Završen natječaj Osvoji stipendiju – odabrani dobitnici

Temeljem Natječaja za dodjelu stipendija koju je Veleučilište Velika Gorica provodilo od 8. svibnja do 21. srpnja 2018. godine, povjerenstvo je odlučilo da su dobitnici sljedeći: Matea Delija – Očna optika Ivan Kos – Održavanje motornih vozila Matija Grđan – Održavanje računalnih sustava Bernadette Pinckaers – Održavanje zrakoplova Stjepan Grudić – Upravljanje u kriznim uvjetima. Više  » Objava Završen natječaj Osvoji stipendiju – odabrani dobitnici pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Ljetno radno vrijeme referade

Dragi studenti, Studentska referada bit će zatvorena od 6. do 26. kolovoza 2018. Želimo vam ugodno i toplo ljeto.   Više  » Objava Ljetno radno vrijeme referade pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rang liste za upise u drugom upisnom ciklusu

Dragi budući i sadašnji studenti VVG-a, u nastavku su rang liste za upise na preddiplomske stručne i specijalističke diplomske stručne studije u drugom upisnom ciklusu: rang_lista-2018_2019 ULS R rang_lista-2018_2019 ULS I rang_lista-2018_2019 UKU R rang_lista-2018_2019 UKU I rang_lista-2018_2019 OZR R rang_lista-2018_2019 OZR I rang_lista-2018_2019 ORS R rang_lista-2018_2019 ORS I rang_lista-2018_2019 OMV R rang_lista-2018_2019 OMV I rang_lista-2018_2019 OCO R rang_lista-2018_2019 OCO I rang_lista-2018_2019 KMS R rang_lista-2018_2019 KMS I rang_lista-2018_2019 IS R rang_lista-2018_2019 IS I   Više  » Objava Rang liste za ...

Završen nagradni natječaj Osvoji stipendiju VVG-a

Završen je nagradni natječaj „Osvoji stipendiju Veleučilišta Velika Gorica i započni s karijerom“, raspisan 8. svibnja 2018. Imena dobitnika stipendije bit će objavljena u srijedu 25. Više  » Objava Završen nagradni natječaj Osvoji stipendiju VVG-a pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Stigle fotografije s promocije

Dragi studenti, u Knjižnici Veleučilišta možete podići CD-e s fotografijama sa svečane promocije, održane 12. srpnja 2018. Fotografije se mogu podići zaključno sa subotom, Više  » Objava Stigle fotografije s promocije pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Tvrtka Selectio Kadrovi traži edukatora u udruzi IRIM

Tvrtka Selectio Kadrovi d.o.o. traži osobu koja će raditi na poziciji Edukator u udruzi Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih – IRIM. Više  » Objava Tvrtka Selectio Kadrovi traži edukatora u udruzi IRIM pojavila se prvi puta na VVG.hr.

VG vodoopskrba traži studente za rad

VG VODOOPSKRBA d.o.o. VELIKA GORICA, UL. KNEZA LJ. POSAVSKOG 45 traži studente za rad u Sektoru vodoopskrbe na poslovima očitanja vodomjera. Više  » Objava VG vodoopskrba traži studente za rad pojavila se prvi puta na VVG.hr.

MORH traži prvostupnike inženjere zrakoplovnog inženjerstva

Ministarstvo obrane raspisalo je javni natječaj za prijam 16 kandidata/kandidatkinja za časnike/časnice u djelatnu vojnu službu, i to deset sveučilišnih ili stručnih prvostupnika inženjera zrakoplovnog inženjerstva sa završenim dodiplomskim sveučilišnim studijem ili stručnim studijem, Više  » Objava MORH traži prvostupnike inženjere zrakoplovnog inženjerstva pojavila se prvi puta na VVG.hr.

EU karijere

EU Science Hub – Joint Research Centre is looking for graduates in computer science, electrical engineering or physics for a 5-month paid traineeship in Ispra. Više  » Objava EU karijere pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Održana još jedna promocija

Održana je još jedna svečana promocija stručnih prvostupnika i specijalista struke. Na promociji u četvrtak 12. srpnja 2018. godine u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica promovirani su stručni prvostupnici preddiplomskih stručnih studija Očna optika, Više  » Objava Održana još jedna promocija pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upisi u VVG Cisco akademiju (CCNA R/S tečaj) – početak tečaja listopad 2018.

U tijeku su upisi za CCNA R/S program. Cisco akademija je posebno zanimljiva za studente 3. godine ORS-a zbog priznavanja stručne prakse i mogućnosti izrade Završnog rada iz područja Računalnih mreža. Više  » Objava Upisi u VVG Cisco akademiju (CCNA R/S tečaj) – početak tečaja listopad 2018. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Kako odabrati kvalitetan studij? Pogledajte promotivni video Agencije za znanost i visoko obrazovanje

Ulazak u svijet visokog obrazovanja jedna je od najvažnijih prekretnica u životu mladih ljudi. Kako bi budućim studentima i njihovim roditeljima, Više  » Objava Kako odabrati kvalitetan studij? Pogledajte promotivni video Agencije za znanost i visoko obrazovanje pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijave u drugom upisnom krugu do 21. srpnja

U tijeku su predaje prijava na preddiplomske stručne studije koji u drugom upisnom ciklusu traju do subote 21. srpnja 2018. Objava rezultata bit će 23. Više  » Objava Prijave u drugom upisnom krugu do 21. srpnja pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Predavanje o novim trendovima u vrednovanju sustava kvalitete

Na Veleučilištu je jučer održano predavanje na temu novih trendova u procesu vrednovanja sustava kvalitete i reakreditacije. Naime, Veleučilište Velika Gorica sljedeće godine očekuje reakreditacija kao i novi ciklus vrednovanja po ESG standardima. Više  » Objava Predavanje o novim trendovima u vrednovanju sustava kvalitete pojavila se prvi puta na VVG.hr.

EASA (Europska agencija za sigurnost zračnog prometa) poziva studente na stažiranje

Europska agencija za sigurnost zračnog prometa (EASA) poziva diplomante i studente zemalja članica na stažiranje u spomenutu agenciju kroz dva ponuđena programa: EASA Graduate Traineeship Programme (GTP) i EASA Study Placement Scheme (SPS). Više  » Objava EASA (Europska agencija za sigurnost zračnog prometa) poziva studente na stažiranje pojavila se prvi puta na VVG.hr.