Turopoljci ustali protiv asfaltne baze tvrtke Strabag

Turopoljci kažu - ne žele da im truju djecu zbog profita.

Zagrebačka županija traži 104 pomoćnika u nastavi

U sklopu projekta "Prsten potpore" Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za zapošljavanje 104 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama.

Dan zagrebačke županije: Svečana sjednica Županijske skupštine

Zagrebačka županija ustrojena je u 18. stoljeću - 17. srpnja 1759. kada joj je kraljica, austrijska nadvojvotkinja Marija Terezija, darovala grb i pečatnjak.

Nevrijeme pogodilo Sisačko-moslavačku županiju, dijelove Zagreba te požeški kraj

U samo nekoliko minuta, u Sisku su oštećeni krovovi na više kuća. U Popovači je olujni vjetar čupao stabla i lomio grane. Oštećen je i dio krova na ambulanti psihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot.

Finina "Zlatna bilanca" karlovačkom Infinumu

Među građevinarima nagrađana je tvrtka Deltron iz Splita, H&M iz Zagreba najuspješniji je trgovac, a tvrtka Trade Air iz Velike Gorice najuspješniji poduzetnik u prijevozu.

Deset dana prije izbora kampanja u punom jeku

Deset dana prije izbora kampanja je u punom jeku, a rezultat lokalnih izbora ovaj će put vjerojatno izravno utjecati i na stvaranje moguće nove većine na državnoj razini, u Saboru, pa je ta kampanja dodatno oživjela.Zagrebačka županija zaslužuje bolje. Kandidat za župana Vladimir Bregović obećaje besplatne udžbenike, prijevoz za srednjoškolce te pomoć malim poljoprivrednicima. Aktivna kampanja vodi se i u Splitu. Mostovci su se okupili na otvaranju prve faze gospodarske zone Ravča pokraj Vrgorca. Miro Bulj inzistira na ravnomjernom razvoju ...

U požaru kuće u Čičkoj Poljani jedna osoba poginula

Vatrogasci JVP Velike Gorice, zajedno s DVD Buševec i DVD Novo Čiče izišli su na intervenciju.

Šembera u V.Gorici: Ograničiti dužnost gradonačelnika na osam godina

Nema nedodirljivih. Ima samo onih koji se boje našeg zajedništva jer mi smo prijetnja njihovim vezama, lažnim obećanjima i mnogim kriminalnim radnjama, rekao je Šembera.

U Korizmu velikogoričani ulaze čitajući Bibliju

Bibliju će, 24 sata dnevno, bez prekida, sljedećih pet dana, čitati župljani, svaki po pola sata. Cilj tog čitanja je bolje upoznavanje s Božjom riječi te rast u vjeri.

U blizini Velike Gorice zabilježen novi slučaj ptičje gripe

Virus influence ptica podtipa H5N8 potvrđen je na uginulim rasplodnim patkama u mjestu Sop Bukevski, na farmi koja se bavi komercijalnim uzgojem pataka.

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i protuzračna obrana slave 25. rođendan

U povodu toga vojarna "Pukovnik Marko Živković" u Velikoj Gorici otvorila je vrata za posjetitelje.

Počela sezona grijanja - završiti radove na instalacijama

HEP-TOPLINARSTVO je započelo s uključivanjem grijanja za približno 125.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Pokupsko: U kući pronađeni mrtvi muškarac i žena

Više detalja trebalo bi biti poznato nakon očevida koji provodi Državno odvjetništvo.

Velika Gorica - grad zrakoplovstva

S predstavnicima brojnih tvrtki i institucija koje imaju veze sa zrakoplovstvom grad Velika Gorica gradi projekt koji bi trebao privući investicije.

Općina Pokupsko dobila nagradu EUSEW

Općina Pokupsko dobitnica je EUSEW, nagrade Europske komisije za najbolji projekt biotoplane javnog sektora.