Nikica Gabrić posjetio VVG

Prof. dr. sc. Nikica Gabrić, naš poznati oftalmolog te osnivač i ravnatelj Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost posjetio je jučer Veleučilište Velika Gorica kako bi se, Više  » Post Nikica Gabrić posjetio VVG je prvi puta viđen na VVG.hr.

Mercury Processing Services International traži nove ljude

Mercury Processing Services International i dalje traži nove ljude. Ovoga puta u potrazi su za Application Specialistom koji će raditi u direkciji Systems Department. Više  » Post Mercury Processing Services International traži nove ljude je prvi puta viđen na VVG.hr.

EU Circle – predstavnici VVG-a na sastanku u Ateni

U Ateni, Grčka, održava se trodnevni sastanak (15., 16. i 17. siječnja 2018. godine) projektnih partnera EU-CIRCLE projekta. S obzirom na to da je projekt vremenski ušao u posljednju, Više  » Post EU Circle – predstavnici VVG-a na sastanku u Ateni je prvi puta viđen na VVG.hr.

Monokl traži studente za rad

Optički studio Monokl traži studenta/icu optometrije za ispomoć u prodaji. Kontakt telefon je 64 60 640 ili na e mail: frankopanska@monokl.hr Više  » Post Monokl traži studente za rad je prvi puta viđen na VVG.hr.

Sutra 11. dan mimoza

Pozivamo vas da nam se pridružite u humanitarnoj akciji prodaje mimoza kojom će se u Velikoj Gorici obilježiti Dan prevencije raka maternice. Više  » Post Sutra 11. dan mimoza je prvi puta viđen na VVG.hr.

Promovirana knjiga “Upravljanje rizikom u privatnoj sigurnosti”

U sarajevskom Domu policije prošloga je tjedna održana promocija knjige „Upravljanje rizikom u privatnoj sigurnosti“ autora prof. dr. Jasmina Ahića i dr. Više  » Post Promovirana knjiga “Upravljanje rizikom u privatnoj sigurnosti” je prvi puta viđen na VVG.hr.

STEM stipendije – objavljene pomaknute rang liste

Poštovani studenti, na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr. su u ponedjeljak, 15. siječnja 2018. godine, objavljene pomaknute rang liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. Više  » Post STEM stipendije – objavljene pomaknute rang liste je prvi puta viđen na VVG.hr.

Savjeti i recepti za svakoga

Veleučilište Velika Gorica je tijekom 2017. godine sudjelovalo u provedbi međunarodnog projekta WE eat responsible u okviru čega je provedeno više različitih aktivnosti kako bi se ukazalo na održivost prehrane i općenito potaknulo svakog pojedinca na razmišljanje kako se odnosimo spram hrane. Više  » Post Savjeti i recepti za svakoga je prvi puta viđen na VVG.hr.

Svečane promocije 20. siječnja 2018.

Svečane promocije stručnih prvostupnika i specijalista struke održat će se sutra 20. siječnja 2018. godine u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica s početkom u 9:30, Više  » Post Svečane promocije 20. siječnja 2018. je prvi puta viđen na VVG.hr.

Objavljen tv prilog o EU projektu RECIPE

Veleučilište Velika Gorica jedan je od partnera u EU projektu RECIPE. O načinu provođenja projekta snimljen je petominutni TV prilog koji je prikazan na Hrvatskoj radioteleviziji. Više  » Post Objavljen tv prilog o EU projektu RECIPE je prvi puta viđen na VVG.hr.

Sretni blagdani!

Dragi studenti i djelatnici, želimo vam svima sretne božićne i novogodišnje blagdane. Vaše Veleučilište Velika Gorica Više  » Post Sretni blagdani! je prvi puta viđen na VVG.hr.

Radno vrijeme VVG-a tijekom praznika

Tijekom korištenja kolektivnog godišnjeg odmora Veleučilište Velika Gorica će u razdoblju od 25. 12. 2017. do 7.1.2018. godine biti otvoreno od 08:00 do 16:00 sati, Više  » Post Radno vrijeme VVG-a tijekom praznika je prvi puta viđen na VVG.hr.

Gostujuće predavanje ravnatelja Hrvatske akreditacijske agencije

Na poziv predavačice Irine Kacian Ivetić, mag. ing. nositeljice kolegija Osiguravanje i kontrola kvalitete u četvrtak 14. prosinca i u srijedu 20. Više  » Post Gostujuće predavanje ravnatelja Hrvatske akreditacijske agencije je prvi puta viđen na VVG.hr.

Natječaj za dodjelu 5 studentskih stipendija

Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) raspisala je natječaj za dodjelu 5 studenskih stipendija te zapošljavanje po završetku fakulteta u Sektoru informacijskih tehnologija. Više  » Post Natječaj za dodjelu 5 studentskih stipendija je prvi puta viđen na VVG.hr.

Obavijest o nastupnom predavanju

Mr.sc. Branislava Resanović asis. dr. med., imat će nastupno predavanje za izbor u nastavno zvanje. U skladu s Pravilnikom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u naslovno nastavna zvanja, Više  » Post Obavijest o nastupnom predavanju je prvi puta viđen na VVG.hr.