“Maca Papučarica” dolazi u Veliku Goricu

Predstava Zagrebačkog kazališta lutaka namijenjena je djeci starijoj od dvije godine koja će saznati zašto Maca odnosi njihove papuče i gdje ih skriva Objava “Maca Papučarica” dolazi u Veliku Goricu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Evo kako je Mičevec odao počast Vukovaru i Škabrnji

Svijeće su povodom 26. obljetnice pada Vukovara upalili i Velika Gorica, Buševec, Lukavec, Mraclin i brojna druga velikogorička naselja. Objava FOTO Evo kako je Mičevec odao počast Vukovaru i Škabrnji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Zaboravi Rijeku, došlo je vrijeme za Lučko

Četiri dana nakon utakmice protiv Rijeke, u kojoj su pružili dobar otpor i na kraju uvjerljivo ispali, nogometaši Gorice nastavlju gdje su stali u drugoligaškom društvu. U 17. kolu Druge HNL u Veliku Goricu dolazi Lučko, trenutno osma momčad na tablici, ali i protivnik koji tradicionalno ne odgovara našoj momčadi. Dosad su Gorica i Lučko […] Objava Zaboravi Rijeku, došlo je vrijeme za Lučko pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Brojna velikogorička naselja u ponedjeljak bez struje

Električna energija bit će obustavljena do poslijepodnevnih sati Objava Brojna velikogorička naselja u ponedjeljak bez struje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Ovog vikenda održava se Smotra dječjih zborova i ansambala Zagrebačke županije

Ulaz je besplatan Objava Ovog vikenda održava se Smotra dječjih zborova i ansambala Zagrebačke županije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Uskoro se otvara luksuzni hotel u Velikoj Gorici – Garden Hill

Evo kako će izgledati Objava Uskoro se otvara luksuzni hotel u Velikoj Gorici – Garden Hill pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Velika Gorica ima četiri tisuće dobrovoljnih darivatelja krvi

Proslavi dobrovoljnih darivatelja pridružio se i rekorder Jadranko Račić koji je krv darovao 334 puta. Objava Velika Gorica ima četiri tisuće dobrovoljnih darivatelja krvi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Splićanka osvojila Albatros za dječji roman “Detektivka lisica: Pet europskih slučajeva”

Autorica će nagradu primiti u prosincu Objava Splićanka osvojila Albatros za dječji roman “Detektivka lisica: Pet europskih slučajeva” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KUD ”Pleso” u nedjelju će nastupiti na 14. Susretima hrvatskih malih vokalnih sastava

Predstavljat će Zagrebačku županiju u kategoriji izvorne pučke glazbe Objava KUD ”Pleso” u nedjelju će nastupiti na 14. Susretima hrvatskih malih vokalnih sastava pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Na meti kradljivaca kotači, mobiteli i novčanici

Jučer su zabilježene dvije krađe u trgovačkim centrima - kupci ostali bez mobitela i torbice Objava Na meti kradljivaca kotači, mobiteli i novčanici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Provalnici ovog tjedna napravili štetu veću od 38 tisuća kuna

Ukrali su nakit, gotovinu, dvije bušilice, ali i boce alkoholnog pića Objava Provalnici ovog tjedna napravili štetu veću od 38 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Tri zaplijene droge u Velikoj Gorici: 21-godišnjak uhvaćen s kokainom

Mladićima slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Objava Tri zaplijene droge u Velikoj Gorici: 21-godišnjak uhvaćen s kokainom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Velikogoričan osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u kickboxu

Gaj Ćosić kickbox trenira sedam godina i član je Hrvatske kickboxing reprezentacije Objava Velikogoričan osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u kickboxu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FRIK IZ KVARTA Dubioza Kolektiv u liniji 268

Članovi Dubioze Kolektiv izrazili veliku zabrinutost da bi im današnji nastup Mel Camina u velikogoričkom Alkaru mogao odvući publiku s koncerta u Areni. Slijedi izvještaj s terena... Objava FRIK IZ KVARTA Dubioza Kolektiv u liniji 268 pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Vijećnici pet sati raspravljali o asfaltnoj bazi, evo koji su zaključci doneseni

Zaključak je odmah stupio na snagu, a donesen je jednoglasno. Objava Vijećnici pet sati raspravljali o asfaltnoj bazi, evo koji su zaključci doneseni pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.