KOŠARKA Pobjedom protiv Škrljeva najavili gostovanje Cibone

Očekivani trijumf Goričana u 8. kolu Premijer lige Objava KOŠARKA Pobjedom protiv Škrljeva najavili gostovanje Cibone pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

OD DANAS! Obavezna zimska oprema ili- kazna

Obavezna zimska oprema na snazi je do 15.travnja Objava OD DANAS! Obavezna zimska oprema ili- kazna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Takvim sjajem mogu sjati…Arsen i Ksenija

Glazbena večer posvećena Arsenu Dediću u interpretaciji Ksenije Erker Objava Takvim sjajem mogu sjati…Arsen i Ksenija pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

NOVELA 33 Knjiga za Renea Matoušeka

Novelu je napisao Tomislav Šovagović u spomen na ubijenoga vukovarskog, ali i velikogoričkog pjesnika Renéa Matoušeka. Objava NOVELA 33 Knjiga za Renea Matoušeka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

PRIZNANJE Cengić počasni trener predavač na Kineziološkom fakultetu

Veliko priznanje za trenera Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon Objava PRIZNANJE Cengić počasni trener predavač na Kineziološkom fakultetu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Buševec se sjeća Vukovara

U spomen na stradanje Grada Heroja Buševčani će i ove godine duž Sisačke i Zagrebačke ulice upaliti svijeće i lampione. Udruga “Moj Buševec” i ove se godine primila organizacije ovog spomen dana, a pripremili su i besplatne lampione za građane koje će dijeliti 15 minuta prije početka, ispred Doma kulture. Da se ne zaboravi, zapalite […] Objava Buševec se sjeća Vukovara pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

U tučnjavi mu slomili nos i tri rebra

Fizičkom sukobu prethodila je svađa u kafiću Objava U tučnjavi mu slomili nos i tri rebra pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO VIJEST Ukradene ljuljačke s dječjeg igrališta?!

VG Komunalac tvrdi da ljuljačke nisu skinute radi popravka Objava FOTO VIJEST Ukradene ljuljačke s dječjeg igrališta?! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

GOOGLE GARAŽA Kako posjetitelja pretvoriti u kupca?

Ovaj puta besplatna radionica bavi se temom koji je najbolji način kako posjetitelje svoje Internet stranice pretvoriti u kupce Objava GOOGLE GARAŽA Kako posjetitelja pretvoriti u kupca? pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Muzikoterapija, što je to? Provjerite u Aninoj glazbaonici

Svakom djetetu s poteškoćama u razvoju poklanjaju termin upoznavanja i inicijalne procjene Objava Muzikoterapija, što je to? Provjerite u Aninoj glazbaonici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Još danas i sutra besplatan upis u knjižnicu

Besplatan upis je za prvašiće i to na Dječji odjel knjjižnice Objava Još danas i sutra besplatan upis u knjižnicu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

FOTO Kokice se iz Jaske vratile s 20 medalja

Judaši su nastupili na jubilarnom 20. Kupu Jaska Objava FOTO Kokice se iz Jaske vratile s 20 medalja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

GAS POZIVA Počinje kvizaška liga

Nakon skoro 5 godina od prvog pub kviza, u organizaciji Goričke alternativne scene ponovo počinje kvizaška liga Objava GAS POZIVA Počinje kvizaška liga pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

Kurilovec u nedjelju gostuje kod Bistre

Nastavlja se natjecanje u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Objava Kurilovec u nedjelju gostuje kod Bistre pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.

KNJIGA TJEDNA Nora Ikstena: Majčino mlijeko

To je roman o odnosu majke i kćeri, o ljubavi, bliskosti i strahu od ljubavi i bliskosti istodobno. Objava KNJIGA TJEDNA Nora Ikstena: Majčino mlijeko pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.