tisuću petsto učenika srednjih škola iz svih krajeva Republike Hrvatske.   Našu školu na sajmu je predstavljao sa svojim autorskim radom pod nazivom "3D monitor" učenik 4.IRE razreda Martin Lešković.

OBRANA ZAVRŠNOG RADA-ljetni rok

  Obrana završnog rada u ljetnom roku šk. godine 2018./2019.bit će u utorak, 4.lipnja 2019. od 08.30 sati za učenike ZP i IRE razreda   srijedu, 5.lipnja 2019. od 08.30 sati za učenike ZIM razreda.  

DOPUNSKI RAD ZA UČENIKE 4. RAZREDA

RASPORED DOPUNSKOG RADA ZA UČENIKE 4. RAZREDA OBJAVLJEN JE U PODSTRANICI-RASPORED SATI.

POVRATAK POBJEDNIKA: Perešinov MiG-21 otkriven ispred MORH-a

Nakon 28 godina Perešinov MiG-21 oznake "26 112" kojim je hrvatski pilot u listopadu 1991. godine iz Bihaća preletio u Klagenfurt, konačno je vraćen u Hrvatsku gdje će trajno podsjećati na prelet koji je postao jedan od najpoznatijih pothvata iz Domovinskog rata. U nazočnosti obitelji Perešin, najviših državnih dužnosnika, predstavnika Hrvatske vojske, hrvatskih branitelja te brojnih okupljenih građana u nedjelju, 12. svibnja 2019. ispred Ministarstva obrane Republike Hrvatske u Zagrebu, svečano je obilježen "Povratak pobjednika" u Hrvatsku – aviona MiG-21 ...

MISA ZAHVALNICA ZA MATURANTE

Misa zahvalnica za maturante grada Velike Gorice slavljena je u utorak 7. svibnja navečer u župnoj crkvi župe Navještenja Blažene Djevice Marije. Misu je predvodio vlč. Tomislav Hačko, koordinator trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije uz koncelebraciju župnika Norberta Ivana Koprivca. Više podstranica-Događanja  

DOJDI OSMAŠ,ZAGREB TE ZOVE 2019.

Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina predstavit će se na manifestaciji "Dojdi osmaš, Zagreb te zove" koja se održava u petak, 10.05.2019. godine na Zrinjevcu. Manifestacija "Dojdi osmaš, Zagreb te zove!" održavat će se od 10 do 16 sati, a pozvani su učenici osmih razreda osnovnih škola Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Pozivaju se njihovi roditelji i građani, da dođu i upoznaju programom škole, razgovaraju s učenicima i profesorima, saznaju više o radu i životu škole, našim programima i aktivnostima.  

DAN OTVORENIH VRATA ZRAKOPLOVNE ŠKOLE

                                                   DAN OTVORENIH VRATA       održat će se u četvrtak, 30.05.2019.   od 16.30 do 19.00 sati                            

SRETAN USKRS

Dragi učenici i poštovani roditelji, želimo vam sretan Uskrs i ugodne proljetne praznike, nastava počinje 29.04. 2019. prema               B-RASPOREDU (u privitku).  

ŠKOLSKO NATJECANJE U ŠAHU

ZTŠ Rudolfa Perešina ima novog prvaka u šahu! Mateo Vukčević (2.IRE) nakon dvije godine dominacije učenika Želimira Šitića nanio mu je 1. poraz pa je došlo vrijeme za smjenu na tronu. Oba igrača odlično su otvorila turnir pobjedama u prva 3 kola. U 4. kolu odlučio je međusobni dvoboj kada je Vukčević nakon neizvjesne borbe odnio pobjedu. Na prvenstvu je sudjelovalo ukupno 12 učenika koji su pokazali svoje umijeće u šahu kroz 5 odigranih kola, a Vukčević je odnio svih 5 ...

ODBOJKAŠI IDU NA DRŽAVNO!

U srijedu, 6. ožujka 2019. godine, u Ivanić Gradu održano je Županijsko natjecanje u odbojci za mladiće. Učenici naše škole osvojili su prvo mjesto i plasirali na državno natjecanje u Poreču.  

SVEČANA DODJELA UGOVORA O STIPENDIRANJU ZA 3. GENERACIJU

U utorak,26.2.2019. godine u našoj školi održana je svečana dodjela Ugovora o stipendiranju za 13 učenika 3.IRE i 4.IRE razreda što je nastavak izvrsne suradnje sa Ministarstvom obrane Republike Hrvatske. Ugovore o stipendiranju uručio je pomoćnik ministra obrane Zoran Piličić i zapovjednik Hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Mato Mikić. Pomoćnik ministra obrane Zoran Piličić uručio je ravnatelju Vedranu Šarcu zahvalnicu za potporu i doprinos razvoju civilno-vojne suradnje. O događaju više pod opširnije.      

NAŠI STOLNOTENISAČI IDU NA DRŽAVNO NATJECANJE

Natjecanje srednjoškolskih sportskih društava (ŠSD) Zagrebačke županije u stolnom tenisu za djevojke i maldiće održano je danas u dvorani Srednjih škola u organizaciji Ekonomske škole Velika Gorica. Sudjelovalo je ukupno 10 ekipa (5 ženskih i 6 muških) iz 7 srednjih škola. U konkurenciji mladića natjecali su se: ŠSD Zrakoplovac (Zrakoplovna tehnička škola Rudolf Perešin, Velika Gorica),ŠSD Martin (SŠ Dugo Selo),ŠSD Bumbar  (Ekonomska škola Velika Gorica),ŠSD Jastreb (SŠ Jastrebarsko),ŠSD Mladost (SŠ ”Ivan Švear”, Ivanić Grad) i ŠSD Ban (SŠ Ban Josip Jelačić, Zaprešić).

OBRANA ZAVRŠNOG RADA-zimski rok

Obrana završnog rada u zimskom roku školske godine 2017./2018. održat će se u četvrtak; 07.02.2019. u 12.00 sati za IRE i ZIM, u 12.30 sati ZP Obrani završnog rada mogu pristupiti učenici koji su pravovremeno prijavili i urudžbirali završni rad prema Vremeniku i Pravilniku o izradbi i obrani završnog rada.  

POČETAK 2. POLUGODIŠTA

Nastava počinje 14. siječnja 2019., pri čemu su 1. i 3. razredi na nastavi prije podne, a 2. i 4. razredi poslije popodne prema D-rasporedu. Raspored se nalazi u podstranici RASPORED SATI.