Rang liste srpanjskog upisnog ciklusa

Dragi sadašnji i budući studenti, ovdje možete vidjeti rang liste srpanjskog upisnog ciklusa: Upravljanje u kriznim uvjetima – Redovni Upravljanje u kriznim uvjetima – Više  » Objava Rang liste srpanjskog upisnog ciklusa pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upisi preko SPU-a kao i prijave za upise na sve studijske programe traju još danas i sutra

Još danas i sutra mogu se predati prijave za preddiplomske stručne i specijalističke diplomske stručne studije. Kandidati koji se žele prijaviti na jedan od studija Veleučilišta Velika Gorica, Više  » Objava Upisi preko SPU-a kao i prijave za upise na sve studijske programe traju još danas i sutra pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Odaberi pravi studij – pogledaj video spotove Ti biraš i Zašto studirati u Hrvatskoj

Dragi sadašnji i budući studenti, kako bi se što kvalitetnije informirali o stručnim i sveučilišnim studijima te naučili šti ih čini različitima, Više  » Objava Odaberi pravi studij – pogledaj video spotove Ti biraš i Zašto studirati u Hrvatskoj pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Srpanjski upisni rok – prijave na preddiplomske i specijalističke diplomske stručne studije

U tijeku je zaprimanje prijava za preddiplomske stručne i specijalističke diplomske stručne studije Veleučilišta Velika Gorica. Kandidati koji se žele prijaviti na jedan od studija Veleučilišta Velika Gorica, Više  » Objava Srpanjski upisni rok – prijave na preddiplomske i specijalističke diplomske stručne studije pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upis pristupnika koji su ostvarili pravo upisa preko Središnjeg prijavnog ureda

Kandidati koji su izvršili prijavu preko Središnjeg prijavnog ureda te preko istoga ostvarili pravo upisa, procesu upisa trebaju pristupati u razdoblju od 16. Više  » Objava Upis pristupnika koji su ostvarili pravo upisa preko Središnjeg prijavnog ureda pojavila se prvi puta na VVG.hr.

20. broj Gaudeamusa

Izašao je 20. broj našeg Informativnog lista Gaudeamus, koji je prvi puta izašao u lipnju 2014. godine. Potražite ga u kafiću ili u novoj zgradi u stalcima za brošure i novine. Više  » Objava 20. broj Gaudeamusa pojavila se prvi puta na VVG.hr.

M SAN grupa traži studente za rad u Logistici

Kupuješ online? Dođi i sudjeluj na projektu eKupi #ŠKOLA Komunikativna si osoba? Voliš dinamiku u radnom danu? Super se snalaziš u timu i nije ti strano zapjevati na radnom mjestu? Više  » Objava M SAN grupa traži studente za rad u Logistici pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijavi se na natječaj za obavljanje poslova časnika za vezu za vrijeme hrvatskog presjedanja Vijećem EU

Hrvatska će od 1. siječnja do 30. lipnja 2020. u vrlo izazovnom razdoblju nakon izbora za Europski parlament u svibnju 2019., Više  » Objava Prijavi se na natječaj za obavljanje poslova časnika za vezu za vrijeme hrvatskog presjedanja Vijećem EU pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Natječaj za izbor u nastavna zvanja i radna mjesta

Na temelju članka 101. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine, broj 123/03, 105/04, 174/04, 02/07 – Odluka USRH, Više  » Objava Natječaj za izbor u nastavna zvanja i radna mjesta pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijave za Fininu IT stipendiju

Financijska agencija – Fina raspisuje natječaj za stipendiranje studenata, uz mjesečni iznos stipendije od 3.000 kuna neto. Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti i studentice 1. Više  » Objava Prijave za Fininu IT stipendiju pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijedlozi studenata na sjednici Stručnog vijeća

Na 9. sjednici Stručnog vijeća Veleučilišta Velika Gorica održan je i sastanak s predstavnicima studentskog zbora. Studenti su zatražili sazivanje radne sjednice kako bi raspravili i pronašli rješenja za probleme s kojima se susreću, Više  » Objava Prijedlozi studenata na sjednici Stručnog vijeća pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Svečana zahvalnica Veleučilištu Velika Gorica

Prodekanica za kvalitetu, izv. prof. dr. sc. Sanja Kalambura, povodom dana Općine Topusko primila je zahvalnicu u ime Veleučilišta Velika Gorica za pomoć najugroženijima i izradu besplatnih dioptrijskih naočala u sklopu projekta “100 naočala za socijalno ugrožene”.  Više  » Objava Svečana zahvalnica Veleučilištu Velika Gorica pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Zahvala sarajevskog Fakulteta za kriminalistiku

Studenti, profesori i dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Sarajevo bili su aktivni sudionici Međunarodne konferencije Dani kriznog upravljanja koja je ove godine održana krajem svibnja u Šibeniku. Više  » Objava Zahvala sarajevskog Fakulteta za kriminalistiku pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rang liste lipanjskog upisnog ciklusa

Dragi budući studenti, ovdje možete vidjeti rang liste lipanjskog upisnog ciklusa: Očna optika – Izvanredni Održavanje motornih vozila – Više  » Objava Rang liste lipanjskog upisnog ciklusa pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Posjet NBKO bojni

U sklopu predmeta Oružja za masovno uništenje studenti druge godine studija upravljanja u kriznim uvjetima su, uz pratnju predmetnih nastavnika dr.sc. Više  » Objava Posjet NBKO bojni pojavila se prvi puta na VVG.hr.