SPORTSKI VIKEND Gorica gost Cedevite, rukometaši u Vinkovcima

Posljednja subota i nedjelja s obilje događaja u 2018. godini Objava SPORTSKI VIKEND Gorica gost Cedevite, rukometaši u Vinkovcima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Veselo uz Lole i vatromet, večeras Goričani!

Koncert Goričani za Goričane počinje u 20 sati Objava Veselo uz Lole i vatromet, večeras Goričani! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Otvoren PerunBožić, žongleri s vatrom zapalili publiku

Perun Božić donosi čaroliju narodnih priča i predaja ispričanu kroz magične likove, koji danas žive samo u našoj mašti Objava Otvoren PerunBožić, žongleri s vatrom zapalili publiku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Dan za pamćenje

Svečana akademija povodom Dana grada okupila brojne građane, a čestitao i državni vrh Objava Dan za pamćenje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

POGLEDAJTE! Gorica dobila “malu” himnu

Tekst pjesme potpisuje Višnja Orešković, režiju spota Romana Rožić Objava POGLEDAJTE! Gorica dobila “malu” himnu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Požar vozila u Kolarevoj

Očevid je u tijeku Objava Požar vozila u Kolarevoj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Dan grada uz vatromet i Slavonske lole

Koncert je u 20 sati na prostoru iza Muzeja Turopolje, nakon kojeg je i rođendanski vatromet Objava Dan grada uz vatromet i Slavonske lole pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Grad dobiva novu malu himnu, a sjećate li se ove pjesme?

Gradu za rođendan vrtićanci, osnovci, plesači i plesačice zajednički su napravili video spot za pjesmu "Himna moga grada" autorice Višnje Orešković Objava Grad dobiva novu malu himnu, a sjećate li se ove pjesme? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Grade, sretan ti rođendan!

Danas je i Dan zaštitnice Turopolja, Svete Lucije, kad počinjemo sijati pšenicu koja će niknuti do Božića Objava Grade, sretan ti rođendan! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KUMIČIĆ ZA VUKOVAR Prikupljeno 1300 kilograma hrane i kozmetike

Ovo je peta humanitarna akcija za najpotrebnije u Vukovaru, a odaziv djece i roditelja uvijek je velik Objava KUMIČIĆ ZA VUKOVAR Prikupljeno 1300 kilograma hrane i kozmetike pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KNJIGA TJEDNA Marko Gregur: Mogla bi se zvati Leda

„Mogla bi se zvati Leda“ roman je napisan u obliku zapisa za „moguće“ dijete koje će ih jednoga dana, autor se nada, zaista i pročitati Objava KNJIGA TJEDNA Marko Gregur: Mogla bi se zvati Leda pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U kinu pogledajte Aquamana

U naslovnoj ulozi pojavljuje se sjajni Jason Momoa kojeg pamtimo po ulozi Khala Drogoa Objava U kinu pogledajte Aquamana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Dođite na Božićni sajam knjiga

Na sajmu u Pučkom učilištu nabavite naslove iz biblioteke Albatros i to do 50 posto povoljnije Objava Dođite na Božićni sajam knjiga pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Besplatno kino na Dan grada

Ako ovih dana razmišljate o odlasku u kino, evo sjajnih vijesti. Goričko kino časti s dva filma i to povodom rođendana Grada Velike Gorice poklanja otvoreno kino. Evo i programa: 18:00 RINGE RINGE RAJA / Duck Duck Goose; animirani, sinkroniziran; trajanje: 91′; režija: Christopher Jenkins Kakve se sve avanture mogu dogoditi na zajedničkom putovanju na […] Objava Besplatno kino na Dan grada pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Uskoro PerunBožić

Doživite ambijentalno-kostimirani doživljaj inspiriran adventskim pričama i narodnim predajama Turopolja i bogate hrvatske nematerijalne baštine Objava Uskoro PerunBožić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.