Velika Subota, početak vazmenog bdijenja

Velika subota obilježena je tišinom, nema mise ni pričesti, oltar ostaje i dalje nepokriven, a navečer započinje Vazmeno bdijenje Objava Velika Subota, početak vazmenog bdijenja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Sedam nagrada za mlade goričke glazbenike

Mladi glazbenici, učenici Umjetničke škole Franje Lučića bili su uspješni i na netom završenom 24. međunarodnom natjecanjiu “Daleki akordi” koje se održalo u Splitu i Kaštelima. Osvojili su četiri prve, jednu drugu i dvije treće nagrade! U disciplini limenih puhača prve nagrade osvojili su trubači iz klase prof. Tomislava Špoljara: Gabrijel Odrčić i Tibor Rajtarić […] Objava Sedam nagrada za mlade goričke glazbenike pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Nogometni kamp, stadion i akademija u Gorici

Sporazum o partnerstvu Grad i Nogometni savez potipsali su s kineskim investitorima Objava Nogometni kamp, stadion i akademija u Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO U Kosnici dijele 200 pisanica!

Udruga Turopoljska tradicija i članovi zbora udružili su snage pa će mještanima na Uskrs dijeliti pisanice koje su sami oslikali Objava FOTO U Kosnici dijele 200 pisanica! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Fiš je vruć i baš je za pet!

Građani se na Veliki petak gostili fiš paprikašem koje je za njih kuhao i besplatno dijelio HDZ Objava Fiš je vruć i baš je za pet! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Danas je Veliki Petak, evo kako ga slavimo

Veliki petak,zajedno s Velikim četvrtkom i Velikom subotom čini Vazmeno trodnevlje Objava Danas je Veliki Petak, evo kako ga slavimo pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Rotary darivao za Uskrs

Uz osnovne namirnice 37 obitelji dobilo je i uskrsnu šunku te pincu Objava Rotary darivao za Uskrs pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

SPORTSKI VIKEND Nogometaši u Zaprešiću, košarkaši u Rijeci, rukometaši u Labinu

Najava događanja na Veliku subotu Objava SPORTSKI VIKEND Nogometaši u Zaprešiću, košarkaši u Rijeci, rukometaši u Labinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Pobjeda Kurilovca, poraz Gradića

Odigrane prvenstvene utakmice u 3. i 4. HNL Objava Pobjeda Kurilovca, poraz Gradića pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Nova prometna u Mlaki!

Navodno se vozilo zaletjelo u prometni znak Objava Nova prometna u Mlaki! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Mičevečka večer uz vuzmene običaje, igrokaze, pjesmu i ples

Škola u Mičevcu njeguje govor i narodne običaje te već petu godinu organizira ovu manifestaciju Objava Mičevečka večer uz vuzmene običaje, igrokaze, pjesmu i ples pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Gorica ima državnog pravaka iz povijesti, on je Leon Brnad

Na natjecanju u Zadru sudjelovalo je 105 učenika viših razreda osnovnih i srednjih škola Objava Gorica ima državnog pravaka iz povijesti, on je Leon Brnad pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Gorica ima državnog pravaka iz povijesti, on je Leon Brnad

U konkurenciji od 105 natjecatelja iz cijele Hrvatske Leon je ponio titulu najboljeg Objava Gorica ima državnog pravaka iz povijesti, on je Leon Brnad pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Gorica ima državnog pravaka iz povijesti, on je Leon Brnad

U konkurenciji od 105 natjecatelja iz cijele Hrvatske Leon je ponio titulu najboljeg Objava Gorica ima državnog pravaka iz povijesti, on je Leon Brnad pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

EKODAN U KUMIČIĆU Uredi, recikliraj, uči, zabavi se

Učenici su izrađivali eko igračke od plastične i kartonske ambalaže te čestitke, pisanice i ukrase od starih žarulja, platna i stiropora Objava EKODAN U KUMIČIĆU Uredi, recikliraj, uči, zabavi se pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.