Naši studenti posjetili Tehnološki park Zagreb

Studenti II. godine studija ORS i OMV posjetili su Tehnološki park Zagreb u pratnji nastavnika Bruna Valića, Mirele Karabatić i Martine Mihalinčić. Više  » Objava Naši studenti posjetili Tehnološki park Zagreb pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Promocija nove generacije studenata

U subotu 21. travnja 2018., u dvorani Gorica, održana je svečana promocija stručnih prvostupnika i specijalista struke. Na prvoj promociji u 9:30 promovirani su stručni prvostupnici preddiplomskih stručnih studija Očna optika i Održavanje računalnih sustava te specijalisti struke specijalističkog diplomskog stručnog studija Informacijski sustavi. Više  » Objava Promocija nove generacije studenata pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti izabiru danas svoje predstavnike u SZ-u

Na Veleučilištu Velika Gorica danas se biraju novi studentski predstavnici u Studentskom zboru Veleučilišta Velika Gorica. Studenti su već ranije obaviješteni o izborima Odlukom dekana kojom je raspisao izbore, Više  » Objava Studenti izabiru danas svoje predstavnike u SZ-u pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Poziv nastavnicima i djelatnicima na promociju stručnih prvostupnika i specijalista struke

Poštovani nastavnici i djelatnici Veleučilišta, pozivamo vas na svečane promocije stručnih prvostupnika i specijalista struke koje će se održati u subotu 21. Više  » Objava Poziv nastavnicima i djelatnicima na promociju stručnih prvostupnika i specijalista struke pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti prijavite se na Prvi svjetski kongres poduzetnika – Zagreb, 24. – 27. 10. 2018.

Prvi Svjetski kongres poduzetnika pod nazivom „Poduzetništvo: Ljudi. Suradnja. Razvoj. Sigurnost.“ održat će se u Zagrebu od 24. do 27. listopada 2018. Više  » Objava Studenti prijavite se na Prvi svjetski kongres poduzetnika – Zagreb, 24. – 27. 10. 2018. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Projekcija filma “Ovo mijenja sve”

Povodom Dana planeta Zemlje Eko škola Veleučilišta Velika Gorica u sljedeći ponedjeljak 23. travnja 2018. organizira projekciju filma OVO MIJENJA SVE / THIS CHANGES EVERYTHING, Više  » Objava Projekcija filma “Ovo mijenja sve” pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Narodne novine traže studente za rad

Poslodavac Narodne novine d.d., Središnji logističko distributivni centar Zagreb, Savski gaj XIII put, 6. traži desetoro (10) studenata. Radi se o poslovima lijepljenja deklaracija, Više  » Objava Narodne novine traže studente za rad pojavila se prvi puta na VVG.hr.

12 minuta kretanja protiv raka

Hrvatska liga protiv raka priređuje javnozdravstvenu akciju 12 minuta kretanja protiv raka koja će se održati 19. svibnja 2018. u parku Maksimir, Više  » Objava 12 minuta kretanja protiv raka pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Predavanje Branka Vukšića

U sklopu kolegija Obavješćivanje i odnosi s javnošću jučer je organizirano gostujuće predavanje novinara i voditelja Branka Vukšića na temu Odnosi s medijima. Više  » Objava Predavanje Branka Vukšića pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti logistike posjetili Hrvatski zavod za norme

Studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija Upravljanje logističkim sustavima i procesima u utorak 10. travnja 2018. godine bili su na terenskoj nastavi u Hrvatskom zavodu za norme. Više  » Objava Studenti logistike posjetili Hrvatski zavod za norme pojavila se prvi puta na VVG.hr.

VVG na utrci Maksimirski Minus Zwei cener

Veleučilište Velika Gorica i ove je godine sudjelovalo u utrci Maksimirski Minus Zwei cener, i to kao suorganizator, ali i natjecateljski. Više  » Objava VVG na utrci Maksimirski Minus Zwei cener pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Poziv na predavanje „Sve ono što nećete saznati o Startup životu iz medija“

Prije samog natjecanja #StartupVG koje je planirano za 14. i 15. travnja 2018., održat će se motivacijsko predavanje na temu „Sve ono što nećete saznati o Startup životu iz medija“. Više  » Objava Poziv na predavanje „Sve ono što nećete saznati o Startup životu iz medija“ pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upute za provođenje izbora za SZ i obrazac za kandidaturu na izborima

Poštovani studenti, u nastavku možete vidjeti upute za provođenje izbora za Studentski zbor, kao i obrazac za kandidaturu na izborima koji možete ispisati i ispuniti. Više  » Objava Upute za provođenje izbora za SZ i obrazac za kandidaturu na izborima pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Jačanje suradnje s Češkim visokim tehničkim učilištem

U Pragu se na Češkom visokom tehničkom učilištu (ČVUT) 4. travnja 2018. održala međunarodna studentska konferencija. Ovo je druga po redu optometrijska studentska konferencija koju organizira suradna visokoobrazovna ustanova iz Praga. Više  » Objava Jačanje suradnje s Češkim visokim tehničkim učilištem pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Najavljeno četvrto izdanje utrke „Maksimirski Minus Zwei cener“ povodom Svjetskog dana zdravlja

Najljepša utrka grada Zagreba „Maksimirski Minus Zwei cener“ spremna je za svoje četvrto izdanje. Utrka će se održati u subotu, Više  » Objava Najavljeno četvrto izdanje utrke „Maksimirski Minus Zwei cener“ povodom Svjetskog dana zdravlja pojavila se prvi puta na VVG.hr.