Atletičari MK Velika Gorica prisustvovali na misi za sportaše grada Velika Gorica

U ponedjeljak, 10.12.2018., održana sveta misa za sve sportaše Grada Velika Gorica na kojoj su sudjelovali i atletičari MK Velika Gorica. Nakon odrađene svete mise uslijedilo je i kratko slikanje, pa pogledajte kako nam je bilo. The post Atletičari MK Velika Gorica prisustvovali na misi za sportaše grada Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Završena 17. Turopoljska liga trčanja

U utorak, 30.10.2018., održano je posljednje kolo 17. Turopoljske lige trčanja 2018. te su i proglašeni pobjednici po svim kategorijama. Kod onih najmlađih, na utrkama od 1 km, pobjedu su uzeli djeca iz obitelji Pečnik – Marta kod djevojčica i … Continue reading → The post Završena 17. Turopoljska liga trčanja appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Atletičarke MK Velika Gorica nastupile na županijskom natjecanju u trčanju

Nakon uspješnog završetna natjecateljske atletske sezone, atletičarke MK Velika Gorica nastupile su za svoje škole na Natjecanju Zagrebačke županije koje se održalo u srijedu, 24.10.2018., u Bedenici pored Zeline. U konkurenciji petih i šestih razreda Tena Petračić (OŠ Vukovina) i … Continue reading → The post Atletičarke MK Velika Gorica nastupile na županijskom natjecanju u trčanju appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Tena Petračić prvakinja Hrvatske u krosu

Sunčane subote, 20.10.2018., u Škabrnji se održalo Prvenstvo Hrvatske u krosu. U konkurenciji klubova iz cijele lijepe naše nastupio je i Maraton klub Velika Gorica s 11 članova. Natjecanje se održalo na Sportskom centru Vlačine, a staza za rutu krosa … Continue reading → The post Tena Petračić prvakinja Hrvatske u krosu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Vuković zlate na pojedinačnom prvenstvu HALS-a

U nedjelju, 14.10.2018., po prelijepom sunčanom danu u Varaždinu je održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske atletske lige sjever (HALS). MK Velika Gorica je nastupio sa 6 članova te se ukupno plasirao na 10 mjesto u jakoj konkurenciji od 19 atletskih klubova. … Continue reading → The post Petračić i Vuković zlate na pojedinačnom prvenstvu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na Zagreb maratonu

U nedjelju, 14.10.2018., održan je 27. Zagrebački maraton. Start i završetak utrke je bio na Trgu bana Josipa Jelačića. Vrijeme je bilo sunčano i neobično toplo za ovo doba godine što je privuklo velik broj navijača i stvorilo prekrasnu atmosferu … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Zagreb maratonu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Aščič uzeli zlato na 7. kolu HALS-a

U subotu, 6.10.2018., u Varaždinu je održano 7. kolo HALS-a na kojemu su nastupili i atletičari MK Velika Gorica te s ukupno 140 bodova zauzeli 4. mjesto u jakoj konkurenciji od ukupno 19 klubova. Ističemo rezultat limača Ivana Tome Aščića … Continue reading → The post Petračić i Aščič uzeli zlato na 7. kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Četiri postolja za MK Velika Gorica na 5. kolu HALS-a

U nedjelju, 30.9.2018., mladi atletičari MK Velika Gorica nastupili su u Čakovcu na 5. kolu Hrvatske atletske lige sjever. U konkurenciji 31 kluba i 442 natjecatelja naših 17 predstavnika su osvojili jedno zlato, jedno srebro, dvije bronce te po dva … Continue reading → The post Četiri postolja za MK Velika Gorica na 5. kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Sportska podrška Maraton kluba Velika Gorica kolegama iz Lepoglave

U nedjelju, 23.09.2018., članovi Maraton kluba Velika Gorica Jasminka Zvonar i Danijel Trgovac nastupili su na memorijalnoj trci „ Josip Putar” u Lepoglavi, koja se trči na dužini od 12 km u znak sjećanja na ovog svestranog sportskog djelatnika iz … Continue reading → The post Sportska podrška Maraton kluba Velika Gorica kolegama iz Lepoglave appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Martinec nastupile na Finalu Kupa Hrvatske za kadetkinje

U nedjelju, 23.9.2018., u Rijeci je održano je Finale kupa za kadete i kadetkinje. MK Velika Gorica je bio zastupljen s naše dvije najbolje kadetkinje, dvije Tene – Tena Martinec i Tena Petračić. Pod stručnom palicom našeg trenera Franje Gavranovića, … Continue reading → The post Petračić i Martinec nastupile na Finalu Kupa Hrvatske za kadetkinje appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Članovi MK Velika Gorica nastupili na Kupu Hrvatske, u Kutini i Varaždinu

U nedjelju, 16.9.2018., održao se Kup Hrvatske za seniore i seniorke gdje je boje Kluba branio Berislav Devčić. Održane su također i dvije utrke s bogatom trkčakom tradicijom – 18. Utrka Kutina – Voloder i 24. Varaždinski polumaraton. Iako nisu službeno … Continue reading → The post Članovi MK Velika Gorica nastupili na Kupu Hrvatske, u Kutini i Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Članovi MK Velika Gorica nastupili na B2B run Zagreb

U četvrtak, 13.9.2018., održana je posljednja ovogodišnja B2B utrka u Zagrebu na velesajmu. Iako naši članovi nisu službeno nastupili za Klub, već za svoje poslodavce, svakako vrijedi istaknuti njihove rezultate. Vedrani Janjić je ovo bilo vatreno krštenje na utrci od … Continue reading → The post Članovi MK Velika Gorica nastupili na B2B run Zagreb appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MARATON KLUB VELIKA GORICA upisuje nove članove

S početkom nove školske godine dolazi nam vrijeme da pojačamo snage našeg Kluba novim članovima! Maraton klub Velika Gorica se svojim djelovanjem već više od 15 godina brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara … Continue reading → The post MARATON KLUB VELIKA GORICA upisuje nove članove appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Škrinjarić odnio seniorsko zlato u Žumberku

U subotu, 1.9.2018., održana je Međunarodna Žumberačka utrka, sportska manifestacija stara već 23 godine. AK Žumberak, klub organizator, i ove je godine odlično pripremio cijelu rutu utrke u duljini od 15 km. Utrka je posebna po tome što se trči, … Continue reading → The post Škrinjarić odnio seniorsko zlato u Žumberku appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Martinec se kvalificirale za Kup Hrvatske

U petak, 31.8.2018., u baroknom Varaždinu su održane kvalifikacije za Kup Hrvatske u atletici za kadetkinje. MK Velika Gorica nastupio je u sastavu Tena, Tara i Anja Petračić, Ema Vuković, Livia Debelić, Tena Martinec i Hana Tašaković. Posebno ćemo izdvojiti … Continue reading → The post Petračić i Martinec se kvalificirale za Kup Hrvatske appeared first on Maraton klub Velika Gorica.