PETIR U SISKU UGOSTILA EUROPARLAMENTARCE Razgovarali s uzgajivačima svinja: 'Uvozimo meso lošije kvalitete koje je nekoliko puta prepakirano'

Na poziv europarlamentarke Marijane Petir u dvodnevni posjet Hrvatskoj stiglo je izaslanstvo Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Europskog parlamenta s predsjednikom tog odbora Cezslawom Siekierskim na čelu, koje je u utorak u Sisku razgovaralo s uzgajivačima svinja.

POČINJE SEZONA GRIJANJA Od sutra će više od 120 tisuća korisnika HEP-Toplinarstva imati tople radijatore

HEP-Toplinarstvo u srijedu će započeti s uključivanjem grijanja za približno 126 tisuća krajnjih kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Nizozemac tukao 80-godišnju baku. Od smrti je spasio pas Medo

Nizozemac Ronald de Fauwa (55) već godinama dolazi u Hrvatsku kao turist, no dok se odmara, ujedno i krši zakon zbog čega se već pet i pol mjeseci nalazi iza rešetaka remetinečkog zatvora.

FILMSKI OBRAČUN U ZAGREBU: DILERE U MERCEDESIMA SAČEKALI NOŽEVIMA I MOLOTOVLJEVIM KOKTELOM Cijelo naselje bruji o drami i dugoj policijskoj opsadi

Ruke gore! Ajmo, ruke gore! - izvikivali su policajci naoružani do zuba u nedjelju malo prije 20 sati u Baburičinoj ulici u naselju Zapruđe, točnije nakon ulaska u stan Marija R. (33) i Tomislava T. (33), a za koje su raspolagali informacijama da su tri sata prije toga u susjednom naselju Utrina ispred garaža u Šišićevoj ulici izboli noževima Neđada (35) i Mefu B. (43).

NOVI ŽIVOT BIVŠEG ZAŠTITARA BOŽE PETROVA I FRANJE TUĐMANA Nakon što je radio kao tjelohranitelj, posvetio se biznisu koji mu je dosad bio hobi

Među dobitnicima poticaja Ministarstva turizma za program “Konkurentnost turističkog gospodarstva” nalazi se i zagrebačka tvrtka Guardian d.o.o čiji je vlasnik, odnosno direktor bivši tjelohranitelj Franje Tuđmana i Bože Petrova te osnivač zaštitarske tvrtke General security Enimark Ponjević.

'JA SAM MAJKA SEDAMNAESTERO DJECE' Ispovijest SOS-mame iz Dječjeg sela Lekenik: Nijedno nije biološki moje, ali nema toga što za njih ne bih napravila

“Nijedno nije biološki moje, nisam ih rodila, ali nema toga što za njih ne bih napravila. Oni nisu moj posao, nego moj život. Mi smo poput drugih sretnih obitelji, samo što živimo u SOS-selu i što djeca imaju samo jednog roditelja. I to uvijek mamu. Za sada nemamo SOS-tate”