Vlasnik kluba u Zagrebu uhićen zbog širenja zaraze

Zagrebačka policija provela je u noći na subotu racije u osam ugostiteljskih objekata u Maksimiru, Dubravi i Velikoj Gorici.

Zagrebačka županija: 247 novooboljelih

Trenutno je aktivno 3565 slučajeva. Najviše novih slučajeva zabilježeno je u Velikoj Gorici (34), Vrbovcu (26) te Zaprešiću i Dugom Selu (21).

Počinje online nastava u srednjim školama u Zagrebačkoj županiji

Zagrebački župan Stjepan Kožić donio je odluku o organizaciji nastave na daljinu za srednje škole, kojima je osnivač Zagrebačka županija, i to od 30. studenoga do 24. prosinca.

Nastavljeno suđenje Damiru Škari

Na Županijskom sudu u Velikoj Gorici ispitana su dva svjedoka, obojica su zaposlenici tvrtke u kojoj je Škaro bio predsjednik.

U Zagrebačkoj županiji 235 novih slučajeva koronavirusa

Samoizolacija je propisana za ukupno četiri razreda u dvije osnovne s područja Zaprešića te po jedan razred srednje škole u Svetom Ivanu Zelini, Dugom Selu, Velikoj Gorici i Ivanić-Gradu.

Osnivanje Fonda za obnovu podržala Skupština Zagrebačke županije

Temeljem Osnivačkog ugovora, Zagrebačka županija imenovat će jednu osobu u Upravno vijeće Fonda koji će imati deset članova.

SDP počeo pripreme za lokalne izbore

SDP je u Velikoj Gorici počeo pripreme za lokalne izbore, koji se održavaju u svibnju sljedeće godine.

Hrebak pozvao na pojačani nadzor projekata aglomeracija vrijednih 19 milijardi kn

"Nitko se ne bavi onim što je daleko bitnije, jer jedan krak "afere Janaf" tiče se Velike Gorice i navodnog pogodovanja Elektrocentru Petek putem projekta Aglomeracija Velika Gorica."

Zaraženo osmero štićenika i djelatnik Doma za starije u Rugvici

Novih 12 slučajeva zaraze koronavirusom bilježi u zadnja 24 sata Zagrebačka županija, gdje je u Domu za starije i nemoćne u Rugvici zaraza potvrđena za osam štićenika i jednom djelatniku.

HEP Toplinarstvo počinje s uključivanjem grijanja

HEP Toplinarstvo počinje s uključivanjem grijanja u gradovima Zagrebu, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću, izvijestila je trvrtka.

Počelo suđenje Damiru Škari

Na Županijskom sudu u Velikoj Gorici počelo je suđenje Damiru Škari, bivšem predsjedniku Autokluba Siget i bivšem saborskom zastupniku HDZ-a.

Grgić i Barišić odvedeni u Remetinec

Gradonačelnik Velike Gorice HDZ-ov Dražen Barišić te Nove Gradiške - SDP-ov Vinko Grgić idu u jednomjesečni istražni zatvor.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa o Barišiću

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučuje o pokretanju postupka protiv Dražena Barišića, zastupnika u Hrvatskom saboru i gradonačelnika Velike Gorice.

Mjesec dana istražnog zatvora za 10 osumnjičenika

U sklopu velike akcije uhićenja i pretraga u Zagrebu, Velikoj Gorici, Ivanić-Gradu i Novoj Gradiški, osumnjičeno je 13 osoba.

U Zagrebačkoj županiji 11 novozaraženih, virus u školi u Zaprešiću

Po troje zaraženih je u Velikoj Gorici i Svetom Ivanu Zelini, dvoje u Samoboru i po jedna osoba u Dugom Selu, u Bistri i Klinča Selu.