Natječaj za izbor u nastavna zvanja i radna mjesta

Na temelju članka 101. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine, broj 123/03, 105/04, 174/04, 02/07 – Odluka USRH, Više  » Objava Natječaj za izbor u nastavna zvanja i radna mjesta pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Neos d.o.o, Java developer – oglas za posao

Neos d.o.o je vodeća tvrtka u izgradnji skladišta podataka i projektiranju i razvoju informacijskih sustava uglavnom u Javi i srodnim tehnologijama. Više  » Objava Neos d.o.o, Java developer – oglas za posao pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Znanstveni časopis ADRS ušao u bazu HRČAK

Znanstveni časopis Veleučilišta Velika Gorica „Annals of Disaster Risk Sciences – ADRS“ ušao je bazu hrvatskih znanstvenih časopisa HRČAK. Hrčak je centralni portal koji na jednom mjestu okuplja hrvatske znanstvene i stručne časopise koji nude otvoreni pristup svojim radovima. Više  » Objava Znanstveni časopis ADRS ušao u bazu HRČAK pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Obilježili smo Svjetski dan sporta

Veleučilište Velika Gorica i ove je godine sudjelovalo zajedno s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo u javnozdravstvenoj akciji povodom obilježavanja Svjetskog dana sporta na terenima ŠRC Trnje. Više  » Objava Obilježili smo Svjetski dan sporta pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti očne optike u akciji pomoći pripadnicima romske zajednice

Studenti treće godine studija Očna optika i njihovi mentori Sonja Drugović i Kristijan Pili, zajedno s djelatnicima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Više  » Objava Studenti očne optike u akciji pomoći pripadnicima romske zajednice pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Naša studentica postala ambasadorica mladih u Hrvatskoj ligi protiv raka

Naša studentica očne optike Sara Lončar postala je ambasadorica mladih u Hrvatskoj ligi za borbu protiv raka. Mladi ambasador je ujedno član Europske lige protiv raka koji promovira Etički kodeks protiv raka s naglaskom na 12 točaka, Više  » Objava Naša studentica postala ambasadorica mladih u Hrvatskoj ligi protiv raka pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Optika Jo-Jo d.o.o. traži djelatnike

OPTIČAR / OPTOMETRIST (m/ž) -Zagreb Uvjeti za kandidate: – optičar / optometrist – iskustvo u prodaji dioptrijskih naočala, Više  » Objava Optika Jo-Jo d.o.o. traži djelatnike pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Predstavljanje našeg alumnija Matica Vogriča sa aplikacijama Smart Optometry i Amblyoplay- utorak, 5. lipnja u 11 sati

U utorak, 5. lipnja 2018. u 11 sati na nastavi Menadžmenta i poduzetništva, a u cilju realizacije ishoda učenja samog predmeta, Više  » Objava Predstavljanje našeg alumnija Matica Vogriča sa aplikacijama Smart Optometry i Amblyoplay- utorak, 5. lipnja u 11 sati pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Našim studentima prezentiran natječaj Moj Zaba Start – prijave do 12. lipnja

Pod sloganom „You don’t have to be great to start, you have to start to be great“ (Zig Ziglar) studentima Veleučilišta predstavljen je natječaj Moj Zaba Start te im je pojašnjeno kako se pripremiti za prijavu vlastitih projekata. Više  » Objava Našim studentima prezentiran natječaj Moj Zaba Start – prijave do 12. lipnja pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upisi u VVG Cisco akademiju (CCNA R/S tečaj) – početak tečaja listopad 2018.

U tijeku su upisi za CCNA R/S program. Cisco akademija je posebno zanimljiva za studente 3. godine ORS-a zbog priznavanja stručne prakse i mogućnosti izrade Završnog rada iz područja Računalnih mreža. Više  » Objava Upisi u VVG Cisco akademiju (CCNA R/S tečaj) – početak tečaja listopad 2018. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Traže se elektroničari, elektrotehničari, mahatroničari….

Obrt Stilvil iz Velike Gorice, sa radionom u Čret Posavski-Bukevje, je servis viličara koji zapošljava kvalificiranu radnu snagu i to: elektrotehničare, Više  » Objava Traže se elektroničari, elektrotehničari, mahatroničari…. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Tvrtka Globaldizajn traži developere i dizajnere

Globaldizajn je tvrtka sa 15-godišnjim iskustvom u izradi web rješenja, stranica i aplikacija, te mobilnih aplikacija te žele biti zanimljiv poslodavac studentima, Više  » Objava Tvrtka Globaldizajn traži developere i dizajnere pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Optika-telekom traži studente za rad

Jeste li redovan student? Koristite li osobno računalo? Potrebno Vam je iskustvo u renomiranoj telekomunikacijskoj tvrtci? Ovo je posao za Vas! Više  » Objava Optika-telekom traži studente za rad pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Želiš osvojiti 120.000,00 kn? Dođi na VVG i saznaj kako!

Na Veleučilištu Velika Gorica održat će se radionica projekta Moj Zaba Start u utorak 29. svibnja u 10:30 u dvorani F na II. Više  » Objava Želiš osvojiti 120.000,00 kn? Dođi na VVG i saznaj kako! pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Održana pokazna vježba za studente UKU-a

U vojarni “Dr. Ante Starčević” u Jastrebarskom prošloga je vikenda održana pokazna vježba za redovne i izvanredne studente II. godine preddiplomskog stručnog studija Upravljanje u kriznim uvjetima – Više  » Objava Održana pokazna vježba za studente UKU-a pojavila se prvi puta na VVG.hr.