Automobil naletio na biciklisticu

Apel: vozači često zaboravljaju da Zagrebačka ulica nije jednosmjerna za bicikliste te često zaboravljaju pogledati na obje strane prije skretanja u lijevo stoga pripazite na bicikliste. Objava Automobil naletio na biciklisticu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FRIK IZ KVARTA Kapetanov dnevnik

Izležavao sam se na plaži, izvijajući se u pokušaju pronalaženja savršenog položaja u kojem mi se nijedan kamen neće zabijati u kost. Premda je bio paklenski vruć dan, debeli hlad borovine i konstantno milovanje povjetarca, činili su život ugodno polaganim i polusnenim. Sve se pričinjalo kao da lebdi između jave i sna. Premda je već čitava moja ekipa davno […] Objava FRIK IZ KVARTA Kapetanov dnevnik pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U tijeku vikend akcija goričke policije

Provest će se preventivno represivna akcija „nadzor vozača na alkohol + nadzor brzine kretanja vozila Objava U tijeku vikend akcija goričke policije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO VIJEST OŠ E. Kumičića dobiva rotor

Napokon! Dugo očekivani rotor čije se konture počinju nazirati bit će rješenje za prometni kaos koji zna nastati na prostoru iza škole. Roditelji koji dolaze po djecu, učitelji, građani koji tamo parkiraju aute… još kad dodamo autobus koji se tamo mora okrenuti… Prometna situacija zna biti zamršena što nikako ne ide na ruku brojnim školarcima […] Objava FOTO VIJEST OŠ E. Kumičića dobiva rotor pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO VIJEST Javna slavina postavljena kod “Kumičića”

Dobrodošlo osvježenje u vrućim danima Objava FOTO VIJEST Javna slavina postavljena kod “Kumičića” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

MOST: “Voda u Ustav”

Akciji se priključio i gorički ogranank MOST-a te najavljuju prikupljanje potpisa sa početkom u subotu 24.08 . Objava MOST: “Voda u Ustav” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

VETERANI Održan Plenum veteranskih momčadi NS Velika Gorica

Od sljedeće sezone 16 momčadi Objava VETERANI Održan Plenum veteranskih momčadi NS Velika Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Prelec dolazi u svoju Goricu

U nedjelju u 18 sati gost Gradskog stadiona je Istra 1961 Objava Prelec dolazi u svoju Goricu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Ženski nogometni klub u Gorici, prvi put nakon šest godina

U petak, 23. kolovoza, s djelovanjem kreće Ženski nogometni klub Gorica! Nakon šest godina bez ženskog nogometa u Velikoj Gorici, djevojčice i djevojke dobit će priliku u klubu koji će djelovati pod okriljem HNK Gorice, a sve aktivnosti imat će na Gradskom stadionu. Prvi trening bit će u petak u 18 sati, a na njemu će se pojaviti […] Objava Ženski nogometni klub u Gorici, prvi put nakon šest godina pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Pogledajte tko ostvaruje pravo na besplatne udžbenike

Prama odluci Vlade RH učenici članovi kućanstva, primatelji zajamčene minimalne naknade/primatelji naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i članove njihovih obitelji, ostvaruju pravo na besplatne obvezne udžbenike…. Cijele tekst Odluke Vlade RH u prilogu. Objava Pogledajte tko ostvaruje pravo na besplatne udžbenike pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KNJIGA TJEDNA Rosella Postorino: Hitlerove kušačice

„Ljudi ljubavlju opravdavaju svaku vrstu ponašanja…“, „Čovjek je odgovoran za režim koji trpi…“, „…nema bijega od vlastite sudbine“, „…ne može se baš uvijek birati…“, neki su izvadci iz moćne knjige „Hitlerove kušačice“ talijanske spisateljice Roselle Postorino. Drugi svjetski rat. Mlada dvadesetšestogodišnja Njemica Rosa Sauer čiji se ponosni suprug domoljub prijavljuje u njemačku vojsku za odlazak […] Objava KNJIGA TJEDNA Rosella Postorino: Hitlerove kušačice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Petero članova KK Velika Gorica na pripremama reprezentacije

Preko Đurđevca do Čilea Objava Petero članova KK Velika Gorica na pripremama reprezentacije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Kurilovec nakon jedanaesteraca svladao Goricu

Iznenađenje u finalu Kupa NS Zagrebačke županije Objava Kurilovec nakon jedanaesteraca svladao Goricu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO VIJEST Borussia & Russia

Podsjetimo, na pistu Zračne luke Franjo Tuđman u ponedjeljak 19. kolovoza sletio je Antonov An-124, drugi najveći teretni zrakoplov na svijetu. Koliko su njegove dimenzije impresivne vidimo u usporedbi sa još jednim povećim zrakoplovom A320 Borussia. Upravo njih dvoje, jedan pored drugoga ulovio je velikogorički fotograf i planespotter, Nikola Kovačević koji je fotografiji prigodno nadjenuo ime Borussia & Russia. Objava FOTO VIJEST Borussia & Russia pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

38-godišnjak autom pijan i bez vozačke dozvole naletio na dvije maloljetne pješakinje

Pravomoćnom presudom proglašen je krivim te je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 29.200 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci. Objava 38-godišnjak autom pijan i bez vozačke dozvole naletio na dvije maloljetne pješakinje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.