Obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske

Povodom Dana državnosti izaslanstvo Grada Velike Gorice položilo je vijence ispred Spomenika hrvatskim braniteljima Domovinskog rata na platou kraj gradskog groblja. Vijence su položili i članovi obitelji poginulih hrvatskih branitelja, braniteljskih udruga, Hrvatske vojske, vatrogasaca, policije, te stranačka izaslanstva. “Svim sugrađankama i sugrađanima, svim hrvatskim državljanima u domovini i iseljeništvu čestitam Dan državnosti Republike Hrvatske. […] Objava Obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

TUROPOLJSKA MILJA Maraton od 49 km ljepotama Turopolja

U subotu je na rasporedu četvrto izdanje cikloturističkog maratona Objava TUROPOLJSKA MILJA Maraton od 49 km ljepotama Turopolja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

ATLETIKA Livada prvi, Tončinić drugi

Split je bio domaćin PH za kadete, kadetkinje, mlađe kadete i kadetkinje Objava ATLETIKA Livada prvi, Tončinić drugi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U sudaru smrtno stradao mopedist

Sudar se dogodio na križanju ulica 153. brigade HV-a i ulice Meridijan 16 Objava U sudaru smrtno stradao mopedist pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Tri dana Ivanja odlična generalka za 100.obljetnicu

Štrukli, pa vatrogasci i nogomet, pa folklor i pjesma, a evo što spremaju nagodinu... Objava Tri dana Ivanja odlična generalka za 100.obljetnicu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Nova akcija darivanja krvi

Nova trodnevna akcija u Galženici počinje u ponedjeljak, 1.srpnja Objava Nova akcija darivanja krvi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

ŠAH Marta Trgovac osvojila zlato, a Gabriel Šoštarić srebro

Održano prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje Objava ŠAH Marta Trgovac osvojila zlato, a Gabriel Šoštarić srebro pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Švedski Malmoe prvi pravi test za Jakirovićevu momčad

Prvoligaš sutra u gostima kod bivšeg kluba Zlatana Ibrahimovića Objava Švedski Malmoe prvi pravi test za Jakirovićevu momčad pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Vikend rekorder napuhao 2,18

Policija je utvrdila 69 prometnih prekršaja različitog tipa, najviše je naravno bilo nepropisne brzine Objava Vikend rekorder napuhao 2,18 pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

IVANJE U ČIČU Ne može im ništa kiša

Ove su godine nastupili KUD-ovi uz Italije, Makedonije, Slovenije i Bosne, uz domaća društva KUD-a Kravarsko, Veleševec ili Pušća Objava IVANJE U ČIČU Ne može im ništa kiša pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FRIK IZ KVARTA – 2 Nepoznata leteća subjekta

Kad si mi blizu – to je struja S kojom možeš osvijetliti grad Noge se odvajaju od tla Al’ s tobom se ne bojim letenja Kad si mi blizu – to je struja Svaka riječ – to je obmana Kojom se mozak zabavlja Jer kemija već je sve obavila Halo kontrola leta Nadam se da […] Objava FRIK IZ KVARTA – 2 Nepoznata leteća subjekta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Ukrao torbicu s ramena starici i pobjegao s plijenom

Šteta se procjenjuje na par tisuća kuna Objava Ukrao torbicu s ramena starici i pobjegao s plijenom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Prometna nesreća na obilaznici

Upravo se dogodila prometna nesreća na obilaznici kod Šćitarjeva kod skretanja za Zračnu luku, stoga savjetujemo pojačan oprez u tom dijelu prometnice. Objava Prometna nesreća na obilaznici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Zračna luka na jedan dan postala glazbena pozornica

Povodom Svjetskog dana glazbe ugostila je 80-tak djece i mladih iz udruge „SO DO – El Sistema Hrvatska“ okupljenih u simfonijski orkestar Objava Zračna luka na jedan dan postala glazbena pozornica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

HNK GORICA Matošević i Zenko raskinuli ugovore s Goričanima

Za sada nema dolazaka novih igrača, dogodila su se dva odlaska Objava HNK GORICA Matošević i Zenko raskinuli ugovore s Goričanima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.