Vladavina maski počinje sada!

Turopoljska fašnička trka i otimanje ključeva grada označili početak 110.Turopoljskog fašnika Objava Vladavina maski počinje sada! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

POHVALE PETKOM Hvala Centru, zbog vas smo još bolji roditelji

Majka dvije osnovnoškolke, inspiraciju i snagu nakon razvoda, pronašla je u goričkom Centru Objava POHVALE PETKOM Hvala Centru, zbog vas smo još bolji roditelji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Šef HDZ-ovog izbornog stožera u Gorici predstavio strategiju za EU izbore

Gordan Jandroković u Gorici je predstavio startegiju i HDZ-ov tim za nadolazeće izbore Objava Šef HDZ-ovog izbornog stožera u Gorici predstavio strategiju za EU izbore pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Novi filmski naslovi u kinu

Alita i Zelena knjiga igraju do četvrtka Objava Novi filmski naslovi u kinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

SPORTSKI VIKEND Besplatan ulaz protiv Intera

Najava sportskih događanja za subotu i nedjelju Objava SPORTSKI VIKEND Besplatan ulaz protiv Intera pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Cedevita lako svladala Goricu

Očekivani ishod polufinala Kupa Krešimir Ćosić u Splitu Objava Cedevita lako svladala Goricu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Kako postati lider?

“Leadership – nova generacija uspješnog rukovođenja”, besplatna je radionica koju u četvrtak organizira agencija VeGoRa Objava Kako postati lider? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Pješaci prelazili na crveno i van zebre

Rezultati policijske akcije zaštite pješaka Objava Pješaci prelazili na crveno i van zebre pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FRIK IZ KVARTA Bušenje na Valentinovo

Vidno iznerviran zaglušujućom bukom bušilice koja drma zidove, zaurlam: "Dobro šta je ovo?!" Ni ne trepnuvši, kolega mi, tipkajući nešto po tastaturi, dobaci: "Aj ne drami, to je jedino bušenje koje ćeš dobiti za Valentinovo." Objava FRIK IZ KVARTA Bušenje na Valentinovo pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Veleučilište podijelilo naočale i u Petrinji

Nastavljena je akcija "100 naočala za socijalno ugrožene" Objava Veleučilište podijelilo naočale i u Petrinji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Na Valentinovo- klapa Leggero

Klapa Leggero gosti su Matičinog četvrtka, točnije voditelj klape, Tomislav Fratrić. Riječ je o šesteročlanoj klapi osnovanoj 2014. godine koja izvodi širok duhovni i svjetovni repertoar. Perjanicom svog rada nazivaju pjesmu “Buđenje” za koju je i snimljem spot. Više o klapi saznajte u 19 sati u Muzeju Turopolja. Objava Na Valentinovo- klapa Leggero pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

POČINJE FAŠNIK! Sutra trka za ključeve grada

Točno u podne u petak počinje obračun. Kod Turističke zajednice, oko Muzeja Turopolja. Na startu su trkači, a cilj je uloviti ključeve grada. Nimalo lagan zadatak postavljen je pred mlade maratonce i maratonke, ali i naše fašničke maskote; Pajceka, Luka, Žira i princa Fašnika koji ključeve grada moraju uzeti gradonačelniku i proglasiti vladavinu maski. Trči […] Objava POČINJE FAŠNIK! Sutra trka za ključeve grada pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Počinje edukacija građana o pametnom gospodarenju otpadom

Ukupna vrijednost projekta je oko dva milijuna kuna, a građani će se u narednih 20 mjeseci moći informirati iz različitith izvora Objava Počinje edukacija građana o pametnom gospodarenju otpadom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KNJIGA TJEDNA Amélie Fléchais // Séverine Gauthier: Čovjek-planina

Svatko tko uranja u umjetnost bilo koje vrste, zna da se svako toliko može (ili mora) zateći u blizini dragulja kojeg će pažljivo i s velikim užitkom razgledati pa ga zatim i vratiti na mjesto gdje ga je prvotno bio zatekao, a sa sobom će, nadahnut njegovom ljepotom ponijeti sjećanja na trenutak susreta i zanos […] Objava KNJIGA TJEDNA Amélie Fléchais // Séverine Gauthier: Čovjek-planina pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KOŠARKA Za finale večeras protiv Cedevite

Sjajna Gorica u četvrtfinalu Kupa zaustavila domaćina Split Objava KOŠARKA Za finale večeras protiv Cedevite pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.