Vuković srebrna na Prvenstvu Hrvatske u cestovnom trčanju

U subotu, 17.10.2020., u Zaprešiću je održano pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju, gdje je nastupilo i 15 naših članova. Krenimo s rezultatima onih najmlađih, koji su sudjelovali na utrci od 3 km. Od naših mlađih kadetkinja i … Continue reading → The post Vuković srebrna na Prvenstvu Hrvatske u cestovnom trčanju appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Bogat vikend za članove MK Velika Gorica

U subotu, 10.10 2020., u Čakovcu je održano treće kolo Hrvatske atletske lige – sjever. Uz domaćina AK Međimurje, Atletska škola Maraton kluba Velika Gorica bila je najbrojnija ekipa s ukupno petnaest natjecatelja u isto toliko disciplina. Nastupilo je još … Continue reading → The post Bogat vikend za članove MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica uspješan na 2. kolu HALS-a

U subotu, 03.10.2020., u Čakovcu je održano je 2. kolo Hrvatske atletske lige sjever (HALS) gdje je nastupilo i 14 naših članova. MK Velika Gorica je ukupno osvojio 2 zlata, 5 srebra i 1 broncu. Od mlađih kadetkinja na šprinterskoj … Continue reading → The post MK Velika Gorica uspješan na 2. kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Škrinjarić nastupio u Zagrebu, Martinović na Krku

Proteklog vikenda, u subotu 26.9 2020., održano je Prvenstvo Hrvatske u sprint duatlonu na zagrebačkom Jarunu gdje je nastupio naš Bruno Škrinjarić te Krk trail sa startom i ciljem u Baškoj gdje je nastupio Josip Martinović. Bruno je nastupio na … Continue reading → The post Škrinjarić nastupio u Zagrebu, Martinović na Krku appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Škrinjarić uspješan na Prvenstvu Hrvatske u Srednje dugom triatlonu

  Proteklog vikenda, u nedjelju 20.9 2020., održano je deseto izdanje Marco Polo Challenge korčulanskog triatlona. Ove je godine utrka ujedno bila i Prvenstvo Hrvatske u srednje dugom triatlonu. Naš je član Bruno Škrinjarić je postigao zapaženi rezultat. Srednje dugi … Continue reading → The post Škrinjarić uspješan na Prvenstvu Hrvatske u Srednje dugom triatlonu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Horvatek srebrna u Varaždinu

Proteklog vikenda, u nedjelju, 20.09.2020., seniori i veterani MK Velika Gorica nastupili su na 26. Varaždin polumaratonu te na popratnoj utrci od 5 km. Počinjemo s rezultatima polumaratona. U ženskoj konkurenciji boje Kluba je branila Renata Horvatek, koja je utrku … Continue reading → The post Horvatek srebrna u Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Prpa bronačne na natjecanjima proteklog vikenda

U subotu, 12.09.2020., u Varaždinu je održano kup i ekipno Prvenstvo Hrvatske za kadete/tkinje gdje je nastupilo i pregršt naših članova. Istog je dana u Kopačkom ritu kod dvorca Tikveš održan i 5. Baranjski ferivi polumaraton u sklopu kojeg je … Continue reading → The post Petračić i Prpa bronačne na natjecanjima proteklog vikenda appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Žetva medalja na HALSu za MK Velika Gorica

U subotu, 05.08.2020., u Čakovcu je održano je 1. kolo Hrvatske atletske lige sjever (HALS) gdje je nastupilo i pregršt naših članova. Od mlađih kadetkinja na sprintersoj utrci od 60 m nastupile su Livia Debelić, Tara Petračić i Zeta Obradović … Continue reading → The post Žetva medalja na HALSu za MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković brončana u Zagrebu, nastupi na Bundeku i Gornjoj Bistri

Proteklog vikenda, u subotu i nedjelju, 29. i 30.08.2020., održano je Prvenstvo Hrvatske za mlađe seniorke u Zagrebu. U subotu, 29.30.2020. su također održane i utrke Bistranka na 5km u Gornjoj Bistri i Grawe noćni maraton na zagrebačkom Bundeku. Prvog dana … Continue reading → The post Vuković brončana u Zagrebu, nastupi na Bundeku i Gornjoj Bistri appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Aktivan vikend za članove MK Velika Gorica

Proteklog vikenda, subotu i nedjelju, 22. i 23.08.2020., seniori i veterani MK Velika Gorica nastupili su na tri utrke – Žumberak trailu, Slavonskoj trci i Zagreb polumaratonu. Na Žumberak trailu u nastupila je naša Renata Horvatek na utrci od 15 … Continue reading → The post Aktivan vikend za članove MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Škrinjarić srebrni na utrci Pozdrav domovini 2020

U nedjelju, 02.08.2020., u Zadru na ŠRC Višnjik održana je 9. utrka Pozdrav domovini na 5km gdje je nastupo naš senior Bruno Škrinjarić. Bruno je sudjelovao na utrci Cestovnog kupa HAS-a “Pozdrav domovini 2020” u prekrasnom Zadru! Radilo se o utrci … Continue reading → The post Škrinjarić srebrni na utrci Pozdrav domovini 2020 appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Škrinjarić odnio pobjedu na Ozalj & Vrhovac Trailu

Proteklog vikenda, subotu, 25.07.2020., održan je 5. Ozalj & Vrhovac Trail utrka gdje je nastupo naš senior Bruno Škrinjarić. U Ozlju i Vrhovcu je u subotu, 25.07.2020., na najdužoj utrci od 23,6 km nastupio naš senior Bruno Škrinjarić. Prohladno vrijeme, oblaci, kiša, … Continue reading → The post Škrinjarić odnio pobjedu na Ozalj & Vrhovac Trailu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković srebrna na 800m

Proteklog vikenda, 18. i 19.07.2020. održano Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke u Zagrebu gdje je nastupilo troje naših članova. Drugog dana natjecanja, u nedjelju 18.07.2020., održanog na stadionu Mladosti u Zagrebu, juniorke Maraton kluba Velika Gorica, Nina Vuković i … Continue reading → The post Vuković srebrna na 800m appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke

Proteklog vikenda, 18. i 19.07.2020. održano Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke u Zagrebu gdje je nastupilo troje naših članova. Anja Petračić, Lucija Sever i Nina Vuković, članice Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica, nastupile su u subotu 18.07.2020. na … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković srebrna u Zagrebu

Proteklog vikenda, subotu i nedjelju, 10. i 11.07.2020., na stadionu Mladost u Zagrebu održan Kup i ekipno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke gdje je nastupilo dvoje naših članova. Iako još juniorka, naša Nina Vuković se hrabro suprotstavila elitnoj konkurenciji od dvadeset … Continue reading → The post Vuković srebrna u Zagrebu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.