Promocije studenata

Poštovani studenti i studentice, promocije studenata preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Veleučilišta Velika Gorica održat će se 25. siječnja 2020. Više  » Objava Promocije studenata pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Sretni blagdani!

Svim našim studentima, nastavnicima i djelatnicima želimo sretne blagdane i uspješnu 2020. Više  » Objava Sretni blagdani! pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studentska praksa – zaposlenje

Tvrtka NEOS traži studenta ili studenticu koji bi pomogli u sistemskom održavanju. Radi se na puno projekata unutar Hrvatske te van Hrvatske. Više  » Objava Studentska praksa – zaposlenje pojavila se prvi puta na VVG.hr.

CONRIS ljetna škola 2020., Barcelona, Katalonija, Španjolska

Poštovane studentice i studenti, mreža CONRIS, kao i svake godine organizira ljetnu školu, a 2020. godine organizira je partnerska ustanova Universitat Autonoma de Barcelona. Više  » Objava CONRIS ljetna škola 2020., Barcelona, Katalonija, Španjolska pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Osnovnoškolci iz Gvozda posjetili VVG

Učenici OŠ Gvozd posjetili su Veleučilište, obišli naš mali eko-vrt i upoznali se s našim studijskim programima. Osnovnoškolce i njihove nastavnike ugostile su prodekanica za kvalitetu izv. Više  » Objava Osnovnoškolci iz Gvozda posjetili VVG pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Optometrijski laboratorij opremljen digitalnim autorefraktokeratometrom i biomikroskopom

U optometrijski laboratorij Veleučilišta Velika Gorica postavljeni su digitalni autorefraktokeratometar i biomikroskop za pregled prednjeg segmenta oka s kamerom. Nabava ove suvremene opreme u vrijednosti od 140.000,00 kn ugovorena je s tvrtkom Retina-ORL centar Zagreb d.o.o. Više  » Objava Optometrijski laboratorij opremljen digitalnim autorefraktokeratometrom i biomikroskopom pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti koji imaju znanje CAD-a ne boje se budućnosti

Dino Pečenjev student je 3. godine studija Održavanje motornih vozila. Njegovo iskustvo stjecanja novih znanja 3D oblikovanja dijelova želi podijeliti drugim zainteresiranim studentima. Više  » Objava Studenti koji imaju znanje CAD-a ne boje se budućnosti pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Susret optičara u Portorožu

Naši optičari sudjelovali su na 2. susretu optičara u organizaciji Sekcije optičara pri Obrtničkoj komori Slovenije (OZS), u Portorožu. Veleučilišta Velika Gorica predstavilo se štandom na kojem su svi zainteresirani mogli dobiti više informacija o studiju Očna optika. Više  » Objava Susret optičara u Portorožu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

8. generacija studenata Cisco akademije

CCNA R/S diplomu ove je godine dobio ukupno 21 polaznik Cisco akademije. Svi su oni uspješno položili sve praktične zadatke i teoretske ispite. Više  » Objava 8. generacija studenata Cisco akademije pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Zbornik radova 12. međunarodne znanstveno – stručne konferencije Dani kriznog upravljanja

Objavljen je Zbornik radova 12. međunarodne znanstveno – stručne konferencije Dani kriznog upravljanja. Zbornik sadrži 70-ak radova autora iz Hrvatske i inozemstva i možete ga preuzeti na stranicama konferencije http://dku.hr/2019/12/01/5307/. Više  » Objava Zbornik radova 12. međunarodne znanstveno – stručne konferencije Dani kriznog upravljanja pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Sažetak Izvještaja o vidu koji je objavila Svjetska zdravstvena organizacija

Nedavno je Svjetska zdravstvena organizacija objavila vrlo značajan izvještaj o vidu U nastavku Vam donosimo njegove najznačajnije dijelove, a cijeli izvještaj dostupan je u dokumetu u nastavku. Više  » Objava Sažetak Izvještaja o vidu koji je objavila Svjetska zdravstvena organizacija pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Cyber sigurnost kritične infrastrukture – CYSEC2020

Veleučilište Velika Gorica zajedno s tvrtkom RiniGARD organizira konferenciju o Cyber sigurnosti kritične infrastrukture (CYSEC 2020) koja će se održati 29. Više  » Objava Cyber sigurnost kritične infrastrukture – CYSEC2020 pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijavite rad za skup MIPRO 2020

Najveći Međunarodni ICT skup MIPRO 2020 ove će se godine održati pod sloganom „Robotika – budućnost tehnološkog svijeta“ od 25. Više  » Objava Prijavite rad za skup MIPRO 2020 pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Provodimo projekt unapređenja svojih studijskih programa

Na Veleučilištu Velika Gorica danas je predstavljen projekt „KOZMOK – krizni menadžment, optometrija, održavanje zrakoplova i motornih vozila – okvir kvalifikacija“ koji se provodi u partnerstvu s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom i Hrvatskim društvom optičara i optometrista. Više  » Objava Provodimo projekt unapređenja svojih studijskih programa pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijavite se na stipendijski program Best of South-East

Dragi studenti, prijavite se na stipendijski program Best of South-East koji organizira Erste banka u suradnji sa Steiermaerkische Sparkasse i Sveučilištem u Grazu. Više  » Objava Prijavite se na stipendijski program Best of South-East pojavila se prvi puta na VVG.hr.