KOŠARKA Preko Puntamike na treće mjesto

Uvjerljiva pobjeda Gorice u 16. kolu HT Premijer lige Objava KOŠARKA Preko Puntamike na treće mjesto pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

DEDI U ČAST Olimpik u finalu bolji od Dinama

Održan 4. Memorijalni turnir Antun Azenić Deda Objava DEDI U ČAST Olimpik u finalu bolji od Dinama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

HNK Gorica dobila novog igrača u prijelaznom roku

Špikić se vratio u rodni grad Objava HNK Gorica dobila novog igrača u prijelaznom roku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

VREMENSKA PROGNOZA: Neće biti velikih promjena, a čini se da je ovo sve od snijega za sada

Ove noći unutrašnjost Hrvatske, pa tako i naš grad, zabijelilo je par pahulja snijega. Iako je snijeg padao kroz dobar dio noći, izgleda kako su gradske službe odradile svoj posao pa na prometnicama nije bilo nikakvih teškoća. Na žalost onima koji su se veselili bijelom jutru, dočekalo nas je tek par bijelih površina. Idućih dana […] Objava VREMENSKA PROGNOZA: Neće biti velikih promjena, a čini se da je ovo sve od snijega za sada pojavila se prvi puta na Kronike ...

Atletičarke Maraton kluba Velika Gorica nastupile na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske

Jučer je na zagrebačkom Velesajmu održano atletsko Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i mlađe juniore. Nastupio je i Maraton klub Velika Gorica nastupio je s dvije atletičare. Kapetanica tima, mlađa juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 800 metara te postavila svoj novi osobni rekord s vremenom 2:16,46 i zauzela ukupno 4. mjesto. […] Objava Atletičarke Maraton kluba Velika Gorica nastupile na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

HNK GORICA Uvjerljiva pobjeda na pripremama u Medulinu

Četiri puta pogađali mrežu Žarkova Objava HNK GORICA Uvjerljiva pobjeda na pripremama u Medulinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Slavko Sobin i Petra Kurtela u komičnoj predstavi ‘Who the fu*k is Biba?’

Iduće srijede, 22.01. u 20 sati će se u Dvorani Gorica održati predstava B Glad produkcije pod nazivom Who the fu*k is Biba? U glavnim ulogama su naši poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela, a za režiju i priču zaslužni su Boris Kovačević i Igor Weidlich. Predstava ‘Who the Fu.k is Biba?’ govori o […] Objava Slavko Sobin i Petra Kurtela u komičnoj predstavi ‘Who the fu*k is Biba?’ pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

GOLUBOVI, KOKICE I KUNIĆI: Danas otvorenje izložbe malih životinja u prostorijama DVD-a Hrelić

U organizaciji Udruge uzgajatelja malih životinja Turopolje danas se za javnost otvara 16. međužupanijska te 10. županijska izložba malih životinja. Mjesto održavanja je dvorana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Hrelić u ulici Sv.Mateja 91, Zagreb. Pripreme su već gotove i sve je spremno za posjetitelje koji će imati svašta za vidjeti. “Na izložbi imamo 37 izlagača, od čega […] Objava GOLUBOVI, KOKICE I KUNIĆI: Danas otvorenje izložbe malih životinja u prostorijama DVD-a Hrelić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

GOLUBOVI, KOKICE I KUNIĆI: Izložba malih životinja u prostorijama DVD-a Hrelić

Izložba ostaje otvorena do nedjelje, 19. siječnja Objava GOLUBOVI, KOKICE I KUNIĆI: Izložba malih životinja u prostorijama DVD-a Hrelić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Volite čitati na engleskom jeziku? Knjižnica sada ima novu uslugu koja bi vam se mogla svidjeti

Knjižnica Velika Gorica od ove godine ima novu uslugu za korisnike knjižnice. Fond su obogatili knjigama na engleskom jeziku, što su najavljivali već neko vrijeme. “U našem Book corneru u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37, za sada možete posuditi knjige na engleskom jeziku, a tijekom godine fond namjeravamo nadopunjavati i stanom knjigom na drugim […] Objava Volite čitati na engleskom jeziku? Knjižnica sada ima novu uslugu koja bi vam se mogla svidjeti pojavila se prvi puta na Kronike Velike ...

KVALITETA ZRAKA Gorica ima akcijski plan suzbijanja lebdećih čestica!

Prema podacima iz 2018. zabilježeno je onečišćenje zraka i prekoračene granične vrijednosti Objava KVALITETA ZRAKA Gorica ima akcijski plan suzbijanja lebdećih čestica! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

POKUPSKO Opet novi prijevoznik do Levih Štefanki

Od ponedjeljka, 20.siječnja putnike će prevoziti Slavonija Bus, pod istim uvjetima kao i prošle godine Objava POKUPSKO Opet novi prijevoznik do Levih Štefanki pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

POKUPSKO Opet novi prijevoznik do Lijevih Štefanki

Od ponedjeljka, 20.siječnja putnike će prevoziti Slavonija Bus, pod istim uvjetima kao i prošle godine Objava POKUPSKO Opet novi prijevoznik do Lijevih Štefanki pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

ČETVRTI ČETRTEK Sve o porodu, uz priču i vježba

Porod u pokretu je radionica za sve trudnice koje osjećaju da je prirodno kretati se u porodu, ali nisu sigurne koje položaje mogu zauzimati Objava ČETVRTI ČETRTEK Sve o porodu, uz priču i vježba pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

OD VRATA DO VRATA U ponedjeljak kreće podjela kompostera!

Svakom korisniku koji živi u kući bit će ponuđena mogućnost odlaganja biorazgradivog otpada u za to predviđenu posudu Objava OD VRATA DO VRATA U ponedjeljak kreće podjela kompostera! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.