Sretan Božić i nova 218. godina!

Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica i izvođači započeli su sa radovima na obnovi višestambenih zgrada

Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica i izvođači započeli su sa radovima na obnovi višestambenih zgrada. Radovi su započeli i u tijeku su na 10 lokacij, detaljnije o svakoj višestambenoj zgradi koja je trenutno u obnovi možete naći niže u novostima na web stranici :

Velika Gorica poprima konture najuređenijeg grada u Hrvatskoj

Jesen je u Velikoj Gorici započela energično učinkovito. Grad Velika Gorica i Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica nastavljaju s uspješnim projektom energetske obnove više stambenih zgrada. Radovi su već u punom jeku, a uskoro kreće i obnova zgrade na adresi Slavka Kolara 19-27, koja je sa svojih 258 stanova i 3 poslovna prostora apsolutni rekorder u ovom projektu. Ovim sveobuhvatnim radovima ostvaruju se uštede energije za grijanje i hlađenje, smanjuju troškovi za energiju te povećava ugodnost boravka i rada u ...

Počinje energetska obnova 16 višestambenih zgrada

Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica je 11. srpnja u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja potpisao ugovore za obnovu zgrada

Od zime jeftinije grijanje

16 stambenih zgrada ide u energetsku obnovu

GSG završio prvu fazu energetske obnove

“U prvoj fazi natječaja za energetsku obnovu višestambenih zgrada, GSG kao upravitelj obnovio je 6 višestambenih zgrada čija je ukupna vrijednost investicije 16.245.536,32kn, a subvencija FZOEU iznosi 6.102.929,14kn.

Gradsko stambeno gospodarstvo Velika Gorica najbolje u županiji

Zahvaljujući energetskoj obnovi višestambenih zgrada, tisućama Goričana smanjili su se računi za grijanje, dom im je postao ugodniji za život, a porasla je i cijena nekretnine.

Najveći vrh!

Energično učinkovitiji gorički Vodotoranj S ciljem osiguravanja kvalitetnije, energetski učinkovitije i dugoročno efikasnije zgrade, Gradsko stambeno poduzeće Velika Gorica i Grad Velika Gorica krenuli su s projektom energetske obnove višestambene zgrade na adresi Trg maršala Tita 9, Velika Gorica, poznatije pod nazivom „gorički vodotoranj“. Najveći gorički neboder ili poznatiji kao „najveći gorički vrh“ nakon mjeseci radova i radne cerade dobio je novo ruho, ali i fasadu koja jamči bolju energetsku isplativost, manje energetske račune građanima te kvalitetniji i topliji dom.

VIDEO: Pogledajte samo u jednoj minuti skidanje skele s Velikogoričkog nebodera

Pogledajte video na sljedećem linku VIDEO-SKIDANJE SKELE

Održana radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada

Praćenje i osiguranje razvoja struke vrlo je bitno za potvrdu poslovanja i potvrdu stručnosti djelovanja. Upravo zato Gradsko stambeno poduzeće Velika Gorica, s ciljem približavanja energetske obnove i učinkovitosti građanima i dionicima na koje radovi imaju direktan utjecaj, održalo je informativnu radionicu.