-

OBJAVA BIRAČIMA - IZBORI ZA NACIONALNE MANJINE

Vlada Republike Hrvatske donijela je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i Odluku o raspisivanju izbora za predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave. Izbori će se održati u nedjelju, 05. svibnja 2019.

OBAVIJEST O TEHNIČKOM PREGLEDU TRAKTORA

ORYX stanica za tehnički pregled će u ČETVRTAK, 11.04.2019. i PETAK, 12.04.2019. od 13-19 sati u KRAVARSKOM obavljati tehnički pregled traktora i traktorskih prikolica. ORYX raspored tehničkih pregleda na terenu (link)

OBJAVA BIRAČIMA - EU IZBORI

Predsjednica Republike Hrvatske donijela je Odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Izbori će se održati u nedjelju,26. svibnja 2019. Pozivaju se birači da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača.

TRAŽE SE SUCI POROTNICI ZA OPĆINSKI I ŽUPANIJSKI SUD U VELIKOJ GORICI

Sukladno zahtjevima Općinskog i Županijskog suda u Velikoj Gorici za predlaganje kandidata od strane Općinskog vijeća Općine Kravarsko za suce porotnike, traže se suci porotnici za mladež za Općinski i Županijski sud u Velikoj Gorici i suci porotnici za Općinski i Županijski sud u Velikoj Gorici. Molimo sve zainteresirane za obavljanje dužnosti sudaca porotnika da dostave tražene osobne podatke.

PREDSTAVA "SVOGA TELA GOSPODAR" U KRAVARSKOM!

Pozivamo Vas na predstavu "Svoga tela gospodar" koja će se održati 13.03.2019.g. u 18 sati u Društvenom domu Kravarsko!

28. Tradicionalni koncert

Održan je 28. Tradicionalni koncert za hrvatske branitelje, u petak, 01.03.2019., s početkom u 18h, u Crkvi Uzvišenja svetog Križa u Kravarskom. Opširnije...

ODVOZ GLOMAZNOG OTPADA

Obavještavaju se mještani Općine Kravarsko da je odvoz glomaznog otpada 26.02.2019. Detalje o prijavi glomaznog otpada možete pogledati OVDJE.

RADIONICA O OTVORENOM NATJEČAJU ZA POLJOPRIVREDNIKE

Otvoren je 2. LAG Natječaj za Tip operacije 1.1.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima. Informativna radionica za sve potencijalne prijavitelje održat će se u srijedu, 13.02.2019. g. u Općini Kravarsko (Općinska vijećnica, Trg Stjepana Radića 1, 10413 Kravarsko) u 16:00 sati.

UPIS DJECE U 1. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Obavijest o rasporedu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta (pregledu djeteta) za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2019/2020. Obavijest o upisu djece u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2019/2020.

OBAVIJEST MJEŠTANIMA GORNJEG HRUŠEVCA

uslijed novonastale situacije sa opskrbom vode u Gornjem Hruševcu obavještavaju se mještani Gornjeg Hruševca da je Općina osigurala korištenje ispravne vode na jednom hidrantu (lokacija Godinići). Hidrant na sebi ima slavinu s vodomjerom, te vas molimo da vodite brigu o korištenju vode i zatvaranju slavine.

KAKO DO PRIKLJUČKA NA JAVNU VODOOPSKRBNU MREŽU

Za pokretanje postupka priključenja potrebno je osobno doći u VG Vodoopskrbu d.o.o., Ulica kneza Ljudevita Posavskog 45, 1.kat, soba 101, tel. 6566-763 i podnijeti Zahtjev za priključak na javnu vodoopskrbnu mrežu. Za podnošenje Zahtjeva za priključenje potrebna je sljedeća dokumentacija: • kopija katastarskog plana (ne starija od 6 mjeseci) • izvadak iz zemljišne knjige (ne stariji od 6 mjeseci) • akt na osnovu kojeg je dozvoljena gradnja (građevinska dozvola ili uvjerenje katastra da je objekt izgrađen prije 1968. godine,rješenje o ...

OBAVIJEST - RADOVI U ULICI ZAGORCI – KOLARCI

U tijeku su radovi na rekonstrukciji prometnice koji će se odvijati narednih nekoliko mjeseci te će dijelovi prometnice biti povremeno zatvoreni za promet vozila zbog složenosti radova...

OBAVIJEST - ODVOZ OTPADA

Zbog vremenskih neprilika i samim time otežanog kretanja kamiona za sakupljanje otpada tvrtke Eko- Flor Plus, od strane iste mole se stanovnici Općine Kravarsko za razumijevanje. Spremnike za miješani i selektivni otpad (kante i vreće) ostavite ispred ograde, jer će odmah po boljim vremenskim prilikama biti pokupljen.

BOŽIĆNI KONCERT U KRAVARSKOM 2018.

BOŽIĆNI KONCERT U KRAVARSKOM 2018. Dana 05. siječnja 2019. godine, s početkom u 19,00 sati, u Domu kulture Kravarsko održan je Božićni koncert Kulturno umjetničkog društva Kravarsko Opširnije...