FOTO Izložbom ”Oko mene priroda i vrijeme” započeli Dani europske baštine

Izložba se može razgledati narednih šest mjeseci Objava FOTO Izložbom ”Oko mene priroda i vrijeme” započeli Dani europske baštine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Evo kako je bilo na Biciklijadi VG-ZG-VG

Gorica i Zagreb povezani su dobrom biciklističkom infrastrukturom, a iskusni kažu da u jednom pravcu ne treba niti puni sat vožnje Objava FOTO Evo kako je bilo na Biciklijadi VG-ZG-VG pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

“Traži se novi suprug” na goričkoj sceni

Središnji lik romantične komedije je udovica koja odluči pomoću tarot karata i novinskog oglasa pronaći novog muža koji bi trebao zadovoljiti idealne, dakle, nemoguće kriterije Objava “Traži se novi suprug” na goričkoj sceni pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

I ovog vikenda policija će alkotestirati sve zaustavljene vozače

Na cijelom velikogoričkom području Objava I ovog vikenda policija će alkotestirati sve zaustavljene vozače pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Grad prodaje stanove, evo u kojim ulicama

Stanovi nisu slobodni od osoba i stvari Objava Grad prodaje stanove, evo u kojim ulicama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Sutra bez struje i ovo velikogoričko naselje

Nastavljaju se radovi Objava Sutra bez struje i ovo velikogoričko naselje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Predložite policiji lokacije za kontrolu brzine

Do 12. listopada Objava Predložite policiji lokacije za kontrolu brzine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KNJIGA TJEDNA Andy Jelčić: “85.000”

Andy Jelčić vrlo je uspješan i nagrađivan prevoditelj brojnih uspješnica engleske i njemačke književnosti na hrvatski jezik Objava KNJIGA TJEDNA Andy Jelčić: “85.000” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Distributivni centar za voće i povrće posjetili europski parlamentarci

Za gradnju ULO hladnjače, osigurano je 90 posto bespovratnih sredstava - od čega 19,85 milijuna kuna iz Europskoga poljoprivrednog fonda Objava Distributivni centar za voće i povrće posjetili europski parlamentarci pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U Kravarskom za sada stabilno, nema opasnosti od novih klizišta

Štete od tuče koja je pogodila općinu tijekom vikenda tek se zbrajaju Objava U Kravarskom za sada stabilno, nema opasnosti od novih klizišta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Predstavljen novi načelnik PUZ-a Marko Rašić

Iznimno bitnom naglasio je suradnju s lokalnim i državnim institucijama, kao i braniteljskim udrugama i nevladinim organizacijama Objava Predstavljen novi načelnik PUZ-a Marko Rašić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Postani njegovateljica ili dadilja

Upisi su u tijeku Objava Postani njegovateljica ili dadilja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Bliži se 16. Gastro Turopolja

Prijavite se za sudjelovanje na natjecanju u spravljanju najbolje turopoljske kotlovine Objava Bliži se 16. Gastro Turopolja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Zbog obilnih kiša i porasta vodostaja aktiviran Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije

Vatrogasci su tijekom jučerašnjeg dana i noći imali 30-ak intervencija, većinom ispumpavanja vode Objava Zbog obilnih kiša i porasta vodostaja aktiviran Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

HEP i u petak isključuje električnu energiju

Zbog radova Objava HEP i u petak isključuje električnu energiju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.