MK Velika Gorica nastupio na Splitskom polumaratonu

U nedjelju, 23.02.2020., u gradu pod Marjanom, održano je jubilarno 20. izdanje splitskog polumaratona. Naš je Klub bio zastupljen s dvoje predstavnika, jednog na polumaratonu i jednog na maratonu. Danijel Trgovac je nastupio na utrci maratona te postigao rezultat od … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Splitskom polumaratonu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković brončana na Otvorenom prvenstvu Zagreba u dvorani

U srijedu, 19.02.2020., održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba u dvorani na zagrebačkom velesajmu, na kojemu je boje našeg Kluba branila Nina Vuković. Kapetanica našeg tima, juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 400 m gdje postavila svoj novi osobni … Continue reading → The post Vuković brončana na Otvorenom prvenstvu Zagreba u dvorani appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Devčić postavio novi državni dvoranski rekord u hodanju na 3000m u kategoriji M-50

Naš član Berislav Devčić osvojio je ukupno 2. mjesto u utrci na 3000m hodanja na veteranskom dvoranskom prvenstvu Slovenije održanom u subotu, 15. veljače 2020. u Novom Mestu. Rezultatom 17:01,54 Bero je za malo manje od sekunde postavio i novi državni dvoranski … Continue reading → The post Devčić postavio novi državni dvoranski rekord u hodanju na 3000m u kategoriji M-50 appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica na Dvoranskom PH za mlađe juniorke

U subotu, 15.02.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniorke na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub bio zastupljen s tri natjecateljice. Na utrci od 400 m imali smo dvije predstavnice – Emu Vuković i Luciju Kišić. Cure su se … Continue reading → The post MK Velika Gorica na Dvoranskom PH za mlađe juniorke appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Tena Petračić postavila novi Hrvatski dvoranski rekord na 800 m za mlađe kadetkinje

U subotu, 08.02.2020., i nedjelju, 09.02.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za kadete-kinje i mlađe kadete-tkinje na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub bio zastupljen oba dana natjecanja. Krećemo s rezultatima naših kadeta i kadetkinja koji su nastupili u subotu. Na … Continue reading → The post Tena Petračić postavila novi Hrvatski dvoranski rekord na 800 m za mlađe kadetkinje appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Održano 4. izdanje Turopoljske fašničke trke

U petak, 07.02.2020., održana je 4. Turopoljska fašnička trka, u organizaciji Turističke zajednice Velike Gorice i Maraton kluba Velika Gorica. Pajcek, Žirek i Luk, skupa s tridesetak maskirane djece, njihovih roditelja, baka i djedova su otrčali krug kod Muzeja Turopolja … Continue reading → The post Održano 4. izdanje Turopoljske fašničke trke appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika nastupio na Dvornaskom PH za seniore-ke 2020.

U subotu, 01.02.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub nastupio s četiri atletičara. Kapetanica našeg tima, juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 800 m te s vremenom 2:20,31 plasirala … Continue reading → The post MK Velika nastupio na Dvornaskom PH za seniore-ke 2020. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Održana Godišnja Skupština MK Velika Gorica za 2019.

U subotu, 25.01.2020., u prostorijama Gradske sportske dvorane, održana je Godišnja skupština Maraton kluba Velika Gorica za 2019. Sjednicu su predvodili predsjednik Kluba, g. Darko Batković, dopredsjednica Kluba, gđa. Tajana Obradović i tajnik Kluba, g. Bruno Škrinjarić. Izvršni odbor Kluba … Continue reading → The post Održana Godišnja Skupština MK Velika Gorica za 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković prvakinja Hrvatske na 800 metara u dvorani

U subotu, 25.01.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub nastupio s dvije atletičarke. Kapetanica našeg tima, juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 800 m postavila svoj novi osobni rekord … Continue reading → The post Vuković prvakinja Hrvatske na 800 metara u dvorani appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske

U subotu, 18.01.2020., održano je Dvoransko Prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore i mlađe juniorke na zagrebačkom velesajmu. Naš je Klub nastupio s dvije atletičarke. Kapetanica našeg tima, mlađa juniorka Nina Vuković, nastupila je na utrci od 800 m postavila svoj … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Petračić i Škrinjarić nagrađeni na priredbi Sportaš godine 2019.

U četvrtak, 19.12.2019., održano je proglašenje Sportaša godine 2019. Grada Velika Gorica u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice. Naš je Klub primio dvije nagrade. U kategoriji Nada godine nagradu je primila naša višestruka prvakinja Tena Petračić dok je … Continue reading → The post Petračić i Škrinjarić nagrađeni na priredbi Sportaš godine 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Maratonci postavili nove osobne rekorde za kraj sezone

U nedjelju, 10.11.2019. održano je 33. izdanje polumaraton Ivan Starek za zagrebačkom Jarunu. Unatoč kišnome nedjeljom jutru maratonci su još jednom pokazali svoj čeličnu volju te se u velikom broju okupili na ovome festivalu trčanja. Na utrci polumaratona, od naših predstavnika … Continue reading → The post Maratonci postavili nove osobne rekorde za kraj sezone appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Berba medalja na Pojedinačnom PH u Krosu za članove MK Velika Gorica

U subotu, 2.11.2019., u Virovitici se održalo Prvenstvo Hrvatske u krosu. U konkurenciji 20 klubova iz cijele lijepe naše nastupio je i Maraton klub Velika Gorica s 13 predstavnika naše Atletske škole te ostvario izvanredan uspjeh uzevši 3 srebra i jednu … Continue reading → The post Berba medalja na Pojedinačnom PH u Krosu za članove MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Završila 18. Turopoljska liga trčanja 2019.

U utorak, 22.10.2019., održano je posljednje kolo 18. Turopoljske lige trčanja 2019. nakon čega su i proglašeni pobjednici po svim kategorijama. Kod onih najmlađih, na utrkama od 1 km, imali smo predstavnice samo kod djevojčica, gdje pobjedu odnose Hana Tašaković … Continue reading → The post Završila 18. Turopoljska liga trčanja 2019. appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije

U utorak, 15.10.2019., članovi Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica sudjelovali su na krosu Zagrebačke županije u Zelini i postigli sjajne rezultate. Na teškoj i zahtjevnoj stazi prvo je Ivan Toma Aščić osvojio u utrci učenika za 5. i 6. … Continue reading → The post Atletičari MK Velika Gorica uspješni na Krosu Zagrebačke županije appeared first on Maraton klub Velika Gorica.