MK Velika Gorica nastupio na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske

U subotu, 18.01.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i mlađe juniorke na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub nastupio s dvije atletičarke. Kapetanica našeg tima, mlađa juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 800 m postavila svoj … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Škrinjarić nagrađeni na priredbi Sportaš godine 2019.

U četvrtak, 19.12.2019., održano je proglašenje Sportaša godine 2019. Grada Velika Gorica u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice. Naš je Klub primio dvije nagrade. U kategoriji Nada godine nagradu je primila naša višestruka prvakinja Tena Petračić dok je … Continue reading → The post Petračić i Škrinjarić nagrađeni na priredbi Sportaš godine 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Maratonci postavili nove osobne rekorde za kraj sezone

U nedjelju, 10.11.2019. održano je 33. izdanje polumaraton Ivan Starek za zagrebačkom Jarunu. Unatoč kišnome nedjeljom jutru maratonci su još jednom pokazali svoj čeličnu volju te se u velikom broju okupili na ovome festivalu trčanja. Na utrci polumaratona, od naših predstavnika … Continue reading → The post Maratonci postavili nove osobne rekorde za kraj sezone appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Berba medalja na Pojedinačnom PH u Krosu za članove MK Velika Gorica

U subotu, 2.11.2019., u Virovitici se održalo Prvenstvo Hrvatske u krosu. U konkurenciji 20 klubova iz cijele lijepe naše nastupio je i Maraton klub Velika Gorica s 13 predstavnika naše Atletske škole te ostvario izvanredan uspjeh uzevši 3 srebra i jednu … Continue reading → The post Berba medalja na Pojedinačnom PH u Krosu za članove MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Završila 18. Turopoljska liga trčanja 2019.

U utorak, 22.10.2019., održano je posljednje kolo 18. Turopoljske lige trčanja 2019. nakon čega su i proglašeni pobjednici po svim kategorijama. Kod onih najmlađih, na utrkama od 1 km, imali smo predstavnice samo kod djevojčica, gdje pobjedu odnose Hana Tašaković … Continue reading → The post Završila 18. Turopoljska liga trčanja 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije

U utorak, 15.10.2019., članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica sudjelovali su na krosu Zagrebačke županije u Zelini i postigli sjajne rezultate. Na teškoj i zahtjevnoj stazi prvo je Ivan Toma Aščić osvojio u utrci učenika za 5. i 6. … Continue reading → The post Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio u Varaždinu i Zagrebu

U nedjelju, 13.10.2019. održano je Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u maratonu u Zagrebu te Pojedinačno prvenstvo Hrvatske atletske lige sjever u Varaždinu. Što se tiče pojedinačnog HALS prvenstva, naša limačica Zeta Obradović Hečimović plasirala se na 5. mjesto u utrci na 400 … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio u Varaždinu i Zagrebu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica podržao Dane ružičaste vrpce i našeg kapetana Dina Miškića

Članovi Maraton kluba Velika Gorica, naše djeca Atletske škole i njihovi roditelji dali su podršku “Danima ružičaste vrpce” čiji je glavni cilj upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke, jer se 90% oboljelih žena može izliječiti ako se bolest otkrije … Continue reading → The post MK Velika Gorica podržao Dane ružičaste vrpce i našeg kapetana Dina Miškića appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Dodatne majice i medalje za 17. Dječji jesenski kros

17. Dječji jesenski kros grada Velika Gorica 2019.   Drage trkačice i trkači, draga djeco i roditelji, zahvaljujemo se svima na sudjelovanju na Dječjem jesenskom krosu grada Velika Gorica te se nadamo da ste svi uživali u natjecanju, rekreaciji svježem … Continue reading → The post Dodatne majice i medalje za 17. Dječji jesenski kros appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica uspješan na 7. kolu HALS-a

U nedjelju, 6.10.2019., u Varaždinu održano je 7. kolo HALS-a na kojem su nastupili i atletičari Atletske škole Maraton klub Velika Gorice i osvojili 3 prva, 1 drugo i 2 treća mjesta. Naš se klub natjecao s ostalih 32 kluba i … Continue reading → The post MK Velika Gorica uspješan na 7. kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na 6. kolu HALS-a u Varaždinu

U nedjelju, 29.09.2019., u Varaždinu održano je 6. kolo HALS-a na kojem su nastupili i atletičari Atletske škole Maraton klub Velika Gorice. Počnimo s našim najmlađim šampionom – limač Ivan Toma Aščić osvaja drugo mjesto na utrci od 300m s vremenom … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na 6. kolu HALS-a u Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio u Zagrebu i Varaždinu

U subotu, 21.9.2019. održan je Kup Hrvatske za kadete i kadetkinje u Zagrebu gdje je za naš Klub nastupila Tena Petračić. Isto tako, u nedjelju, 22.9.2019., održan je 25. Varaždinski polumaraton gdje je naš Klub nastupio s muškom ekipom. Što se … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio u Zagrebu i Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica u uspješan u Kutini i Zagrebu

U subotu i nedjelju, 14. i 15. 9.2019. održano je Kup i Ekipno Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u Zagrebu gdje je naš Kluba nastupio s dvoje članova u 4 discipline. Isto tako, u nedjelju, 15.9.2019., održano je 19. … Continue reading → The post MK Velika Gorica u uspješan u Kutini i Zagrebu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na 24. Žumberačkoj utrci

U subotu, 7.9.2019., održano je 24. po redu izdanje Žumberačke utrke – utrke po prelijepim žumberačkim bregima u dužini od 15 km. Naš je Klub bio zastupljen s 4 člana koji su ostvarili sljedeće rezultate. Od naše muške ekipe prvi u … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na 24. Žumberačkoj utrci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

5 medalja za MK Velika Gorica na 5 kolu HALS-a

U nedjelju, 01.09.2019., u Varaždinu održano je 5. kolo HALS-a na kojem je nastupilo 16 atletičara Atletske škole Maraton klub Velika Gorice u konkurenciji od ukupno 27 klubova. Počnimo s našim najmlađim šampionom – limač Ivan Toma Aščić uvjerljivo pobjeđuje … Continue reading → The post 5 medalja za MK Velika Gorica na 5 kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.