Grafit koji poziva na mržnju, zašto ga nitko ne briše?

Grafit je kod garaža iza zgrade Poglavarstva i nitko je reagira, piše naša čitateljica Objava Grafit koji poziva na mržnju, zašto ga nitko ne briše? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Vjernici tijekom devetnica hodočastili Gospi

Župljani župe Sveta Tri kralja iz Lomnice devet su dana hodočastili u Vukovinu Objava Vjernici tijekom devetnica hodočastili Gospi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Vjernici hodočastili Gospi Vukovinskoj

Brojni vjernici i hodočasnici okupili su se u crkvi Pohoda blažene djevice Marije u Vukovini Objava Vjernici hodočastili Gospi Vukovinskoj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Za malo Pokupsko znaju u Bruxsellesu i cijelom svijetu, evo i zašto

U Pokupskom su u srijedu proslavili Dan općine i pohvalili se projektima; sade pir, možda će i aromatično bilje Objava Za malo Pokupsko znaju u Bruxsellesu i cijelom svijetu, evo i zašto pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Sramota! Otpad bacili pod most

Još uvijek nam nije jasno kako, uz sva reciklažna dvorišta i odvoze glomaznog otpada, i dalje postoje ljudi koji će radije nagrditi prirodu nego se ponašati odgovorno Objava FOTO Sramota! Otpad bacili pod most pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FRIK IZ KVARTA 5 hodača izohipse – Velebitske priče 2

…U sobi planinarskog doma naglo se budim iz mučeničkog polusna isprekidanog ultraglasnim hrkanjem Frode koji riče kao zvijer. Leži uz mene i, majke mi mile, da ne znam da je to on, kladio bi' se da je lav. Vruće je i zagušljivo ko u grobu jer kroz prozorčić ne pristiže ni pola potrebnog zraka kojeg uznojeni spavači pohotno usisavaju... Objava FRIK IZ KVARTA 5 hodača izohipse – Velebitske priče 2 pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Mladić u Zaprešiću umro jer nije bilo doktora u Hitnoj

Građani i medicinski tehničari reanimirali su 21-godišnjaka, stigla je i hitna iz Jaske, ali nije bilo spasa Objava Mladić u Zaprešiću umro jer nije bilo doktora u Hitnoj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Virtualna šetnja kroz Goricu nudi Muzej Turupolja i bistro Babrigu

Turistička zajednica Zagrebačke županije ponudila je virtualnu šetnju kroz županiju, mi smo svratili u Goricu Objava Virtualna šetnja kroz Goricu nudi Muzej Turupolja i bistro Babrigu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Predlaganje programa u zdravstvu, socijalnoj skrbi i kulturi

Rok je 28.rujna Objava Predlaganje programa u zdravstvu, socijalnoj skrbi i kulturi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U Vukovini traju devetnice

Donosimo i raspored misnih slavlja svaki dan i na sam blagdan Velike Gospe Objava U Vukovini traju devetnice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Na blagdan Velike Gospe posebna regulacija prometa

Od 10 do 14 sati bit će zatvoren dio državne ceste D-30 kroz Vukovinu, te dio Školske ulice od 7 do 19 sati Objava Na blagdan Velike Gospe posebna regulacija prometa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Dan općine Pokupsko

Svečana sjednica je, na blagdan Gospe, u 13 sati, dok sportski dio programa za posjetitelje počinje na Kupi od 11 sati Objava Dan općine Pokupsko pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U tijeku obnova vrtića Ciciban

Uz novu fasadu i izolaciju, izmijenit će se stolarija, postavit će se novi krov, te uvesti novi sustav grijanja Objava U tijeku obnova vrtića Ciciban pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Policija pronašla i zaplijenila 150 kila razne droge

Uhićen je 33 -godišnjak koji se bavi preprodajom marihuane, kokaina i heroina Objava FOTO Policija pronašla i zaplijenila 150 kila razne droge pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Zagrebačka županija daje milijun kuna za katastarske izmjere

Detalji su na webu Zagrebačke županije Objava Zagrebačka županija daje milijun kuna za katastarske izmjere pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.