Vatrogasci ispregovarali- zbog otežanih uvjeta rada 15 posto na plaću

Grad nastavlja sindikalne pregovore sa zaposlenicima u kulturi, gradskoj upravi i djelatnicima u predškolskim ustanovama Objava Vatrogasci ispregovarali- zbog otežanih uvjeta rada 15 posto na plaću pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Turopoljski vatrogasci pokazali znanja i spretnosti

DVD Turopolje održalo je Dan otvorenih vrata, a u posjet su im stigli gosti iz Slovenije Objava Turopoljski vatrogasci pokazali znanja i spretnosti pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Sve spremno za podizanje nove rasvjete

Prva noćna utakmica očekuje se 4.11 protiv Hajduka Objava Sve spremno za podizanje nove rasvjete pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

GRAĐANI PIŠU Nogostup i park u M.Slatinskog

Javio nam se Mario. Kuca već na treća vrata pa objavljujemo njegov apel Objava GRAĐANI PIŠU Nogostup i park u M.Slatinskog pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Druženje poduzetnika na VG Meetupu

Poduzetnici su saznali korisne inpute iz područja content marketinga, te naučili važnost pitcha Objava Druženje poduzetnika na VG Meetupu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Gorica u nedjelju protiv Slavena

Utakmica između NK Slaven Belupa i HNK Gorice u nedjelju počinje u 15 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici Objava Gorica u nedjelju protiv Slavena pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Svjetski dan kravate

U sklopu produženog boravka izradili su jednostavne, šarene kravate, zavezali ih oko vrata i spremno pozirali Objava Svjetski dan kravate pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Odaberite logo gradskog bazena

Šest je kandidata, da čujemo što mislite? Objava Odaberite logo gradskog bazena pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Suradnja Pučkog učilišta s vrtićima i školama

Djeci se nude koncerti, radionice, kino projekcije i kazališne predstave. Objava Suradnja Pučkog učilišta s vrtićima i školama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Žganci s tropom iz Pokupskog

Do sad je održana radionica u osnovnoj školi gdje su djeca učila kako se kuhaju žganci, a žgancima su nahranile i cijelu školu povodom Dana kruha Objava Žganci s tropom iz Pokupskog pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Pred nama Vojkovi dani

Lomnica se prisjeća Vojka Miklaušića Objava Pred nama Vojkovi dani pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KNJIGA TJEDNA Ankica Tomić: Skarabej

Radnja započinje jednog zagrebačkog proljetnog jutra uz kavu i novine u kojima Suzana Parlov pročita vijest o neobičnom i još uvijek neriješenom ubojstvu Objava KNJIGA TJEDNA Ankica Tomić: Skarabej pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Vježba evakuacije i gašenja požara u Čiču

Zadaća i cilj pokazne vježbe evakuacije je da nastavnici s svojim učenicima i ostali zaposlenici napuste objekt škole na najbrži i najsigurniji način Objava Vježba evakuacije i gašenja požara u Čiču pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Počeo Turbooks, večeras Kristian Novak

Novak je publici najpoznatiji po svom nagrađivanom romanu "Ciganin, ali najljepši" Objava Počeo Turbooks, večeras Kristian Novak pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Pjesnikinja na Matičinom četvrtku

Gošća u četvrtak u 19 sati je pjesnikinja iz Bistre, Vesna Škrlin-Batina Objava Pjesnikinja na Matičinom četvrtku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.