Combis traži inženjere

Combis je trenutno u potrazi za Junior inženjerom za EUC tehnologije, a uz zapošljavanje inženjera želimo i studentima pružiti priliku za rad i učenje te razvoj kompetencija za EUC tehnologije. Više  » Objava Combis traži inženjere pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Predstavnici VVG-a na seminaru o aspektima internacionalizacije visokog školstva

Predstavnici Službe za međunarodnu suradnju i projekte Veleučilišta Velika Gorica sudjelovali su na seminaru i okruglom stolu pod nazivom Neki aspekti internacionalizacije visokog obrazovanja: Privlačenje stranih studenata. Više  » Objava Predstavnici VVG-a na seminaru o aspektima internacionalizacije visokog školstva pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Poziv na sudjelovanje u istraživanju EUROSTUDENT VII

Dragi studenti, pozivamo vas da se priključite provedbi istraživanja EUROSTUDENT VII u Republici Hrvatskoj. U nastavku teksta možete pronaći više informacija. Više  » Objava Poziv na sudjelovanje u istraživanju EUROSTUDENT VII pojavila se prvi puta na VVG.hr.

HRT snimio prilog o vježbi naših studenata u sklopu konferencije u Šibeniku

Ekipa HRT-a snimila je prilog o vježbi studenata u sklopu Međunarodne konferencije Dani kriznog upravljanja, održane u Šibeniku od 27. do 29. Više  » Objava HRT snimio prilog o vježbi naših studenata u sklopu konferencije u Šibeniku pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Održana javna tribina o trendovima razvoja automobila

Na Veleučilištu je danas održana javna tribina pod nazivom “Trendovi razvoja automobila”. Naši studenti, nastavnici i djelatnici imali su priliku na tribini poslušati nekoliko predavanja. Više  » Objava Održana javna tribina o trendovima razvoja automobila pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studentski zbor organizira studentski party

Studentski zbor VVG-a organizira studentski party, ovu subotu, 8. lipnja 2019. u klubu Opera, Zagreb. Sve studente Veleučilišta Velika Gorica očekuje piće dobrodošlice od 23:00 do 00:00. Više  » Objava Studentski zbor organizira studentski party pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Partnerstvo VVG-a na EU projektu “Provedba HKO u stručnim studijima računarstva”

Veleučilište Velika Gorica započelo je sa sudjelovanjem u projektu „Provedba HKO u stručnim studijima računarstva“. Nositelj projekta je Visoko učilište Algebra, Više  » Objava Partnerstvo VVG-a na EU projektu “Provedba HKO u stručnim studijima računarstva” pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Sudjelovanje na Uvodnom sastanku za Erasmus+ mobilnosti

Veleučilište Velika Gorica sudjelovalo je na zajedničkom Uvodnom sastanku (kick-off) za projekte Erasmus+ mobilnosti s programskim zemljama (KA103) i projekte mobilnosti između programskih i partnerskih zemalja (KA107) za 2019. Više  » Objava Sudjelovanje na Uvodnom sastanku za Erasmus+ mobilnosti pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti Logistike posjetili tvrtku M SAN

U sklopu terenske nastave 24. svibnja 2019. organiziran je stručni posjet studenata prve godine specijalističkog studija Upravljanje logističkim sustavima logističkom centru tvrtke M SAN Logistika d.o.o. Više  » Objava Studenti Logistike posjetili tvrtku M SAN pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Poziv na javno predavanje

Pozivamo studente, nastavnike, suradnike na javno predavanje koje organizira Veleučilište Velika Gorica. Tema javnog predavanja: „ZUPČANI PRIJENOSNICI„. Javno predavanje održat će dr.sc. Više  » Objava Poziv na javno predavanje pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Student (m/ž) u IT odjelu

Lidl traži studenta tehničkog usmjerenja u IT odjelu. Više informacija možete pogledati OVDJE. Više  » Objava Student (m/ž) u IT odjelu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Završena Međunardona konferencija Dani kriznog upravljanja

U Šibeniku je završena 12. međunarodna konferencija Dani kriznog upravljanja. Nakon posljednjeg panela koji je završio u srijedu 29. svibnja 2019., Više  » Objava Završena Međunardona konferencija Dani kriznog upravljanja pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Okrugli stol o evakuaciji kao posljedici velikih šumskih požara

U sklopu višednevne konferencije danas je održan okrugli stol pod nazivom „Provedba evakuacije kao posljedice velikih šumskih požara“, koji je moderirao pomoćnik ministra unutarnjih poslova dr. Više  » Objava Okrugli stol o evakuaciji kao posljedici velikih šumskih požara pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Poziv studentima na izložbu plakata o klimatskim promjenama

Više od 150 učenika iz hrvatskih srednjih i osnovnih škola sudjelovalo je u ovogodišnjem izdanju projekta „Prva Generacija – Globalni ciljevi održivog razvoja (COR/SDG) i moj grad/škola“, Više  » Objava Poziv studentima na izložbu plakata o klimatskim promjenama pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Otvorena konferencija Dani kriznog upravljanja

Oko stotinu i pedeset studenata, vatrogasaca, djelatnika Ravnateljstva civilne zaštite, članova HGSS-a i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ sudjeluju u zajedničkim aktivnostima u sklopu 12. Više  » Objava Otvorena konferencija Dani kriznog upravljanja pojavila se prvi puta na VVG.hr.