PREPORUKE O ORGANIZACIJI RADNOGA DANA UČENIKA TIJEKOM ODRŽAVANJA NASTAVE NA DALJINU

PREPORUKE O ORGANIZACIJI RADNOGA DANA UČENIKA TIJEKOM ODRŽAVANJA NASTAVE NA DALJINU  

TEŠKOĆE U SUSTAVU

OBAVIJEST! Od danas je krenula nastava na daljinu i pošto cijela RH ide preko CARNET-ovog servera.Server je i više nego preopterećen,a prema dostupnim informacijama radi se na otklanjanju problema.                Ako se ne možete trenutno prijaviti ne brinite. Pokušajte kasnije.                Isti problem ima dio nastavnika i učenika.  

PRAVILA PONAŠANJA U VIRTUALNIM UČIONICAMA-MS Teams

Poštovani učenici, prema naputku Ministarstva znanosti i obrazovanja MS Teams će se u narednom razdoblju koristiti za organizaciju nastave na daljinu. Svi nastavnici i učenici komunicirat će unutar virtualnih zbornica i virtualnih razreda. Napominjemo da su pravila ponašanja na MS Teamsu jednaka kao i u stvarnim učionicama. Sve objave neprimjerenog sadržaja bit će uklonjene, a podatci autora bit će proslijeđeni školi na daljnje postupanje u skladu sa školskim pravilima o pedagoškim mjerama. Molimo vas da na početnu stranicu ne postavljate ...

ZAHTJEV ZA POSUDBU UREĐAJA

Zahtjev za posudbu uređaja sa pristupom Internetu podnosi roditelj ili staratelj učenika. Zahtjev je dostupan na stranicama Škole za život na poveznici https://bit.ly/2Wg08jS. U zahtjevu roditelj mora pod materijalnom i krivičnom odgovornosti potvrditi: Da u kućanstvu nemaju uređaj (računalo, tablet, pametni telefon koji podržava komunikaciju preko aplikacija virtualnih učionica) s pristupom Internetu Da u kućanstvu nemaju pristup internetu Roditelj mora navesti osobne podatke i adresu kućanstva i OIB-ove svih članova kućanstva kao i prosječan mjesečni prihod članova kućanstva. Roditelj također ...

MICROSOFT TEAMS VIRTUALNE UČIONICE

Dragi učenici, Microsoft Teams je središte je za timski rad u sustavu Office 365 koje objedinjuje ljude, sadržaje i alate potrebne timu za angažiranost i učinkovitost. U našoj Školi koristiti ćemo ga kao virtualnu učionicu s pojedinačnim predmetima kao kanalima.   Obavezno koristite svoj AAI@Edu.Hr elektronički identitet za e-dnevnik. (ime.prezime@skole.hr) Aplikaciji Microsoft Teams pristupate preko adrese office365.skole.hr.  Kratke upute pod više.  

NAŠI STOLNOTENISAČI "LETE" NA DRŽAVNO NATJECANJE

Natjecanje srednjoškolskih sportskih društava (ŠSD) Zagrebačke županije u stolnom tenisu održano je 18.veljače u dvorani Srednjih škola u organizaciji Ekonomske škole Velika Gorica. Sudjelovalo je ukupno 10 ekipa (4 ženske i 6 muških) iz 6 srednjih škola Zagrebačke županije. Prvo mjesto osvojili su  predstavnici naše škole Karlo Javor, Karlo Radošević, Patrik Brajković i Damjan Pavlić pod mentorskim vodstvom nastavnika Krešimira Lušića i plasirali se na državno natjecanje. Čestitamo učenicima i mentoru na ovom izvrsnom rezultatu i želimo im puno uspjeha ...

21. veljače – MEĐUNARODNI DAN MATERINSKOGA JEZIKA U NAŠOJ ŠKOLI

Uoči međunarodnog dana materinskoga jezika UNESCO je 1999. godine na 30. zasjedanju Glavne skupštine na prijedlog Bangladešaproglasio dan 21. veljače Međunarodnim danom materinskoga jezika. Više pod opširnije.    

Obavijest-OBRANA ZAVRŠNOG RADA (zimski rok)

Obrana završnog rada u zimskom roku za školsku godinu 2018./2019. održat će se u četvrtak, 6.2.2020. godine od 14.00 sati u kabinetu ZIM-a.  

ČESTITKA

 SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2020. GODINA                  

SVEČANA DODJELA UGOVORA O STIPENDIJAMA

U Zrakoplovnoj tehničkoj školi Rudolfa Perešina u Velikoj Gorici u srijedu navečer uručeni su Ugovori o stipendiranju učenicima 3. razreda koji se školuju za zvanje zrakoplovnog tehničara.  

OBAVIJEST

Poštovani učenici i roditelji, Od utorka, 3.prosinca nastava se održava redovito prema rasporedu A.                                                 

OBAVIJEST O ŠTRAJKU

Poštovani učenici i roditelji, U srijedu, 13. studenog 2019. djelatnici škole su u štrajku. Redovnu nastavu nije moguće organizirati, a za one učenike koji dođu u školu aktivnosti će biti organizirane sukladno ograničenim mogućnostima. Praktična nastava izvan škole odvija se prema rasporedu. Planirane aktivnosti izvan škole održati će se prema dogovoru s predmetnim nastavnicima. Roditeljski sastanak u 18.30 bit će održan prema planu. Sve nove informacije vezane uz nastavu bit će objavljene na mrežnoj stranici škole i oglasnoj ploči ,a ...

PREMJERA FILMA "ISPOD RADARA"

Pozivamo sve zaposlenike i učenike Zrakoplovno tehničke škole Rudolfa Perešina na premijeru dokumentarno igranog filma "Ispod radara" koja će se održati u nedjelju 24.11.2019. u 12 sati u velikoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Svi zainteresirani neka se jave u ured pedagoginje najkasnije do utorka,19.11.2019. radi rezervacije mjesta (ulaznice se ne naplaćuju). Više pod opširnije.  

OBAVIJEST O ŠTRAJKU

Poštovani učenici i roditelji, U srijedu, 6. studenog 2019. djelatnici škole su u štrajku. Redovne nastave neće biti,a za one učenike koji dođu u školu aktivnosti će biti organizirane sukladno ograničenim mogućnostima. Praktična nastava izvan škole odvija se prema rasporedu. Sve nove informacije vezane uz nastavu bit će objavljene na mrežnoj stranici škole i oglasnoj ploči ,a sve upite možete uputiti na e-mail: ured@ss-zrakoplovna-rperesina-vg.skole.hr ili broj telefona 6260-526 Hvala na razumijevanju!  RAVNATELJ Vedran Šarac, prof.