Tena Petračić najbolja mlada sportašica Zagrebačke županije

U četvrtak, 21.02.2019., proglašeni su najbolji sportaši Zagrebačke županije. Naša višestruka prvakinja Hrvatske Tena Petračić je osvojila nagradu na najbolju mladu sportašicu do 15 godina. Nakon dobivene nagrade za Nadu godine od Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice, primitkom ove nagrade … Continue reading → The post Tena Petračić najbolja mlada sportašica Zagrebačke županije appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković zlatna a Petračić brončana na dvoranskom PH za mlađe juniore

U subotu, 16.02.2019., na zagrebačkom velesajmu je održano dvoransko Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i mlađe juniorke. Naš je Klub bio zastupljen s 10 predstavnika. Jedini naš muški predstavnik, Marko Rovišan, nastupio je na utrci od 3000 m te postigao … Continue reading → The post Vuković zlatna a Petračić brončana na dvoranskom PH za mlađe juniore appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Održana 3. Turopoljska fašnička utrka 2019.

U petak, 15.02.2018, pod suncem okupanim gradom u prevrtljivoj veljači, održana je treća Turopoljska fašnička trka, u organizaciji Turističke zajednice Velike Gorice i Maraton kluba Velika Gorica. Pajcek, Žirek i Luk, skupa s tridesetak maskirane djece, njihovih roditelja, baka i … Continue reading → The post Održana 3. Turopoljska fašnička utrka 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Tena Martinac srebrna na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za kadete-kinje

U subotu, 09.02.2019., na zagrebačkom velesajmu je održano dvoransko Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje. Naš je Klub bio zastupljen s čak 15 predstavnika. U kategoriji kadeta/kadetkinja nastupili smo s 4 člana. Mislav Jurenec se natjecao u bacanju kugle (4 kg) … Continue reading → The post Tena Martinac srebrna na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za kadete-kinje appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković i Devčić nastupili na seniorskom dvoranskom Prvenstvu Hrvatske

U subotu, 02.02.2019., održano je seniorsko Prvenstvo Hrvatske u dvorani na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub bio zastupljen s dva predstavnika, mlađom juniorkom Ninom Vuković te seniorom Berislavom Devčićem. Nina, još uvijek mlađa juniorka, nastupila je na utrci od 800 m … Continue reading → The post Vuković i Devčić nastupili na seniorskom dvoranskom Prvenstvu Hrvatske appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Uspješan vikend u Zagrebu za atletičare MK Velika Gorica

U subotu, 26.01.2019., održano je Juniorsko Prvenstvo Hrvatske u dvorani na zagrebačkom velesajmu, a odmah dan poslije, u nedjelju 27.01.2019., i prva utrka na 5 km u serijalu Zagreb 5 × 5. Na juniorskom dvoranskom prvenstvu nastupila je naša mlađa … Continue reading → The post Uspješan vikend u Zagrebu za atletičare MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Održana Godišnja skupština MK Velika Gorica

U srijedu, 09.01.2019., u prostorijama Gradske sportske dvorane, održana je Godišnja skupština Maraton kluba Velika Gorica. Sjednicu su predvodili predsjednik Kluba, g. Darko Batković, dopredsjednik Kluba g. Franjo Gavranović i tajnik Kluba, g. Bruno Škrinjarić. Izvršni odbor Kluba prezentirao je … Continue reading → The post Održana Godišnja skupština MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Tena Petračić dobitnica nagrade za Nadu godine

U četvrtak, 20.12.2019., održano je proglašenje Sportaša godine Grada Velika Gorica u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice. U kategoriji Nada godine nagradu je primila i naša višestruka prvakinja Tena Petračić. Svi u Klubu pucamo od sreće a našoj … Continue reading → The post Tena Petračić dobitnica nagrade za Nadu godine appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Atletičari MK Velika Gorica prisustvovali na misi za sportaše grada Velika Gorica

U ponedjeljak, 10.12.2018., održana sveta misa za sve sportaše Grada Velika Gorica na kojoj su sudjelovali i atletičari MK Velika Gorica. Nakon odrađene svete mise uslijedilo je i kratko slikanje, pa pogledajte kako nam je bilo. The post Atletičari MK Velika Gorica prisustvovali na misi za sportaše grada Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Završena 17. Turopoljska liga trčanja

U utorak, 30.10.2018., održano je posljednje kolo 17. Turopoljske lige trčanja 2018. te su i proglašeni pobjednici po svim kategorijama. Kod onih najmlađih, na utrkama od 1 km, pobjedu su uzeli djeca iz obitelji Pečnik – Marta kod djevojčica i … Continue reading → The post Završena 17. Turopoljska liga trčanja appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Atletičarke MK Velika Gorica nastupile na županijskom natjecanju u trčanju

Nakon uspješnog završetna natjecateljske atletske sezone, atletičarke MK Velika Gorica nastupile su za svoje škole na Natjecanju Zagrebačke županije koje se održalo u srijedu, 24.10.2018., u Bedenici pored Zeline. U konkurenciji petih i šestih razreda Tena Petračić (OŠ Vukovina) i … Continue reading → The post Atletičarke MK Velika Gorica nastupile na županijskom natjecanju u trčanju appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Tena Petračić prvakinja Hrvatske u krosu

Sunčane subote, 20.10.2018., u Škabrnji se održalo Prvenstvo Hrvatske u krosu. U konkurenciji klubova iz cijele lijepe naše nastupio je i Maraton klub Velika Gorica s 11 članova. Natjecanje se održalo na Sportskom centru Vlačine, a staza za rutu krosa … Continue reading → The post Tena Petračić prvakinja Hrvatske u krosu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Vuković zlate na pojedinačnom prvenstvu HALS-a

U nedjelju, 14.10.2018., po prelijepom sunčanom danu u Varaždinu je održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske atletske lige sjever (HALS). MK Velika Gorica je nastupio sa 6 članova te se ukupno plasirao na 10 mjesto u jakoj konkurenciji od 19 atletskih klubova. … Continue reading → The post Petračić i Vuković zlate na pojedinačnom prvenstvu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na Zagreb maratonu

U nedjelju, 14.10.2018., održan je 27. Zagrebački maraton. Start i završetak utrke je bio na Trgu bana Josipa Jelačića. Vrijeme je bilo sunčano i neobično toplo za ovo doba godine što je privuklo velik broj navijača i stvorilo prekrasnu atmosferu … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Zagreb maratonu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Aščič uzeli zlato na 7. kolu HALS-a

U subotu, 6.10.2018., u Varaždinu je održano 7. kolo HALS-a na kojemu su nastupili i atletičari MK Velika Gorica te s ukupno 140 bodova zauzeli 4. mjesto u jakoj konkurenciji od ukupno 19 klubova. Ističemo rezultat limača Ivana Tome Aščića … Continue reading → The post Petračić i Aščič uzeli zlato na 7. kolu HALS-a appeared first on Maraton klub Velika Gorica.