Bili smo na moru. #2017 /VLOG

Kako izgleda kako mi idemo na more? Ludo i nezaboravno? Dosadno? To nikako. U novom videu saznajte gdje smo sve bili, koga smo upoznali i što smo jeli. . U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Valentina Grahovac.

Skoro smo se zabili u drvo! - Fun park Mirnovec

Bili smo u novootvorenom Fun parku Mirnovec, a kako nam je bilo saznajte u novom videu. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Valentina Grahovac.

Stvari koje možeš raditi ako padneš maturu

Ako ste sretnik i prošli ste državnu maturu, čestitamo. No vjerujemo da ima onih koji su pali...Ako i jeste u toj situaciji onda pogledajte video i saznajte što vam dečki savjetuju da napravite. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Filip Pejak.

Što sve trebate znati o fiksnom aparatiću?

Trebate nositi aparatić? u novom videu Valentina će vam otkriti sve što trebate znati ;) U videu su sudjelovali: Valentina Grahovac.

Vlog #1 - Snimamo spot

Napokon smo se mi i odlučili snimiti vlog. Možda nije savršeno, ali za prvi put je dobro. Gdje Filip, Toni i Hrvoje idu i čiji spot snimaju saznajte klikom na video. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Hrvoje Pejić.

Ljigava misteriozna masa s Ebaya

na Ebayu stvarno svašta možete naći pa tako i čudne misteriozne ljigave stvari. Što je sve Filip kupio na ebayu pogledajte u videu. U videu su sudjelovali: Filip Čačija.

Što se nalazi u mojoj torbi?

Što se nalazi u torbi jedne beauty blogerice? Nećemo vam otkriti ni jednu stvarčicu nego pogledajte video. U videu su sudjelovali: Valentina Grahovac.

Probaj se ne smijati!!!

Filipa je teško nasmijati, a Valentina se okušala i prihvatila izazov da ga nasmije. Je li uspjela, pogledajte u videu U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Valentina Grahovac.

Kako se najlakše našminkati?

Djevojke jeste se ikad zapitale kako bi vas dečko našminkao. Iako se u beauty zajednici sve više viđa muških šminkera, naši dečki su amateri što se tiće tog područja. Kako je to sve ispalo saznajte u videu. Mi smo se zabavili, a nadamo se da ćete i vi. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Valentina Grahovac, Gabrijela Matijević./b>

Probaj gledati a da ne trepneš

Koliko dugo možete gledati bez treptanja? Filip i Valentina su probali, a tko je pobijedio, saznajte u novom videu ;) U videu su sudjelovali: Filip Čačija,Valentina Grahovac, Hrvoje Pejić, Filip Pejak.

Limun challenge (Nagradna igra za izazove)

Koliko je ukusan limun? Slobodno možete to pitati naše članove, Marinu, Tonija i Filipa jer su oni za vas napravili Limun Challenge. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Filip Pejak, Marina Lučan.

Besplatna foto-video-montažna radionica

Kako Vam ne bi bilo dosadno tijekom školskih praznika, mi smo u suradnji s Goričkim klubom mladih organizirali besplatne foto video montažne radionice!U svrhu obrazovanja mladih o multimedijalnim aktivnostima kojima se mogu i sami baviti, radionicu ćemo održati tijekom 3 dana: 27,28 i 29.12. s početkom od 17 sati na adresi Trg Stjepana Radića 5, Velika Gorica, tj. u prostoru Goričkog kluba mladih. Radionica je za sve besplatna, no potrebno se je prijaviti kako bi mogli prisustvovati. Prijaviti se možete ...

Tko će pojesti više feferona u minuti (Nagradna igra za izazove)

Treća svijeća, treći izazov. U ovotjednom izazovu Petra i Valentina se natjeću u jedenju feferona. I to ljutih! Koliko je svaka pojela te tko je pobijedio saznajte u videu ;) U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Valentina Grahovac, Petra Jerleković.

Pojedi burek u 100 sekundi (Nagradna igra za izazove)

Nastavljamo dalje s izazovima. Je li moguće pojesti burek u 100 sekundi? Toni je probao, a je li uspio pogledajte u videu. U videu su sudjelovali: Filip Čačija, Toni Žalac, Filip Pejak.

What's in my mouth?? (Nagradna igra za izazove)

Upalili smo prvu adventsku svijeću, a mi smo snimili prvi izazov koji ste nam zadali.Pripremili smo Petri 5 namirnica i dali zadatak da ih pogodi sa šalom na glavi. Koliko je bila uspješna pogledajte u videu. U videu su sudjelovali: Filip Čačija,Valentina Grahovac, Petra Jerleković.