FOTO Ekipa iz Lazine Čičke napravila je najbolju turopoljsku kotlovinu

Humanitarna nota natjecanja: Prikupljena sredstva od prodaje porcija namijenjena su akciji velikogoričkih rotarijanaca ''Pet za izvrsnost'' Objava FOTO Ekipa iz Lazine Čičke napravila je najbolju turopoljsku kotlovinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Turopoljsko Jurjevo u znaku 25 godina Turopoljskog banderija

Vrhunac proslave bilo je paljenje jurjevskog krijesa. I ove godine za njega su se pobrinuli izviđači Turopoljske udruge skauta ''TUR''. Objava FOTO Turopoljsko Jurjevo u znaku 25 godina Turopoljskog banderija pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Nove pogodnosti u Dona centru Velika Gorica

Nova kolekcija svečanih i ljetnih haljina nudi za svakoga ponešto i to po pristupačnim cijenama, a stigli su i kupaći kostimi i to po 20% nižim cijenama. Objava Nove pogodnosti u Dona centru Velika Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U Ribnici teško ozlijeđena djevojka (19)

Vozač je u trenutku prometne nesreće bio pod utjecajem alkohola Objava U Ribnici teško ozlijeđena djevojka (19) pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Poznati detalji jučerašnje prometne nesreće

Vozač Fiat Una nije se zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu Objava Poznati detalji jučerašnje prometne nesreće pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

VIDEO TJEDNIK – pregled najvažnijih zbivanja u Velikoj Gorici

I u ovom tjedniku vam donosimo niz zanimljivih i aktualnih priča iz grada i okolice stoga ne propustite pogledati novo izdanje TV TJEDNIKA. Objava VIDEO TJEDNIK – pregled najvažnijih zbivanja u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Tragedija na obilaznici: Jedna osoba poginula u stravičnoj prometnoj nesreći

Četiri teško ozlijeđene osobe hitno su prevezene u Zagreb Objava FOTO Tragedija na obilaznici: Jedna osoba poginula u stravičnoj prometnoj nesreći pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Dođite na 2. svjetsko prvenstvo u pripremanju kotlovine

Okupljene će zabavljati tambiraški bend Šaka tamburaša, a kroz program će ih voditi Mirko Fodor. Objava Dođite na 2. svjetsko prvenstvo u pripremanju kotlovine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Pogledajte kako izgleda novouređena Kurilovečka ulica

Radovi su trajali od rujna 2017. godine, a vrijednost je oko 2,5 milijuna kuna. Objava FOTO Pogledajte kako izgleda novouređena Kurilovečka ulica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Noć knjige donosi predstavu, gostovanja književnica i nastup FA ”Turopolje”

U Veliku Goricu stižu Srebrenka Peregrin, Nada Mihoković-Kumrić i Mani Gotovac Objava Noć knjige donosi predstavu, gostovanja književnica i nastup FA ”Turopolje” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

OK Gorica u borbi za plasman na državno prvenstvo

Svoj dolazak na turnir najavili su vodeći ljudi Hrvatskog odbojkaškog saveza. Objava OK Gorica u borbi za plasman na državno prvenstvo pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Mladići zaradili prekršajne prijave zbog posjedovanja marihuane

Policija ih je legitimirala u Turopolju i Velikoj Gorici Objava Mladići zaradili prekršajne prijave zbog posjedovanja marihuane pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FRIK IZ KVARTA Mamurluk subotnjeg jutra

Dnevni boravak i kuhinja podsjećaju na polje poslije srednjovjekovne bitke – posvuda pokošena ljudska tjelesa, samo što ova srećom nisu mrtva od mača već od sinoćnjeg pijanstva. Objava FRIK IZ KVARTA Mamurluk subotnjeg jutra pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

S Lidlovog gradilišta ukraden vrijedan uređaj

Provaljeno je i u dvije kuće, ali ništa iz njih nije ukradeno Objava S Lidlovog gradilišta ukraden vrijedan uređaj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Prijavite ekipu za 1. Malonogometni susret u Pokupskom

U subotu 28. travnja od gastronosmke ponude na meniju će biti kotlovina i hotdog, a na Praznik rada grah i jela s roštilja. Objava Prijavite ekipu za 1. Malonogometni susret u Pokupskom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.