Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije

U utorak, 15.10.2019., članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica sudjelovali su na krosu Zagrebačke županije u Zelini i postigli sjajne rezultate. Na teškoj i zahtjevnoj stazi prvo je Ivan Toma Aščić osvojio u utrci učenika za 5. i 6. … Continue reading → The post Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio u Varaždinu i Zagrebu

U nedjelju, 13.10.2019. održano je Pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske u maratonu u Zagrebu te Pojedinačno prvenstvo Hrvatske atletske lige sjever u Varaždinu. Što se tiče pojedinačnog HALS prvenstva, naša limačica Zeta Obradović Hečimović plasirala se na 5. mjesto u utrci na 400 … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio u Varaždinu i Zagrebu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica podržao Dane ružičaste vrpce i našeg kapetana Dina Miškića

Članovi Maraton kluba Velika Gorica, naše djeca Atletske škole i njihovi roditelji dali su podršku “Danima ružičaste vrpce” čiji je glavni cilj upozoriti na važnost ranog otkrivanja raka dojke, jer se 90% oboljelih žena može izliječiti ako se bolest otkrije … Continue reading → The post MK Velika Gorica podržao Dane ružičaste vrpce i našeg kapetana Dina Miškića appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Dodatne majice i medalje za 17. Dječji jesenski kros

17. Dječji jesenski kros grada Velika Gorica 2019.   Drage trkačice i trkači, draga djeco i roditelji, zahvaljujemo se svima na sudjelovanju na Dječjem jesenskom krosu grada Velika Gorica te se nadamo da ste svi uživali u natjecanju, rekreaciji svježem … Continue reading → The post Dodatne majice i medalje za 17. Dječji jesenski kros appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica uspješan na 7. kolu HALS-a

U nedjelju, 6.10.2019., u Varaždinu održano je 7. kolo HALS-a na kojem su nastupili i atletičari Atletske škole Maraton klub Velika Gorice i osvojili 3 prva, 1 drugo i 2 treća mjesta. Naš se klub natjecao s ostalih 32 kluba i … Continue reading → The post MK Velika Gorica uspješan na 7. kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na 6. kolu HALS-a u Varaždinu

U nedjelju, 29.09.2019., u Varaždinu održano je 6. kolo HALS-a na kojem su nastupili i atletičari Atletske škole Maraton klub Velika Gorice. Počnimo s našim najmlađim šampionom – limač Ivan Toma Aščić osvaja drugo mjesto na utrci od 300m s vremenom … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na 6. kolu HALS-a u Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio u Zagrebu i Varaždinu

U subotu, 21.9.2019. održan je Kup Hrvatske za kadete i kadetkinje u Zagrebu gdje je za naš Klub nastupila Tena Petračić. Isto tako, u nedjelju, 22.9.2019., održan je 25. Varaždinski polumaraton gdje je naš Klub nastupio s muškom ekipom. Što se … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio u Zagrebu i Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica u uspješan u Kutini i Zagrebu

U subotu i nedjelju, 14. i 15. 9.2019. održano je Kup i Ekipno Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke u Zagrebu gdje je naš Kluba nastupio s dvoje članova u 4 discipline. Isto tako, u nedjelju, 15.9.2019., održano je 19. … Continue reading → The post MK Velika Gorica u uspješan u Kutini i Zagrebu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na 24. Žumberačkoj utrci

U subotu, 7.9.2019., održano je 24. po redu izdanje Žumberačke utrke – utrke po prelijepim žumberačkim bregima u dužini od 15 km. Naš je Klub bio zastupljen s 4 člana koji su ostvarili sljedeće rezultate. Od naše muške ekipe prvi u … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na 24. Žumberačkoj utrci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

5 medalja za MK Velika Gorica na 5 kolu HALS-a

U nedjelju, 01.09.2019., u Varaždinu održano je 5. kolo HALS-a na kojem je nastupilo 16 atletičara Atletske škole Maraton klub Velika Gorice u konkurenciji od ukupno 27 klubova. Počnimo s našim najmlađim šampionom – limač Ivan Toma Aščić uvjerljivo pobjeđuje … Continue reading → The post 5 medalja za MK Velika Gorica na 5 kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica počinje s upisom novih članova

S početkom nove školske godine dolazi nam vrijeme da pojačamo snage našeg Kluba novim članovima! Maraton klub Velika Gorica se svojim djelovanjem već više od 15 godina brine za očuvanje trkačke tradicije u turopoljskom kraju putem svojih programa razvoja atletičara … Continue reading → The post MK Velika Gorica počinje s upisom novih članova appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Berba medalja za MK Velika Gorica na 3. Sretnoj trci

U subotu, 20.7.2019., u zelenom Gorskom kotaru, u mjestu Gornji kuti, općina Brod Moravice, održalo se 3. izdanje Sretne trke. Treću godinu za redom utrka je u suorganizaciji Maraton kluba Velika Gorica i Hrvatske čitaonice sela Gornji kuti, koji nastavljaju … Continue reading → The post Berba medalja za MK Velika Gorica na 3. Sretnoj trci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković nastupila na Prvenstvu Balkana

Odličan rad s mlađim kategorijama atletičara Maraton kluba Velika Gorica ovih je dana dobio i potvrdu iz Hrvatskog atletskog saveza. Članica naše Atletske škole i višestruka prvakinja Hrvatske, Nina Vuković, nastupila je za Hrvatsku atletsku U23 reprezentaciju na Prvenstvu Balkana u … Continue reading → The post Vuković nastupila na Prvenstvu Balkana appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Preminuo Branko Cerovski

Svim članovima, prijateljima i simpatizerima Maraton kluba Velika Gorica, javljamo tužnu vijest da nas je 11.srpnja 2019. iznenada napustio g. Branko Cerovski (1972 – 2019), jedan od osnivača našeg Kluba. Pogreb dragog nam pokojnika bit će 15. srpnja 2019. u … Continue reading → The post Preminuo Branko Cerovski appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Nina Vuković će braniti boje reprezentacije u atletici!

Odličan rad s mlađim kategorijama atletičara Maraton kluba Velika Gorica ovih je dana dobio i potvrdu iz Hrvatskog atletskog saveza. Članica naše Atletske škole i višestruka prvakinja Hrvatske, Nina Vuković, pozvana je da brani boje reprezentacije Hrvatske na Prvenstvu Balkana u … Continue reading → The post Nina Vuković će braniti boje reprezentacije u atletici! appeared first on Maraton klub Velika Gorica.