Problem lošeg javnog prijevoza u Zagrebačkoj županiji treba hitno riješiti

Prije uspostave integriranog javnog prijevoza traži se kratkoročno, alternativno rješenje Objava Problem lošeg javnog prijevoza u Zagrebačkoj županiji treba hitno riješiti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U Velikoj Gorici održat će se tečaj odgoja i školovanja pasa

Tečaj traje pet tjedana, sastoji se od deset sastanaka po sat i pol, koji se održavaju dva puta tjedno. Objava U Velikoj Gorici održat će se tečaj odgoja i školovanja pasa pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Judašica Marina Drašković iz Velike Gorice dobitnica je nagrade ”Ponos Hrvatske”

Svečana dodjela nagrade za 2017. godinu bit će 2. veljače 2018. Objava Judašica Marina Drašković iz Velike Gorice dobitnica je nagrade ”Ponos Hrvatske” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Lopovi provalili u ciglanu i kombi, nisu ostale pošteđene ni trgovine

Ukradeni su parfemi, alati, razvodni ormarići Objava Lopovi provalili u ciglanu i kombi, nisu ostale pošteđene ni trgovine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Na meti lopova, osim alata, našli se rakija i špek

Ukradeni su i televizori te aparat za brijanje Objava Na meti lopova, osim alata, našli se rakija i špek pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Za gradnju objekata i uređaja komunalne infrastrukture te nabavu opreme Grad će ove godine izdvojiti gotovo 40 milijuna kuna

Planirana vrijednost izgradnje kružnog toka na raskrižju Kolodvorske i Ulice Ljudevita Posavskog iznosi 3,2 milijuna kuna Objava Za gradnju objekata i uređaja komunalne infrastrukture te nabavu opreme Grad će ove godine izdvojiti gotovo 40 milijuna kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Davor Rostuhar osvojio Južni pol i ostvario san

Davor je sam na skijama prohodao 1 163 kilometra od ruba Antarktike do Južnog Pola i tako postao prvi Hrvat te 21. osoba na svijetu koja je u tome uspjela. Objava Davor Rostuhar osvojio Južni pol i ostvario san pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Za kulturna dobra u Veleševcu, Novom Čiču i Buševcu odobreno 250 tisuća kuna

Dodijeljena sredstva koristit će se za konzervatorska i restauratorska istraživanja, izradu projektne dokumentacije te izvođenje radova. Objava Za kulturna dobra u Veleševcu, Novom Čiču i Buševcu odobreno 250 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KNJIGA TJEDNA Rosa Liksom: Kupe br. 6

Rosa Liksom (r. 1958., Ylitornio) nagrađivana je finska spisateljica, ali i renominara slikarica i redateljica. Objava KNJIGA TJEDNA Rosa Liksom: Kupe br. 6 pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Sutra počinje nova vikend-akcija na prometnicama

Na području cijele Policijske uprave zagrebačke Objava Sutra počinje nova vikend-akcija na prometnicama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Djela velikogoričke spisateljice među najposuđivanijim u 2017. godini

Na popisu najposuđivanijih knjiga za djecu u Knjižnicama grada Zagreba za 2017. godinu nalazi se 15 autora Objava Djela velikogoričke spisateljice među najposuđivanijim u 2017. godini pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Stigli su novi filmski naslovi u Kino Gorica

Jedan strani i jedan domaći film Objava Stigli su novi filmski naslovi u Kino Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Meteoalarm izdao upozorenje, mogući su olujni udari vjetra

Budite na oprezu Objava Meteoalarm izdao upozorenje, mogući su olujni udari vjetra pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Goričani nastavljaju sjajan niz – u dva dana darivali 270 doza krvi

Jedna doza krvi može spasiti i do tri života Objava Goričani nastavljaju sjajan niz – u dva dana darivali 270 doza krvi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

UDOMI ME Lomki je zaigran i zna kako se ponašati na povodcu

Ako želite udomiti Lomkija, sve informacije možete dobiti putem broja 095 400 0234 ili na adresi Jagodno 113A. Objava UDOMI ME Lomki je zaigran i zna kako se ponašati na povodcu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.