Stigli CD-i s promocije

Dragi bivši i sadašnji studenti, CD-i s promocije održane 8. prosinca 2018. možete preuzeti u knjižnici Veleučilišta u okviru radnog vremena. Više  » Objava Stigli CD-i s promocije pojavila se prvi puta na VVG.hr.

MIBO Lens Zagreb traži optometristu/optičara

Opis posla: – svakodnevni rad s pacijentima i ostalim klijentima – prodaja dioptrijskih i sunčanih naočala te kontaktih leća – Više  » Objava MIBO Lens Zagreb traži optometristu/optičara pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Naši studenti na pokaznoj vježbi HGSS Stanice Samobor

U okviru suradnje Veleučilišta Velika Gorica i HGSS Stanice Samobor jučer je u Samoboru održana pokazna vježba za izvanredne studente i nastavnike stručnog studija Upravljanje u kriznim uvjetima. Više  » Objava Naši studenti na pokaznoj vježbi HGSS Stanice Samobor pojavila se prvi puta na VVG.hr.

4 milijuna bespovratnih sredstava VVG-u za novi projekt

Veleučilište Velika Gorica uspješno je prošlo evaluaciju projekta pod nazivom „KOZMOK – krizni menadžment, optometrija, održavanje zrakoplova i motornih vozila – okvir kvalifikacija“. Više  » Objava 4 milijuna bespovratnih sredstava VVG-u za novi projekt pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Naši studenti na XV. Međunarodnom simpoziju Gospodarenje otpadom Zagreb 2018

U okviru predmeta Geokemija okoliša, Kemija, Kemija zagađivala i Ekologija studenti Veleučilišta sudjelovali su na  XV. Međunarodnom simpoziju Gospodarenje otpadom Zagreb 2018. Više  » Objava Naši studenti na XV. Međunarodnom simpoziju Gospodarenje otpadom Zagreb 2018 pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Održana još jedna radionica na Veleučilištu

Na Veleučilištu je u utorak 11. prosinca 2018. održana radionica revizije ishoda učenja svih studijskih programa Veleučilišta Velika Gorica. Budući da su na prošloj radionici za visokoškolske nastavnike iz kompetencijskog pristupa planiranju studijskih programa uočeni ishodi koje je potrebno revidirati organizirana je još jedna radionica na kojoj je radna skupina zajedničkim radom napravila prijedloge izmjena ishoda za sve studijske programe. Više  » Objava Održana još jedna radionica na Veleučilištu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Erasmus+ godišnja konferencija za područje visokog obrazovanja

Predstavnici Veleučilišta Velika Gorica sudjelovali su na Erasmus+ godišnjoj konferenciji za područje visokog obrazovanja koju je organizirala Agencija za mobilnost i programe EU, Više  » Objava Erasmus+ godišnja konferencija za područje visokog obrazovanja pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Promovirana još jedna generacija studenata VVG-a

Održana je još jedna svečana promocija stručnih prvostupnika i specijalista struke. Na promociji u subotu 08. prosinca 2018. godine u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica promovirani su stručni prvostupnici preddiplomskih stručnih studija Održavanje motornih vozila, Više  » Objava Promovirana još jedna generacija studenata VVG-a pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Promocije studenata Veleučilišta Velika Gorica

Poštovani studenti i nastavnici, u subotu 8. prosinca 2018. godine u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta održat će se svečane promocije studenata Veleučilišta Velika Gorica. Više  » Objava Promocije studenata Veleučilišta Velika Gorica pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti očne optike u javnozdravstvenoj akciji

Studenti druge i treće godine preddiplomskog stručnog studija očne optike su u sklopu predmeta Medicina rada sudjelovali 18. studenoga u još jednoj javnozdravstvenoj akciji. Više  » Objava Studenti očne optike u javnozdravstvenoj akciji pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Gorički srednjoškolci posjetili VVG

Srednjoškolci završnih razreda velikogoričkih srednjih škola posjetili su u petak Veleučilište. O mogućnostima studiranja te načinima komunikacije VVG-a s potencijalnim studentima upoznali su ih djelatnici Veleučilišta. Više  » Objava Gorički srednjoškolci posjetili VVG pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Gostujuće predavanje na kolegiju osiguravanja i kontrole kvalitete

Na poziv predavačice Irine Kacian Ivetić, mag. ing., nositeljice kolegija Osiguravanje i kontrola kvalitete u srijedu 28. studenog 2018. održano je gostujuće predavanje Blaženke Vlahović, Više  » Objava Gostujuće predavanje na kolegiju osiguravanja i kontrole kvalitete pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Održana radionica za nastavnike

Na Veleučilištu je u četvrtaka 29. studenoga 2018. održana radionica za visokoškolske nastavnike iz kompetencijskog pristupa planiranju studijskih programa. Radionica je obuhvaćala različite teme poput pristupa poučavanju, Više  » Objava Održana radionica za nastavnike pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studij očne optike predstavljen na sajmu optičara u Portorožu

U slovenskom Portorožu je 23. i 24. studenog 2018. godine održan sajam optičara Slovenije. Veleučilište Velika Gorica pozvano je da na sajmu predstavi svoj studij Očna optika. Više  » Objava Studij očne optike predstavljen na sajmu optičara u Portorožu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Smotra Sveučilišta u Zagrebu od 22. do 24. studenoga u Studentskomu centru

U Studentskom centru jučer je otvorena Smotra Sveučilišta u Zagrebu. I na ovogoodišnjoj smotri predstvljaju se 34 fakulteta zagrebačkog Sveučilišta, kao i veleučilišta i visoke škole te ostala hrvatska sveučilišta. Više  » Objava Smotra Sveučilišta u Zagrebu od 22. do 24. studenoga u Studentskomu centru pojavila se prvi puta na VVG.hr.