Maratonci postavili nove osobne rekorde za kraj sezone

U nedjelju, 10.11.2019. održano je 33. izdanje polumaraton Ivan Starek za zagrebačkom Jarunu. Unatoč kišnome nedjeljom jutru maratonci su još jednom pokazali svoj čeličnu volju te se u velikom broju okupili na ovome festivalu trčanja. Na utrci polumaratona, od naših predstavnika … Continue reading → The post Maratonci postavili nove osobne rekorde za kraj sezone appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Berba medalja na Pojedinačnom PH u Krosu za članove MK Velika Gorica

U subotu, 2.11.2019., u Virovitici se održalo Prvenstvo Hrvatske u krosu. U konkurenciji 20 klubova iz cijele lijepe naše nastupio je i Maraton klub Velika Gorica s 13 predstavnika naše Atletske škole te ostvario izvanredan uspjeh uzevši 3 srebra i jednu … Continue reading → The post Berba medalja na Pojedinačnom PH u Krosu za članove MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Završila 18. Turopoljska liga trčanja 2019.

U utorak, 22.10.2019., održano je posljednje kolo 18. Turopoljske lige trčanja 2019. nakon čega su i proglašeni pobjednici po svim kategorijama. Kod onih najmlađih, na utrkama od 1 km, imali smo predstavnice samo kod djevojčica, gdje pobjedu odnose Hana Tašaković … Continue reading → The post Završila 18. Turopoljska liga trčanja 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije

U utorak, 15.10.2019., članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica sudjelovali su na krosu Zagrebačke županije u Zelini i postigli sjajne rezultate. Na teškoj i zahtjevnoj stazi prvo je Ivan Toma Aščić osvojio u utrci učenika za 5. i 6. … Continue reading → The post Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio u Varaždinu i Zagrebu

U nedjelju, 13.10.2019. održano je Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u maratonu u Zagrebu te Pojedinačno prvenstvo Hrvatske atletske lige sjever u Varaždinu. Što se tiče pojedinačnog HALS prvenstva, naša limačica Zeta Obradović Hečimović plasirala se na 5. mjesto u utrci na 400 … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio u Varaždinu i Zagrebu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica podržao Dane ružičaste vrpce i našeg kapetana Dina Miškića

Članovi Maraton kluba Velika Gorica, naše djeca Atletske škole i njihovi roditelji dali su podršku “Danima ružičaste vrpce” čiji je glavni cilj upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke, jer se 90% oboljelih žena može izliječiti ako se bolest otkrije … Continue reading → The post MK Velika Gorica podržao Dane ružičaste vrpce i našeg kapetana Dina Miškića appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Dodatne majice i medalje za 17. Dječji jesenski kros

17. Dječji jesenski kros grada Velika Gorica 2019.   Drage trkačice i trkači, draga djeco i roditelji, zahvaljujemo se svima na sudjelovanju na Dječjem jesenskom krosu grada Velika Gorica te se nadamo da ste svi uživali u natjecanju, rekreaciji svježem … Continue reading → The post Dodatne majice i medalje za 17. Dječji jesenski kros appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica uspješan na 7. kolu HALS-a

U nedjelju, 6.10.2019., u Varaždinu održano je 7. kolo HALS-a na kojem su nastupili i atletičari Atletske škole Maraton klub Velika Gorice i osvojili 3 prva, 1 drugo i 2 treća mjesta. Naš se klub natjecao s ostalih 32 kluba i … Continue reading → The post MK Velika Gorica uspješan na 7. kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na 6. kolu HALS-a u Varaždinu

U nedjelju, 29.09.2019., u Varaždinu održano je 6. kolo HALS-a na kojem su nastupili i atletičari Atletske škole Maraton klub Velika Gorice. Počnimo s našim najmlađim šampionom – limač Ivan Toma Aščić osvaja drugo mjesto na utrci od 300m s vremenom … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na 6. kolu HALS-a u Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio u Zagrebu i Varaždinu

U subotu, 21.9.2019. održan je Kup Hrvatske za kadete i kadetkinje u Zagrebu gdje je za naš Klub nastupila Tena Petračić. Isto tako, u nedjelju, 22.9.2019., održan je 25. Varaždinski polumaraton gdje je naš Klub nastupio s muškom ekipom. Što se … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio u Zagrebu i Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica u uspješan u Kutini i Zagrebu

U subotu i nedjelju, 14. i 15. 9.2019. održano je Kup i Ekipno Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u Zagrebu gdje je naš Kluba nastupio s dvoje članova u 4 discipline. Isto tako, u nedjelju, 15.9.2019., održano je 19. … Continue reading → The post MK Velika Gorica u uspješan u Kutini i Zagrebu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na 24. Žumberačkoj utrci

U subotu, 7.9.2019., održano je 24. po redu izdanje Žumberačke utrke – utrke po prelijepim žumberačkim bregima u dužini od 15 km. Naš je Klub bio zastupljen s 4 člana koji su ostvarili sljedeće rezultate. Od naše muške ekipe prvi u … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na 24. Žumberačkoj utrci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

5 medalja za MK Velika Gorica na 5 kolu HALS-a

U nedjelju, 01.09.2019., u Varaždinu održano je 5. kolo HALS-a na kojem je nastupilo 16 atletičara Atletske škole Maraton klub Velika Gorice u konkurenciji od ukupno 27 klubova. Počnimo s našim najmlađim šampionom – limač Ivan Toma Aščić uvjerljivo pobjeđuje … Continue reading → The post 5 medalja za MK Velika Gorica na 5 kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica počinje s upisom novih članova

S početkom nove školske godine dolazi nam vrijeme da pojačamo snage našeg Kluba novim članovima! Maraton klub Velika Gorica se svojim djelovanjem već više od 15 godina brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara … Continue reading → The post MK Velika Gorica počinje s upisom novih članova appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Berba medalja za MK Velika Gorica na 3. Sretnoj trci

U subotu, 20.7.2019., u zelenom Gorskom kotaru, u mjestu Gornji kuti, općina Brod Moravice, održalo se 3. izdanje Sretne trke. Treću godinu za redom utrka je u suorganizaciji Maraton kluba Velika Gorica i Hrvatske čitaonice sela Gornji kuti, koji nastavljaju … Continue reading → The post Berba medalja za MK Velika Gorica na 3. Sretnoj trci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.