I Petrinja se uključila u akciju za pomoć trogodišnjem Ivanu Marušiću

Nakon velikog odaziva Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Velikoj Gorici, kojeg je organizirala Zaklada Ana Rukavina, akcija će se održati i u Mošćenici pokraj Petrinje.

Veliko srce Velike Gorice: 540 novih potencijalnih darivatelja pridružilo se Hrvatskom registru

Na akciji održanoj u srijedu u Velikoj Gorici, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 540 novih potencijalnih darivatelja.

Velika Gorica: Velik odaziv na akciju Zaklade Ana Rukavina

Još jedna humanitarna akcija izazvala je velik odaziv. Kako bi se pronašao donor za trogodišnjeg Ivaana Marušića koji boluje od leukemije, održan je upis u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja matičnih stanica.

U tijeku akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica

U Velikoj Gorici u tijeku je akcija prikupljanja krvi radi upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Zaklada Ana Rukavina poziva građane na akciju upisa u Hrvatski registar u Velikoj Gorici

U srijedu, 10. siječnja 2018. godine, od 16 do 18 sati Zaklada Ana Rukavina će u suradnji s Goričkim klubom mladih i ocem malenog Ivana Danijelom Marušićem u Velikoj Gorici održati akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Akcija u Velikoj Gorici održat će se u prostorijama Goričkog kluba mladih.

Velika Gorica: Transport protupožarnog zrakoplova Canadair CL-415

Traktor koji vuče kanader na Velikogoričkoj obilaznici privukao je pozornost vozača koji su se u tom trenutku našli na cesti, ali i fotografa.

Stand up groznica zatrest će cijelu Hrvatsku: Ivan Šarić kreće na veliku turneju

Zagreb, Rijeka, Pula, Split, Zadar, Osijek, Varaždin, Šibenik, Slavonski Brod, Karlovac, Velika Gorica, Sisak…

Studija pokazala da asfaltna baza ne šteti stanovništvu, a ipak je izabrali

Oko 300 građana prosvjedovalo je u nedjelju na Trgu Stjepana Radića u Velikoj Gorici protiv izgradnje asfaltne baze u Donjoj Lomnici u neposrednoj blizini obiteljskih kuća i na vodozaštitnom području s čijih se izvora pitkom vodom napaja Velika Gorica, sva mjesta u Turopolju te dio Zagreba.

Tomislav Tolušić o suši: Nitko ne može očekivati da će država pokrivati troškove veće od milijardu kuna

Elementarna nepogoda i u kopnenom dijelu Hrvatske, i to zbog suše. Među županijama koje su je proglasile su Zagrebačka, Koprivničko-križevačka, te svih pet slavonskih županija.

Velika Gorica: Vozač smrtno stradao nakon što je udario u stup javne rasvjete

Vozač mopeda smrtno je stradao nakon što je udario u stup javne rasvjete.

Jedna osoba poginula u požaru obiteljske kuće kod Velike Gorice

U požaru je jedna osoba srmtno stradala.

Dirljivu priču o baki iz Velike Gorice istražuje i policija

Društvenim mrežama proširila se priča o tajanstvenoj baki koja prosi na području Velike Gorice. Naizgled humana priča, postala je nešto drugačija kada smo malo zagrebali ispod površine.

Ivan Vrdoljak, najveći zagovornik ugradnje razdjelnika, danas izbjegava odgovoriti na pitanja

Razdjelnici su isplativi tek u gradovima s najskupljim grijanjem - Velikoj Gorici, Samoboru i Rijeci, dok su u Zagrebu, Osijeku i Sisku neisplativi u čak 80 posto slučajeva.

Stjepan Štimac, koji je ubio roditelje Stjepana i Miricu Štimac, ne ide u zatvor već na liječenje

Stjepan Štimac, dvadesetogodišnjak koji je u rujnu 2016. godine ubio roditelje, nepravomoćno osuđen na šest mjeseci prisilnog smještaja u prihijatrijskoj ustanovi.

Neslužbeno doznajemo: Brat ministra Gorana Marića dobit će posao u ZET-u

Svetimir Marić, brat ministra državne imovine Gorana Marića, neslužbeno nam je potvrđeno, trebao bi dobiti posao u ZET-u.