Škrinjarić srebrni u Osijeku, 4 medalje u Varaždinu

U subotu, 27.06.2020., održan je 16. OsijekFerivi polumaraton gdje su nastupili naših četvero seniora, dok je preko vikenda 27. i 28.06.2020. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete/tkinje i mlađe kadete/tkinje u Varaždinu gdje je nastupilo preko 15-ak naših članova. U Osijeku … Continue reading → The post Škrinjarić srebrni u Osijeku, 4 medalje u Varaždinu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

28. Turopoljska trka ipak otkazana

28. Turopoljska trka, koja se originalno trebala održati krajem ožujka ove godine, svoje sljedeće izdanje će morati pričekati do sljedeće godine. Zbog novonastale situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 te nesigurnosti u financijsku strukturu Trke, Organizacijski odbor 28. Turopoljske trke donio je … Continue reading → The post 28. Turopoljska trka ipak otkazana appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Uspješan povratak natjecanjima za MK Velika Gorica

U subotu, 20.06.2020., održano je Prvenstvo Hrvatske u štafetama gdje su nastupile naše kadetkinje, dok je u nedjelju, 21.06.2020. održan Vrbovečki polumaraton gdje je naš Klub nastupio s jednim članom. U nedjelju, 14.06.2020. održan je Iločki polumaraton gdje su nastupila … Continue reading → The post Uspješan povratak natjecanjima za MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Nastavak treninga u Atletskoj školi Maraton kluba Velika Gorica

Atletska škola Maraton kluba Velika Gorica ponovno je počela s radom uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite. I nadalje primamo nove članove ljubitelje atletike i trkače rekreativce svih uzrasta. Treninzi se održavaju svaki radni dan u dva termina: mlađa grupa … Continue reading → The post Nastavak treninga u Atletskoj školi Maraton kluba Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Napustio nas dugogodišnji član Frane Jerkin

U srijedu, 13.05.2020., napustio nas je naš dugogodišnji član – Frane Jerkin, uz to i dugogodišnji podupiratelj naše Turopoljske trke i Turopoljske lige trčanja. Ispraćaj dragog nam člana održati će se u petak na gradskom groblju u Velikoj Gorici u 11 … Continue reading → The post Napustio nas dugogodišnji član Frane Jerkin appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Članovi MK Velika Gorica nastupili na virtualnoj verziji Wings for Life

U nedjelju, 03.05.2020. održano je virtualno izdanje utrke Wings for Life, utrke gdje cilj lovi Vas a ne obrnuto. Naš je Klub bio zastupljen s dvoje predstavnika. Naše dvoje članova, Danijel Trgovac i Josip Martinović, otrčali su ovu utrku i … Continue reading → The post Članovi MK Velika Gorica nastupili na virtualnoj verziji Wings for Life appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na Splitskom polumaratonu

U nedjelju, 23.02.2020., u gradu pod Marjanom, održano je jubilarno 20. izdanje splitskog polumaratona. Naš je Klub bio zastupljen s dvoje predstavnika, jednog na polumaratonu i jednog na maratonu. Danijel Trgovac je nastupio na utrci maratona te postigao rezultat od … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Splitskom polumaratonu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković brončana na Otvorenom prvenstvu Zagreba u dvorani

U srijedu, 19.02.2020., održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba u dvorani na zagrebačkom velesajmu, na kojemu je boje našeg Kluba branila Nina Vuković. Kapetanica našeg tima, juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 400 m gdje postavila svoj novi osobni … Continue reading → The post Vuković brončana na Otvorenom prvenstvu Zagreba u dvorani appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Devčić postavio novi državni dvoranski rekord u hodanju na 3000m u kategoriji M-50

Naš član Berislav Devčić osvojio je ukupno 2. mjesto u utrci na 3000m hodanja na veteranskom dvoranskom prvenstvu Slovenije održanom u subotu, 15. veljače 2020. u Novom Mestu. Rezultatom 17:01,54 Bero je za malo manje od sekunde postavio i novi državni dvoranski … Continue reading → The post Devčić postavio novi državni dvoranski rekord u hodanju na 3000m u kategoriji M-50 appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica na Dvoranskom PH za mlađe juniorke

U subotu, 15.02.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniorke na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub bio zastupljen s tri natjecateljice. Na utrci od 400 m imali smo dvije predstavnice – Emu Vuković i Luciju Kišić. Cure su se … Continue reading → The post MK Velika Gorica na Dvoranskom PH za mlađe juniorke appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Tena Petračić postavila novi Hrvatski dvoranski rekord na 800 m za mlađe kadetkinje

U subotu, 08.02.2020., i nedjelju, 09.02.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za kadete-kinje i mlađe kadete-tkinje na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub bio zastupljen oba dana natjecanja. Krećemo s rezultatima naših kadeta i kadetkinja koji su nastupili u subotu. Na … Continue reading → The post Tena Petračić postavila novi Hrvatski dvoranski rekord na 800 m za mlađe kadetkinje appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Održano 4. izdanje Turopoljske fašničke trke

U petak, 07.02.2020., održana je 4. Turopoljska fašnička trka, u organizaciji Turističke zajednice Velike Gorice i Maraton kluba Velika Gorica. Pajcek, Žirek i Luk, skupa s tridesetak maskirane djece, njihovih roditelja, baka i djedova su otrčali krug kod Muzeja Turopolja … Continue reading → The post Održano 4. izdanje Turopoljske fašničke trke appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika nastupio na Dvornaskom PH za seniore-ke 2020.

U subotu, 01.02.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub nastupio s četiri atletičara. Kapetanica našeg tima, juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 800 m te s vremenom 2:20,31 plasirala … Continue reading → The post MK Velika nastupio na Dvornaskom PH za seniore-ke 2020. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Održana Godišnja Skupština MK Velika Gorica za 2019.

U subotu, 25.01.2020., u prostorijama Gradske sportske dvorane, održana je Godišnja skupština Maraton kluba Velika Gorica za 2019. Sjednicu su predvodili predsjednik Kluba, g. Darko Batković, dopredsjednica Kluba, gđa. Tajana Obradović i tajnik Kluba, g. Bruno Škrinjarić. Izvršni odbor Kluba … Continue reading → The post Održana Godišnja Skupština MK Velika Gorica za 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković prvakinja Hrvatske na 800 metara u dvorani

U subotu, 25.01.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub nastupio s dvije atletičarke. Kapetanica našeg tima, juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 800 m postavila svoj novi osobni rekord … Continue reading → The post Vuković prvakinja Hrvatske na 800 metara u dvorani appeared first on Maraton klub Velika Gorica.