Održana izvanredna Skupština MK Velika Gorica

U srijedu, 17.04.2019., u prostorijama Gradske sportske dvorane, održana je izvanredna skupština Maraton kluba Velika Gorica. Sjednicu su predvodili predsjednik Kluba, g. Darko Batković, g. Franjo Gavranović i tajnik Kluba, g. Bruno Škrinjarić. Razlog održavanja izvanredne sjednice Skupštine bila je … Continue reading → The post Održana izvanredna Skupština MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Mlade snage MK Velika Gorica nastupile na Krosu Sportskih novosti

U subotu, 13.4.2019., Maraton klub Velika Gorica sudjelovao je na Krosu sportskih, što je ujedno bilo i prvenstvo osnovnih i srednjih škola Hrvatske u Zagrebu na Bundeku. Naš je Klub nastupio s 50-ak članova naše Atletske škole te ostvario sjajne 3 … Continue reading → The post Mlade snage MK Velika Gorica nastupile na Krosu Sportskih novosti appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na polumaratonu u Rijeci

U nedjelju, 14.4.2019., održan je polumaraton u Rijeci gdje su nastupila i naše seniroske i veteranske snage. Od naših ženskih predstavnica prva u cilj ulazi Sanja Đapić Štriga s vremenom 1:33:52 te zauzima odlično 9. mjesto ukupno kod žena te … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na polumaratonu u Rijeci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Žetva medalja za MK Velika Gorica na otvaranju HALS sezone

U nedjelju, 7.4.2019., u Varaždinu je održano 1. kolo Hrvatske atletske lige sjever (HALS) na kojem je nastupio i naš Klub u konkurenciji 25 klubova. Na utrci od 60 m nastupili su naši limači i limačice: Josip Palac (10,20), Matej Buljan … Continue reading → The post Žetva medalja za MK Velika Gorica na otvaranju HALS sezone appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Gorički maratonci nastupili u Osijeku

U subotu, 6.4.2019., održan je osječki polumaraton gdje je naš Klub nastupio sa ženskom i muškom ekipom. Od naših ženskih predstavnica prva u cilj ulazi Sanja Đapić Štriga s vremenom 1:34:10 te osvaja broncu u kategoriji Ž35. Odmah nakon nje … Continue reading → The post Gorički maratonci nastupili u Osijeku appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković brončana na Prvenstvu Hrvatske na 10000 m na stazi

U subotu, 30.3.2019., u Zagrebu održano je pojedinačno Prvenstvo Hrvatske na 10000 m i hodanju na stazi. Naš je Klub bio zatupljen s dva člana te ostvario odlične rezultate. Na 10000 m nastupila je juniorka Nina Vuković te s vremenom … Continue reading → The post Vuković brončana na Prvenstvu Hrvatske na 10000 m na stazi appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu

U nedjelju, 17.3.2019., u Zagrebu održano je pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu na kojem je nastupio i naš Klub te ostvario odlične rezultate. Od naših ženskih predstavnica prva u cilj ulazi Sanja Đapić Štriga s vremenom 1:37:01. Omdah nakon ciljem … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske u polumaratonu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Članovi MK Velika Gorica zlatni na Ekipnom Prvenstvu Hrvatske u krosu

U subotu, 9.3.2019., u Labinu održano je ekipno Prvenstvo Hrvatske u krosu na kojem je nastupio i naš Klub te ostvario odlične rezultate u konkurenciji 25 klubova iz cijele Hrvatske. Maraton klub Velika Gorica je nastupio s 4 ekipe: mlađe kadetkinje … Continue reading → The post Članovi MK Velika Gorica zlatni na Ekipnom Prvenstvu Hrvatske u krosu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Devčić brončani na otvorenom prvenstvu Slovenije

U subotu, 23.2.2019., održano je Otvoreno dvoransko prvenstvo u atletici za veterane slovenskom Novom Mestu. Iz Hrvatske je nastupilo čak 23 natjecatelja koji su kući ponijeli 18 zlatnih, 10 srebrnih i 6 brončanih medalja. Među nagrađenima je i naš Berislav Devčić, koji … Continue reading → The post Devčić brončani na otvorenom prvenstvu Slovenije appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na Splitskom polumaratonu

U nedjelju, 24.02.2019., u gradu pod Marjanom, održano je 19. izdanje splitskog polumaratona. Naš je klub bio zastupljen s četvero predstavnika. Uvjeti za trčanje nisu bili nimalo laki zbog relativno niske temperature, koja se činila još i niža zbog veoma … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Splitskom polumaratonu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Tena Petračić najbolja mlada sportašica Zagrebačke županije

U četvrtak, 21.02.2019., proglašeni su najbolji sportaši Zagrebačke županije. Naša višestruka prvakinja Hrvatske Tena Petračić je osvojila nagradu na najbolju mladu sportašicu do 15 godina. Nakon dobivene nagrade za Nadu godine od Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice, primitkom ove nagrade … Continue reading → The post Tena Petračić najbolja mlada sportašica Zagrebačke županije appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković zlatna a Petračić brončana na dvoranskom PH za mlađe juniore

U subotu, 16.02.2019., na zagrebačkom velesajmu je održano dvoransko Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i mlađe juniorke. Naš je Klub bio zastupljen s 10 predstavnika. Jedini naš muški predstavnik, Marko Rovišan, nastupio je na utrci od 3000 m te postigao … Continue reading → The post Vuković zlatna a Petračić brončana na dvoranskom PH za mlađe juniore appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Održana 3. Turopoljska fašnička utrka 2019.

U petak, 15.02.2018, pod suncem okupanim gradom u prevrtljivoj veljači, održana je treća Turopoljska fašnička trka, u organizaciji Turističke zajednice Velike Gorice i Maraton kluba Velika Gorica. Pajcek, Žirek i Luk, skupa s tridesetak maskirane djece, njihovih roditelja, baka i … Continue reading → The post Održana 3. Turopoljska fašnička utrka 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Tena Martinac srebrna na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za kadete-kinje

U subotu, 09.02.2019., na zagrebačkom velesajmu je održano dvoransko Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje. Naš je Klub bio zastupljen s čak 15 predstavnika. U kategoriji kadeta/kadetkinja nastupili smo s 4 člana. Mislav Jurenec se natjecao u bacanju kugle (4 kg) … Continue reading → The post Tena Martinac srebrna na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za kadete-kinje appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković i Devčić nastupili na seniorskom dvoranskom Prvenstvu Hrvatske

U subotu, 02.02.2019., održano je seniorsko Prvenstvo Hrvatske u dvorani na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub bio zastupljen s dva predstavnika, mlađom juniorkom Ninom Vuković te seniorom Berislavom Devčićem. Nina, još uvijek mlađa juniorka, nastupila je na utrci od 800 m … Continue reading → The post Vuković i Devčić nastupili na seniorskom dvoranskom Prvenstvu Hrvatske appeared first on Maraton klub Velika Gorica.