Policija objavila detalje prometne nesreće u Veliko Gorici; Vozač prošao kroz crveno, poginula 52-godišnjakinja

Vozač Fiata Uno prošao je kroz crveno svjetlo pa je u raskrižju udario u drugi automobil.

Velika Gorica: U prometnoj nesreći poginula jedna, ozlijeđeno više osoba

U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici koja se dogodila u nedjelju poslijepodne jedna je osoba poginula, a četiri su ozlijeđene.

Neformalno: Goran Beus Richembergh progovorio o utjecaju turskih sapunica

Goran Beus Richembergh gostovao je u ovotjednoj rubrici Neformalno u kojoj je, između ostalog, pričao o svojoj najvećoj ljubavi, bijegu iz Splita u Veliku Goricu te raspodjeli poslova sa svojom ženom. Također je otkrio zašto volontira u Zajednici Nijemaca i tragu kojeg su Nijemci ostavili na Hrvatsku povijest. Pričao je i o svojoj ljubavi prema turskoj hrani te utjecaju kojeg turske sapunice imaju na hrvatsku percepciju Turaka.

Bolja Hrvatska: Marina Drašković - trenerica juda koja radi s djecom s invaliditetom

Priča koja pokazuje da svatko od nas ako hoće može mijenjati stvari na bolje. Marina radi za minimalac, ali svejedno ne želi naplaćivati treninge juda koje drži djeci s invaliditetom.

Podignuta optužnica protiv direktora Zagrebačkih otpadnih voda i drugih

Uskok je u petak podigao optužnicu u aferi Pročistač protiv bivšeg direktora Zagrebačkih otpadnih voda (ZOV) Ante Pavića kojega terete da je uz suoptužene Hannesa Schweitzera, Darka Turopoljca i Damira Vuljanka počinio niz nezakonitosti pri izgradnji zagrebačkog pročistača otpadnih voda.

MORH predložio nove članove uprave u Zrakoplovno-tehničkom centru

Damir Krstičević sa suradnicima je u petak posjetio Zrakoplovno-tehnički centar d.d. u Velikoj Gorici.

Savjet vozačima: Izbjegavajte vožnju oko dvorane Lisinski i cestu prema Velikoj Gorici

Zagrebačka policija izdala je novo upozorenje vozačima na svojim internetskim stranicama, vezano za prolazak kolone srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića kroz Zagreb i prema Zračnoj luci Franjo Tuđman.

Policija objavila snimku velike akcije razbijanja lanca trgovine ljudima, pronašli 59 zatočenih Kineza

Policija je objavila snimku noćne akcije koja je izvedena 18. siječnja, a u kojoj su izvršeni pretresi u dvije vile, u Zagrebu i Velikoj Gorici, te je razbijen lanac trgovine ljudima.

Policija otkriva detalje velike akcije razbijanja lanca prijevara i trgovine ljudima

Hrvatska policija u suradnji sa slovenskim i kineskim kolegama razbila je lanac trgovine ljudima. Čak 59 Kineza bilo je zatočeno u dvije kuće u Zagrebu i Velikoj Gorici. Pod prisilom su morali zvati svoje sunarodnjake u Kini, predstavljali se kao predstavnici pravosudnih tijela i od njih tražili novac.

I Petrinja se uključila u akciju za pomoć trogodišnjem Ivanu Marušiću

Nakon velikog odaziva Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica u Velikoj Gorici, kojeg je organizirala Zaklada Ana Rukavina, akcija će se održati i u Mošćenici pokraj Petrinje.

Veliko srce Velike Gorice: 540 novih potencijalnih darivatelja pridružilo se Hrvatskom registru

Na akciji održanoj u srijedu u Velikoj Gorici, Hrvatskom registru dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica pridružilo se 540 novih potencijalnih darivatelja.

Velika Gorica: Velik odaziv na akciju Zaklade Ana Rukavina

Još jedna humanitarna akcija izazvala je velik odaziv. Kako bi se pronašao donor za trogodišnjeg Ivaana Marušića koji boluje od leukemije, održan je upis u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja matičnih stanica.

U tijeku akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica

U Velikoj Gorici u tijeku je akcija prikupljanja krvi radi upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Zaklada Ana Rukavina poziva građane na akciju upisa u Hrvatski registar u Velikoj Gorici

U srijedu, 10. siječnja 2018. godine, od 16 do 18 sati Zaklada Ana Rukavina će u suradnji s Goričkim klubom mladih i ocem malenog Ivana Danijelom Marušićem u Velikoj Gorici održati akciju upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Akcija u Velikoj Gorici održat će se u prostorijama Goričkog kluba mladih.

Velika Gorica: Transport protupožarnog zrakoplova Canadair CL-415

Traktor koji vuče kanader na Velikogoričkoj obilaznici privukao je pozornost vozača koji su se u tom trenutku našli na cesti, ali i fotografa.