U Velikoj Gorici 13 zaraženih koronavirusom

Iz grada ponovno apeliraju na sugrađane da se pridržavaju propisanih zaštitnih mjera.

Velika Gorica smanjit će cijene vrtića i boravka za ožujak

Grad Velika Gorica smanjit će cijene roditeljskih uplata za vrtić i produženi boravak za 50 posto iznosa za mjesec ožujak, izvijestili su u utorak iz Velike Gorice.

U Velikoj Gorici napao ženu i njezino dijete, dijete teško ozlijeđeno

Teško ozlijeđenoj maloljetnoj osobi liječnička pomoć pružena je u Klinici za dječje bolesti, javlja policija.

Jedna osoba poginula u požaru u kući kod Velike Gorice

Jedna osoba poginula je u požaru koji je u petak oko 22,20 sati buknuo u kući u mjestu Barbarići Kravarski kod Velike Gorice, izvijestila je zagrebačka policija.

Lokaliziran požar na otoku Pagu

Kod mjesta Gorica na pet kilometara od grada Paga oko 16 sati izbio je veliki požar nošen jakom burom. Bile su ugrožene štale i pčelinjaci.

Prvi bućomat otvoren u Zaprešiću

Zaprešić nudi mnogo proizvoda s automata - sir, mlijeko, med, a bučomat je s 22 tisuće kuna pomogla Zagrebačka županija.

Vrhovni sud odbio žalbu Zdravka Mustača

Vrhovni je sud donio rješenje kojim je odbačena kao nedopuštena žalba osuđenog Z. M. na presudu Vrhovnog suda Republike Hrvatske broj Kž-eu-5/2019-5 od 19. lipnja 2019. O toj presudi Vrhovni je sud obavijestio 17. srpnja 2019.Na tu je presudu žalbu podnio osuđenik putem braniteljice. No, žalba nije dopuštena jer je ovdje riječ o postupku priznanja i izvršenja strane kaznene presude sukladno odredbama posebnog zakona (Zakona o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije; „Narodne novine“ broj 91/10., ...

Škaro izlazi iz istražnog zatvora

Damiru Škari ukinut je istražni zatvor te se očekuje da bi danas mogao biti pušten. Sutkinja istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici donijela je takvu odluku jer su ispitani svi svjedoci.

Zagrebačka županija:Osnovnoškolcima besplatne radne bilježnice

U Zagrebačkoj županiji će svi osnovnoškolci dobiti besplatne radne bilježnice, oni u Ivanić-Gradu i novu sportsku dvoranu, a osigurana su i 138 pomoćnika u nastavi za 155 učenika s teškoćama.

Damiru Škari jednomjesečni istražni zatvor

Bivši boksač i bivši saborski zastupnik HDZ-a te predsjednik Autokluba Siget Damir Škaro priveden je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici.

Ispraćen hrabri Ivan Galeković

Ivan Galeković preminuo je tijekom svoje časne dužnosti intervencije gašenja požara.

Policija otkrila uzrok požara u Velikoj Gorici

Policija je danas objavila kako je došlo do požara u kojem je stradao mladi velikogorički vatrogasac Ivan Galeković.

Vatrogasac poginuo u gašenju požara u Velikoj Gorici

Reanimiran je nakon što se nagutao dima, no preminuo je poslije u bolnici. Drugi je vatrogasac ozlijeđen kada je na njega pala greda.

HEP-Toplinarstvo završava sezonu grijanja

HEP-Toplinarstvo od ponedjeljka, 20. svibnja započinje s obustavom isporuke toplinske energije za grijanje u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Zdravku Mustaču 40 godina zatvora

Županijski sud u Velikoj Gorici izrekao je bivšemu čelniku jugoslavenskih i hrvatskih tajnih službi Zdravku Mustaču kaznu od 40 godina.