Berba medalja za MK Velika Gorica na 3. Sretnoj trci

U subotu, 20.7.2019., u zelenom Gorskom kotaru, u mjestu Gornji kuti, općina Brod Moravice, održalo se 3. izdanje Sretne trke. Treću godinu za redom utrka je u suorganizaciji Maraton kluba Velika Gorica i Hrvatske čitaonice sela Gornji kuti, koji nastavljaju … Continue reading → The post Berba medalja za MK Velika Gorica na 3. Sretnoj trci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković nastupila na Prvenstvu Balkana

Odličan rad s mlađim kategorijama atletičara Maraton kluba Velika Gorica ovih je dana dobio i potvrdu iz Hrvatskog atletskog saveza. Članica naše Atletske škole i višestruka prvakinja Hrvatske, Nina Vuković, nastupila je za Hrvatsku atletsku U23 reprezentaciju na Prvenstvu Balkana u … Continue reading → The post Vuković nastupila na Prvenstvu Balkana appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Preminuo Branko Cerovski

Svim članovima, prijateljima i simpatizerima Maraton kluba Velika Gorica, javljamo tužnu vijest da nas je 11.srpnja 2019. iznenada napustio g. Branko Cerovski (1972 – 2019), jedan od osnivača našeg Kluba. Pogreb dragog nam pokojnika bit će 15. srpnja 2019. u … Continue reading → The post Preminuo Branko Cerovski appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Nina Vuković će braniti boje reprezentacije u atletici!

Odličan rad s mlađim kategorijama atletičara Maraton kluba Velika Gorica ovih je dana dobio i potvrdu iz Hrvatskog atletskog saveza. Članica naše Atletske škole i višestruka prvakinja Hrvatske, Nina Vuković, pozvana je da brani boje reprezentacije Hrvatske na Prvenstvu Balkana u … Continue reading → The post Nina Vuković će braniti boje reprezentacije u atletici! appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Vuković do-prvakinja Hrvatske na 1500 i 3000 metara

U subotu i nedjelju, 29. i 30.6.2019., u Rijeci je održano Prvenstvo Hrvatske u atletici za mlađe juniorke na kojem je nastupio i naš Klub s 4 natjecatelja iz naše Atletske škole – sjajnom mlađom juniorkom Ninom Vuković i tri sjajne, tek mlađe … Continue reading → The post Vuković do-prvakinja Hrvatske na 1500 i 3000 metara appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica osvojio srebro i broncu u Splitu

U subotu i nedjelju, 15. i 16.6.2019., u Splitu je održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje na kojem je nastupio i naš Klub sa 6 natjecatelja iz naše Atletske škole u konkurenciji 45 klubova. U subotu, prvog dana natjecanja, održale su se utrke na … Continue reading → The post MK Velika Gorica osvojio srebro i broncu u Splitu appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Članice MK Velika Gorica nastupile na DM ženskoj utrci

U subotu, 8.6.2019., članice Maraton klub Velika Gorica sudjelovale su na DM ženskoj utrci koje je održana na zagrebačkom Jarunu. Na utrci od 6km najbolje plasirana naša predstavnica je Nina Vuković s vremenom 0:24:40 koja zauzima 8. mjesto u ukupnom poretku. Od … Continue reading → The post Članice MK Velika Gorica nastupile na DM ženskoj utrci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na Karlovačkom ceneru

U petak, 7.6.2019., održano je 7. izdanje karlovačkog cenera, gdje su nastupile i naše seniroske i veteranske snage. Od naših ženskih predstavnica prva u cilj ulazi Lana Pečnik s vremenom 0:47:36. Nakon Lane, u cilj ulazi Sanja Klarin u svojoj prvoj službenoj … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na Karlovačkom ceneru appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na maratonu i polumaratonu u Plitvicama

U nedjelju, 2.6.2019., održano je 34. izdanje plitvičkog maratona i polumaratona, gdje su nastupile i naše seniroske i veteranske snage. Počet ćemo s našim maratoncem, Želimirom Delačem, koji je izrazito zahtjevnu rutu od 42,2 km savladao za 3:52:17. Ostatak je ekipe … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na maratonu i polumaratonu u Plitvicama appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Niz osobnih i klupskih rekorda u redovima MK Velika Gorica

U subotu, 18.5.2019., Maraton klub Velika Gorica s dva člana svoje Atletske škole sudjelovao je na AGRAM Međunarodnom atletskom mitingu te se vratio s broncom. Nina Vuković natjecala se na utrci od 800 m koju je istrčala u odličnom vremenu 2:21,57. Berislav Devčić natjecao te … Continue reading → The post Niz osobnih i klupskih rekorda u redovima MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Altetičarke MK Velika Gorica zlatne na školskom natjecanju

U srijedu, 8.5.2019., Maraton klub Velika Gorica sudjelovao je s članovima naše Atletske škole na školskom natjecanju na terenima AK Agrama. Tara Petračić pobijedila na utrci od 100 m s vremenom 14.32, čime je postavila i novi klupski rekord za mlađe kadetkinje. Jednako … Continue reading → The post Altetičarke MK Velika Gorica zlatne na školskom natjecanju appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Održana izvanredna Skupština MK Velika Gorica

U srijedu, 17.04.2019., u prostorijama Gradske sportske dvorane, održana je izvanredna skupština Maraton kluba Velika Gorica. Sjednicu su predvodili predsjednik Kluba, g. Darko Batković, g. Franjo Gavranović i tajnik Kluba, g. Bruno Škrinjarić. Razlog održavanja izvanredne sjednice Skupštine bila je … Continue reading → The post Održana izvanredna Skupština MK Velika Gorica appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Mlade snage MK Velika Gorica nastupile na Krosu Sportskih novosti

U subotu, 13.4.2019., Maraton klub Velika Gorica sudjelovao je na Krosu sportskih, što je ujedno bilo i prvenstvo osnovnih i srednjih škola Hrvatske u Zagrebu na Bundeku. Naš je Klub nastupio s 50-ak članova naše Atletske škole te ostvario sjajne 3 … Continue reading → The post Mlade snage MK Velika Gorica nastupile na Krosu Sportskih novosti appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

MK Velika Gorica nastupio na polumaratonu u Rijeci

U nedjelju, 14.4.2019., održan je polumaraton u Rijeci gdje su nastupila i naše seniroske i veteranske snage. Od naših ženskih predstavnica prva u cilj ulazi Sanja Đapić Štriga s vremenom 1:33:52 te zauzima odlično 9. mjesto ukupno kod žena te … Continue reading → The post MK Velika Gorica nastupio na polumaratonu u Rijeci appeared first on Maraton klub Velika Gorica.

Žetva medalja za MK Velika Gorica na otvaranju HALS sezone

U nedjelju, 7.4.2019., u Varaždinu je održano 1. kolo Hrvatske atletske lige sjever (HALS) na kojem je nastupio i naš Klub u konkurenciji 25 klubova. Na utrci od 60 m nastupili su naši limači i limačice: Josip Palac (10,20), Matej Buljan … Continue reading → The post Žetva medalja za MK Velika Gorica na otvaranju HALS sezone appeared first on Maraton klub Velika Gorica.