AKCIJE Zasadi drvo, ne budi panj

U Gorici i okolici nekoliko je punkteva na kojima se sadi, priključite se Objava AKCIJE Zasadi drvo, ne budi panj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KARATE U Čileu boje Velike Gorice brane Ines i Igor

Ovaj tjedan se održava Svjetsko prvenstvo u karateu Objava KARATE U Čileu boje Velike Gorice brane Ines i Igor pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

TRASHTAG VG Mi čistimo, građani opet bacaju!

Cure su već drugi put na Sajmištu gdje su građani ponovo bacili novo smeće i stvorili divlje odlagalište Objava TRASHTAG VG Mi čistimo, građani opet bacaju! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Zlato, dva srebra i bronca za TK Velika Gorica

Održan tradicionalni Casper open u Hrvatskom Leskovcu Objava Zlato, dva srebra i bronca za TK Velika Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KOLEKTIVNA SADNJA DRVEĆA Sadimo hrast u Gudcima, ponesite štihaču!

Pripremljeno je 6000 sadnica, a sadimo u subotu ujutro Objava KOLEKTIVNA SADNJA DRVEĆA Sadimo hrast u Gudcima, ponesite štihaču! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KARATE 31 medalja iz Ivanca i Slavonskog Broda

Održana dva turnira na koji su participirali i članovi Karate kluba Velika Gorica Objava KARATE 31 medalja iz Ivanca i Slavonskog Broda pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Kokici nagrade na međunarodnom judo natjecanju

Osvojili su 3. mjesto u ekipnom poretku Objava FOTO Kokici nagrade na međunarodnom judo natjecanju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Remi Kurilovca u Krapini protiv Zagorca

Odigrane utakmice 9. kola u 3. HNL Objava Remi Kurilovca u Krapini protiv Zagorca pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Jednokratna novčana pomoć za roditelje s četvero ili više malodobne djece

Visina iznosa novčane pomoći ovisi o broju malodobne djece, a za svako malodobno dijete iznosi 500,00 kuna. Objava Jednokratna novčana pomoć za roditelje s četvero ili više malodobne djece pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Mladi pijanisti ponovo u Gorici

Još jedan koncert čeka vas u utorak u Umjetničkoj školi Franje Lučića Objava Mladi pijanisti ponovo u Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Dva zlata i srebro za članove SPK Vega

Iako je ovo bilo prvo natjecanje u sezoni, konkurencija je bila jaka u kategorijama u kojima se natječu članovi Vege Objava Dva zlata i srebro za članove SPK Vega pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Umirovljenici, ne zaboravite se prijaviti za božićnicu

Rok je do kraja mjeseca, a evo koje kriterije trebate zadovoljiti... Objava Umirovljenici, ne zaboravite se prijaviti za božićnicu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

STOLNI Velika Gorica upisala treću uzastopnu pobjedu

Stolnotenisači igrali dvije utakmice u istom danu Objava STOLNI Velika Gorica upisala treću uzastopnu pobjedu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

HOK Gorica slavila protiv Medveščaka

Odigrane utakmice 2. kola u 1. B ligi za odbojkašice Objava HOK Gorica slavila protiv Medveščaka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Jesen u Kurilovcu miriše na zimnicu, čvarke i domaće kolače

Tradicionalna manifestacija ponudila je izložbu i obilje fine hrane, a večer je završila uz predstavu Pučkog kazališta iz Buševca Objava Jesen u Kurilovcu miriše na zimnicu, čvarke i domaće kolače pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.