Dolazi kraj svijeta? - Geostorm (2017) premijera u Kinu Gorica

GEOSTORM U skoroj distopijskoj budućnosti, svijet kakav danas znamo više ne postoji. Niz prirodnih katastrofa pogađa razne dijelove svijeta i najveći svjetski vođe su prisiljeni na međusobnu suradnju. Ljudska rasa postaje jedan narod i znanstvenici iz sedamnaest zemalja zajedno rade sve kako bi čovjećanstvo preživjelo. Gerard Butler, u glavnoj ulozi, igra ulogu Jakea; najvažnijeg čovjeka na svijetu. Ogromni satelit i mreža manjih obavija Zemlju i regulira sve vremenske nepogode te prirodne katastrofe kako nebi došlo do Geostorma; velike oluje potaknute ...

Semafori u Velikoj Gorici

Jeste vidjeli novi semafor kod groblja? Naše mišljenje je da se sigurno mogao naći na nekom drugom potrebnijem mjestu, a što su građani rekli pogledajte u novom videu. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Gabrijela Matijević.

Najbolji prank na YouTube-u!

Nećete vjerovati kakav smo prank za vas napravili :D U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac.

Akademska godina? Kolokvij?Ispitni rokovi? Kako razumijeti studentski jezik?

Vjerujem da, ako ste upisali faks, sigurno su vas već prvi tjedan bombardirali s ovim riječima. Ne brinite nisam ih ni ja shvatila ali uspjela sam nekako one osnovne stvari razumijeti. Ono što svi traže da znate su tko je glavni na faksu, tko je zastupnik neke katedre i koje sve uopće osobe rade na faksu, a ne mislim pritom na profesore. Ja još nisam naučila to iako nas je profesorica iz poslovnog engleskog tražila jer previše novim informacijama i ...

Uvodimo promjene na RTVG web stranicu

Iskreno, ne sjećam se kad je ovdje bio objavljen post koji nije bio vezan za naš novi video. I od sada se to mijenja. Pošto sam zaključila da mi moje čavrljanje od možda nekad i sat vremena u videu bilo dosadno ili bi najčešće i zaboravila one bitne stvari odlučila sam pokrenuti ovdje nešto kao online dnevnik. Sljedeći tjedan počinje faks pa bi voljela podijeliti svoja iskustva i doživljaje s vama. Sve od kako sam preživjela prvi tjedan, jesu li ...

Bili smo na moru. #2017 /VLOG

Kako izgleda kako mi idemo na more? Ludo i nezaboravno? Dosadno? To nikako. U novom videu saznajte gdje smo sve bili, koga smo upoznali i što smo jeli. . U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Valentina Grahovac.

Skoro smo se zabili u drvo! - Fun park Mirnovec

Bili smo u novootvorenom Fun parku Mirnovec, a kako nam je bilo saznajte u novom videu. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Valentina Grahovac.

Stvari koje možeš raditi ako padneš maturu

Ako ste sretnik i prošli ste državnu maturu, čestitamo. No vjerujemo da ima onih koji su pali...Ako i jeste u toj situaciji onda pogledajte video i saznajte što vam dečki savjetuju da napravite. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Filip Pejak.

Što sve trebate znati o fiksnom aparatiću?

Trebate nositi aparatić? u novom videu Valentina će vam otkriti sve što trebate znati ;) U videu su sudjelovali: Valentina Grahovac.

Vlog #1 - Snimamo spot

Napokon smo se mi i odlučili snimiti vlog. Možda nije savršeno, ali za prvi put je dobro. Gdje Filip, Toni i Hrvoje idu i čiji spot snimaju saznajte klikom na video. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Hrvoje Pejić.

Ljigava misteriozna masa s Ebaya

na Ebayu stvarno svašta možete naći pa tako i čudne misteriozne ljigave stvari. Što je sve Filip kupio na ebayu pogledajte u videu. U videu su sudjelovali: Filip Čačija.

Što se nalazi u mojoj torbi?

Što se nalazi u torbi jedne beauty blogerice? Nećemo vam otkriti ni jednu stvarčicu nego pogledajte video. U videu su sudjelovali: Valentina Grahovac.

Probaj se ne smijati!!!

Filipa je teško nasmijati, a Valentina se okušala i prihvatila izazov da ga nasmije. Je li uspjela, pogledajte u videu U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Valentina Grahovac.

Kako se najlakše našminkati?

Djevojke jeste se ikad zapitale kako bi vas dečko našminkao. Iako se u beauty zajednici sve više viđa muških šminkera, naši dečki su amateri što se tiće tog područja. Kako je to sve ispalo saznajte u videu. Mi smo se zabavili, a nadamo se da ćete i vi. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Valentina Grahovac, Gabrijela Matijević./b>

Probaj gledati a da ne trepneš

Koliko dugo možete gledati bez treptanja? Filip i Valentina su probali, a tko je pobijedio, saznajte u novom videu ;) U videu su sudjelovali: Filip Čačija,Valentina Grahovac, Hrvoje Pejić, Filip Pejak.