ODVOZ SELEKTIVNOG OTPADA

Obavještavamo Vas da će Eko-Flor Plus d.o.o. izvršiti odvoz selektivnog otpada (plastika i papir) u ponedjeljak 29.06.2020. na onim područjima Općine Kravarsko na kojima zbog kvara kamiona nije odvezen selektivni otpad 25.06.2020.g.

OBAVIJEST - COVID-19

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o dopuni Odluke o privremenoj zabrani prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske i Odluku o izmjeni Odluke o načinu organizacije javnog prometa za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19. Više saznajte u nastavku!

OBAVIJEST - OTPAD

Sa danom 30.06.2020.g. EKO FLOR PLUS d.o.o. prestaje pružati uslugu odvoza otpada na području Općine Kravarsko te sa zadnjim odvozom uzima i kante. Od 01.07.2020.g. uslugu odvoza otpada pružat će VG Čistoća d.o.o. Molimo sve korisnike da otpad prikupljaju u vrećama za smeće do podijele novih kanti koje će biti podijeljene od strane VG Čistoće d.o.o. do 10.07.2020.g. Do promijene davatelja usluge došlo je zbog previsoke cijene koju je uvjetovao EKO FLOR PLUS d.o.o. te smo u dogovoru s Gradom ...

OPĆINA KRAVARSKO OSIGURALA SREDSTVA IZ KOHEZIJSKOG FONDA ZA MOBILNO RECIKLAŽNO DVORIŠTE

U Općini Kravarsko počinje provedba projekta: „Uspostava mobilnog reciklažnog dvorišta u Općini Kravarsko“. Projekt sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 444.250,00 kuna, od čega su bespovratna sredstva u iznosu od 377.612,50 kuna, a vlastita sredstva Općine Kravarsko iznose 66.637,50 kuna. Opširnije...

OSIGURANA SREDSTVA IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA ZA PROJEKT: Pokrenimo KOK!

Potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Pokrenimo KOK! koji u partnerstvu provode Općina Kravarsko, KUD „Kravarsko“, Udruga umirovljenika Općine Kravarsko, LAG Vallis Colapis i nositelj projekta Udruga PET PLUS. Projektom Pokrenimo KOK! će se stanovništvu Općine Kravarsko omogućiti pristup sadržajima koji će im osigurati kvalitetniji nastup na tržištu rada, pokretanje šireg raspona aktivnosti za djecu, mlade te osobe starije životne dobi i osobe s posebnim potrebama. Projektnim aktivnostima organizirati će se provođenje slobodnog vremena za različite dobne ...

Poziv na radionice u sklopu projekta: Volontiram, mijenjam zajednicu!

06. lipnja 2020.g. održat će se dvije radionice: Menadžment volontera te Potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem. Radionice će održati Volonterski centar Kupa u trajanju od 9 do 15 sati u Pastoralnom centru u Kravarskom (Trg Stjepana Radića 3). Radionice su namijenjene prvenstveno predstavnicima organizacija i ustanova koje angažiraju volontere ili imaju potrebu za takvim angažmanom, ali i svim volonterima i onima koji tek razmišljaju da se angažiraju kao volonteri.

NOVI VOZNI RED OD 01.06.2020.

Od 01.06.2020. u primjeni je novi vozni red Linija 371 Velika Gorica - Hotnja Linija 372 Velika Gorica - Pokupsko

UPIS DJECE U 1. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

OBAVIJEST o rasporedu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta (pregledu djeteta) za upis u prvi razred osnovne škole u šk. godini 2020./2021. .

IZMIJENJENI RED VOŽNJE OD 11.05.2020.

Od 11.05.2020.g. uvodi se javni linijski prijevoz po izmijenjenom redu vožnje. Ovdje se nalazi IZMIJENJENI RED VOŽNJE. Linija 371/372 spojena je u jednu kružnu liniju (Velika Gorica - Novo Brdo - Hotnja - Pokupsko).

COVID-19 POPUŠTANJE MJERA

Saznajte sve novosti vezane uz popuštanje epidemioloških mjera za suzbijanje širenja koronavirusa ovdje.

NOVOSTI O e-PROPUSNICAMA

Od 19.04.2020.g. e-Propusnica nije potrebna za kretanje unutar Grada Zagreba i Zagrebačke županije. e-Propusnica je potrebna samo za odlazak izvan područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije sukladno Odluci ukidanja nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije koju u cijelosti možete preuzeti ovdje .

OBAVIJEST - TEHNIČKI PREGLED

Tehnički pregled traktora i traktorskih prikolica održat će se 23. i 24. travnja 2020.g. od 09:00 do 16:00 sati. U nastavku pogledajte raspored tehničkih pregleda.

.

OBAVIJEST ZA OSOBE U SAMOIZOLACIJI

Mole se mještani Općine Kravarsko kojima je određena mjera SAMOIZOLACIJE da strogo poštuju odredbe i naputke dobivene od inspektora i epidemiologa. Ukoliko Vam je određena mjera samoizolacije, a u potrebi ste za dostavom namirnica i sl. molimo Vas da ne izlazite, već se obratite telefonskim putem (01/6237 022) ili e-mailom (opcina@kravarsko.hr) u Općinu Kravarsko ili u Stožer civilne zaštite Općine Kravarsko (098 398 531) koji će Vam potrebnu pomoć organizirati.

OBAVIJEST O OGRANIČENOM RADU SA STRANKAMA

Poštovani stanovnici Općine Kravarsko, sukladno naputku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije, radi prevencije širenja korona virusa u svim jedinicama lokalne samouprave do daljnjega se ograničava rad sa strankama. Molimo stranke koje će u narednim danima trebati usluge od strane Općine Kravarsko da nam se obrate u uredovno radno vrijeme od 7,30 - 15,30 putem telefona, e-maila ili pošte. Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt broj telefona: 6237 022 e-mail: opcina@kravarsko.hr