Zagrebačka županija dijeli 700 tisuća kuna za javne potrebe u kulturi

Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima te gradovi i općine.

Zagrebačka županija izdvaja 700 tisuća kuna za programe u kulturi

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2020. godinu, za što je u proračunu predviđeno 700 tisuća kuna.

Kuhar s balkona je magistar elektroakustike i neokrunjeni kraj roštilja

U jednoj ulici u Velikoj Gorici svim poznanicima ‘cure sline.’ Tamo, na trećem katu i svom balkonu kuha Davor Šušković.

Pakistanac koji je osumnjičen za silovanje ide u istražni zatvor

''Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je u ponedjeljak donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje navedenog kaznenog djela'', priopćilo je u ponedjeljak velikogoričko tužiteljstvo.

Policija je utvrdila da su Velikogoričanke prekršile Zakon o zaštiti životinja, na redu je veterinarska inspekcija

Pas je trčao cestom uz automobil, zavezan na lajnu koju je držala ruka pružena kroz prozor. Je li riječ i o kaznenom djelu odlučit će Državni inspektorat

Imat ćemo opet “Čič beach”, bit će to kupalište i bolje od Jaruna

Cilj novoosnovane udruge Jezero Čiče - Turopoljsko more jest područje površine oko 100 hektara nadomak Velike Gorice pretvoriti u sportsko-rekreativni centar za djecu i odrasle u kojem će se rado odmarati stanovnici cijele Zagrebačke županije.

Nastavila se kriza Dinama, prosuli bodove i u Puli

Dinamo koji je u posljednjih šest kola ostvario samo jednu pobjedu i dalje ima veliku prednost na čelu ljestvice sa 78 bodova, 16 više od drugog Osijeka koji je ranije u subotu izgubio na gostovanju kod Varaždina, odnosno 17 više od treće Lokomotive koja će u nedjelju ugostiti Goricu

Tri nova slučaja COVID-19 u Zagrebačkoj županiji

Po jedan novi slučaj pojavio se u Samoboru, Velikoj Gorici i Dugom Selu

Otkriveni novi detalji ubojstva tinejdžerice čije je tijelo pronađeno u umotano u tepih u Sopotu

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici predložilo da se okrivljeniku produlji istražni zatvor zbog opasnosti da bi puštanjem na slobodu mogao pobjeći te zbog opasnosti da ne počini isto ili teže kazneno djelo što je vijeće suda u cijelosti usvojilo.

Ovo će zapamtiti! Slavni Hrvat žestoko kažnjen jer je pijan vozio svoj Rolls Royce

Sličan eksces Brozović je imao Božić i 2016. godine kada je u Velikoj Gorici automobilom upravljao u alkoholiziranom stanju i dva puta prošao kroz crveno svjetlo

Provjerite gdje su najljepši vidici i što raditi u Turopolju ili na Žumberku

Turističke zajednice Zagreba i Zagrebačke županije pokrenule su zajedničku kampanju u sklopu koje promoviraju glavni grad i okolicu

Slavni Hrvat opet vozio pijan i divljao svojim Rolls Royceom po Italiji!

Sličan eksces Brozović je imao Božić i 2016. godine kada je u Velikoj Gorici automobilom upravljao u alkoholiziranom stanju i dva puta prošao kroz crveno svjetlo.

Nakon potresa: Brojni Zagrepčani krenuli u kupovinu stanova i kuća u Velikoj Gorici

– Prvo što sam pitao ljude koji stanuju u zgradi u Velikoj Gorici u kojoj sam gledao stan, bilo je jesu li osjetili potres i imaju li oštećenja u zgradi - rekao je jedan Zagrepčanin.

'Frik iz kvarta' napravio je himnu Velike Gorice, poslušajte kako zvuči

Njegova himna Velike Gorice, naime, ne uljepšava stvarnost, nego podrazumijeva ljubav prema rodnome gradu i njegovim ljudima prihvaćajući ih takvima kakvi jesu.

Zagrebačka županija dobiva 100 milijuna kuna za regionalni centar kompetentnosti

S dijelom sredstava sufinancirat će se dogradnja škola novim laboratorijima, praktikumima, specijaliziranim učionicama, prostorijama i skladištima alata s ukupno preko 3.330 kvadrata te opremiti suvremenim uređajima poput višenamjenskih edukacijskih robota, 3D printera, uređaja za automatiku i senzoriku.