Prijavite se na startup konferenciju Zagreb Connect 2017

Startup konferencija ZAGREB CONNECT 2017 održat će se 6. prosinca 2017. od 9:00 do 18:00 sati u prostoru Kongresnog centra Zagrebačkog velesajma (Avenija Dubrovnik 15). Više  » Post Prijavite se na startup konferenciju Zagreb Connect 2017 je prvi puta viđen na VVG.hr.

Traže se studenti za terensko anketiranje

Agencija za istraživanje tržišta VALICON d.o.o. traži studente/ice za honorarni posao terenskog anketiranja za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije, te na području Slavonskog Broda. Više  » Post Traže se studenti za terensko anketiranje je prvi puta viđen na VVG.hr.

IT Challenge natjecanje – osvojite 10 tisuća eura

Atos IT Challenge je prvo međunarodno natjecanje posvećeno tehnološkim inovacijama. Ovogodišnja tema natjecanja je Chatbots & AI. Pridružite se natjecanju i prijavite najkasnije do 30.11.2017. Više  » Post IT Challenge natjecanje – osvojite 10 tisuća eura je prvi puta viđen na VVG.hr.

Traži se tehničar

U nastavku je oglas za tehničara: OGLAS Tehničar Više  » Post Traži se tehničar je prvi puta viđen na VVG.hr.

Traži se Visual C# programer (m/ž)

Manor Software d.o.o. je tvrtka u 100% vlasništvu Manor AG (Basel, CH – www.manor.ch), a na hrvatskom tržištu posluje od 2001. Više  » Post Traži se Visual C# programer (m/ž) je prvi puta viđen na VVG.hr.

EU Circle: sastanak projektnog tima

Članovi VVG projektnog tima koji rade na projektu EU Circle sastali su se kako bi se dogovorili oko mogućeg doprinosa rezultatima projekta, Više  » Post EU Circle: sastanak projektnog tima je prvi puta viđen na VVG.hr.

Traže se studenti za promociju kontaktnih leća i otopina

Tražimo studente Optometrije koji bi radili na promociji COOPER VISION kontaktnih leća i otopina. Promocije bi radili periodično i uz prethodnu najavu termina. Više  » Post Traže se studenti za promociju kontaktnih leća i otopina je prvi puta viđen na VVG.hr.

Centar očne optike traži inženjera optometrije

Centar očne optike (tvrtka 3 O d.o.o.) ima mogućnost zapošljavanja jednog djelatnika / djelatnice na radnom mjestu inženjera optometrije. Zaposlenik će obavljati poslove prema skopljenom ugovoru o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok do 3 mjeseca na prodajnom mjestu u gradu Zagrebu. Više  » Post Centar očne optike traži inženjera optometrije je prvi puta viđen na VVG.hr.

Tvrtka SELECTIO Kadrovi traži edukatora

Tvrtka SELECTIO Kadrovi d.o.o. koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju trenutno je u potrazi za osobom koja će raditi na poziciji Edukator u udruzi Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih – IRIM. Više  » Post Tvrtka SELECTIO Kadrovi traži edukatora je prvi puta viđen na VVG.hr.

Dodjela državnih stipendija u STEM područjima znanosti

Redovitim studentima na studijskim programima u STEM područjima znanosti upućeni su e-mailovi od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti. Više  » Post Dodjela državnih stipendija u STEM područjima znanosti je prvi puta viđen na VVG.hr.

Radionica o normama ISO 9001:2015

Na Veleučilištu je danas održana radionica o prilagodbama zahtjevima nove norme ISO 9001 koja je izašla 2015. godine. Na radionici su sudjelovali interni auditori koji su aktivno bili uključeni u audite posljednje tri godine, Više  » Post Radionica o normama ISO 9001:2015 je prvi puta viđen na VVG.hr.

Osnovnoškolci na VVG-u učili kako reciklirati otpad

– Šezdesetak mališana, učenika trećih razreda velikogoričkih osnovnih škola Jurja Habdelića i Eugena Kvaternika jučer je sa svojim učiteljicama i ravnateljima škola posjetilo naše Veleučilište. Više  » Post Osnovnoškolci na VVG-u učili kako reciklirati otpad je prvi puta viđen na VVG.hr.

Radionica za zaposlenike Veleučilišta “Izmjene norme ISO 9001:2015”

Na Veleučilištu Velika Gorica održat će se radionica Izmjene norme ISO 9001:2015  02. studenog 2017. od  10:00 do 15:30 sati pod vodstvom vodećeg auditora dr.sc. Više  » Post Radionica za zaposlenike Veleučilišta “Izmjene norme ISO 9001:2015” je prvi puta viđen na VVG.hr.

Sasanak ECOO-a: Usvojen novi Syllabus i kvalifikacijski okvir za A, B i C razinu optike i optometrije

Koordinator studija Očna optika Alen Stranjik sudjelovao je na sjednicama tijela Europskog vijeća očnih optičara i optometrista, održanih prošloga tjedna u Pragu na kojima je završen i Radi se o dokumentu koji, Više  » Post Sasanak ECOO-a: Usvojen novi Syllabus i kvalifikacijski okvir za A, B i C razinu optike i optometrije je prvi puta viđen na VVG.hr.

Predavanje mr. sc. Mirjane Dobranović: Izgradimo svijet dobrih ljudi

Prošli tjedan na Veleučilištu događalo se zaista nešto posebno! Imali smo veliku čast u organizaciji Sove VVG ugostiti mr.sc. Mirjanu Dobranović, Više  » Post Predavanje mr. sc. Mirjane Dobranović: Izgradimo svijet dobrih ljudi je prvi puta viđen na VVG.hr.