Cijela Velika Gorica u mraku: Grad od srijede navečer bez električne energije, nema ni hitnih službi na terenu

Stanovnici s područja Velike Gorice ostali su u srijedu navečer bez električne energije.

Obitelj, prijatelji i kolege oprostili se od tragično stradalog vatrogasca Ivana Galekovića: Diljem zemlje upaljene sirene njemu u čast

Obitelj, prijatelji i kolege oprostili se od vatrogasca Ivana Galekovića koji je tragično stradao tijekom gašenja požara na kući u Velikog Gorici. Sirene i rotacijska svjetla na vozilima hrvatskih vatrogasaca danas su vatrogasci diljem zemlje upalili u čast stradalog Galekovića.

Sirene i rotacijska svjetla na vozilima vatrogasaca: Oproštaj od 24-godišnjeg kolege stradalog u Velikoj Gorici

Sirene i rotacijska svjetla na vozilima hrvatskih vatrogasaca danas će biti upaljene za smrtno stradalog vatrogasca Ivana Galekovića, koji je 24. vatrogasac poginuo u posljednjih 12 godina u Hrvatskoj.

Policija objavila detalje: Otkriven uzrok kobnog požara u kojem je stradao mladi vatrogasac

Zagrebačka policija objavila je detalje oko uzroka kobnog požara u zgradi u Velikoj Gorici, u kojoj je tragično stradao mladi vatrogasac Ivan Galeković (24). utvrdili su da je požar izbio na balkonu te se proširio na pet stanova i uništio krovište.

Kolege su ga iznijeli iz kuće: "Ivan je samo kleknuo i zavapio upomoć, ništa nije palo na njega"

Mladi vatrogasac koji je poginuo gaseći požar u Velikoj Gorici, Ivan Galeković (24), svoj san da kao i njegov tata postane profesionalni vatrogasac ostvario prije dvije godine.

Glavni vatrogasni zapovjednik o smrti mladog kolege u Velikoj Gorici: "Njegovo će srce kucati u srcima svih vatrogasaca u Hrvatskoj"

Posao vatrogasca izuzetno je opasan, toga su svjesni svi koji obavljaju taj posao. O tome u kakvim se uvjetima radi razgovarali smo s glavnim vatrogasnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem.

Vatrogasci se opraštaju od kolege i prijatelja: "To je velika tragedija. Što da vam kažem, svi smo jako potreseni..."

Kolege se opraštaju od mladog vatrogasca koji je preminuo u bolnici nakon nesreće tijekom gašenja požara na obiteljskoj kući u Velikoj Gorici u subotu poslijepodne. Bio je pripadnik Javne vatrogasne postrojbe iz Velike Gorice. Od njega su se oprostili kolege na Facebook stranici Vatrogasci - oni su naši heroji.

U požaru u Velikoj Gorici stradao vatrogasac

U stambenoj kući u Velikoj Gorici buknuo je požar. Prema neslužbenim navodima nekoliko je osoba ozlijeđeno, među njima i vatrogasac.

Vrhovni sud odlučio: Mustaču odbijena žalba, ide u zatvor na 40 godina

Vrhovni sud odbio je žalbu Zdravku Mustača podnesenu krajem lipnja i potvrdio prvostupanjsku presudu Županijskog suda u Velikoj Gorici.

U sudaru automobila i mopeda život izgubio mopedist

U sudaru s osobnim automobilom u Velikoj Gorici u ponedjlejka poslijepodne, poginuo je mopedist.

Vozač koji je usmrtio djevojčicu u Blatu pušten na slobodu, njegov odvjetnik otkrio: "U trenutku nesreće uopće nije imao alkohola u krvi"

Nakon noći provedene u pritvorskoj jedinici, na ispitivanje u dežurne prostorije Općinskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici doveden je muškarac (33) koji je svojom nepažljivom vožnjom u zagrebačkom Blatu prije dva dana ugasio život sedmogodišnje djevojčice. Odbijen je zahtjev za istražnim zatvorom te je muškarac uz mjere opreza pušten na slobodu.

HSS-ovci u Velikoj Gorici prešli Neovisnima za Hrvatsku: ''Nastupa novo vrijeme''

Većina ogranaka HSS-a u Velikoj Gorici prešla Neovisnima za Hrvatsku, objavila je čelnica te stranke na svom profilu na Facebooku.

Petero kriminalaca u Zadru otelo starijeg muškarca: Opijali ga i prijetili mu da im prepiše stan

U Policijskoj upravi zadarskoj završeno je kriminalističko istraživanje nad pet osoba s karlovačkog, velikogoričkog i gospićkog područja zbog prijevare, iznude i otmice više osoba iz zadarskog područja.

Zbog gradnje prihvatilišta za azilante: Branitelji iz Petrinje prijete blokadom cesta na dan Europskih izbora

Pitanje izgradnje prihvatilišta za azilante u Maloj Gorici još uvijek izaziva velike polemike u Petrinji. Branitelji grada Petrinje sada prijete blokadom cesta.

Požar u Velikoj Gorici: Gorjela napuštena zgrada bivšeg komunalnog poduzeća

Vatrogasci gase požar koji je zahvatio zgradu napuštenog komunalnog poduzeća Velkom u Velikoj Gorici.