Sretan Uskrs!

Svim studentima i djelatnicima Veleučilišta želimo sretan Uskrs! Više  » Objava Sretan Uskrs! pojavila se prvi puta na VVG.hr.

VVG u studiju Sportske TV

Naše Veleučilište imalo se priliku ponovno predstaviti na Sportskoj TV te istaknuti sudjelovanja studenata i djelatnika na brojnim sportskim i javnozdravstvenim akcijama. Više  » Objava VVG u studiju Sportske TV pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Priznanje VVG-u velikogoričkih vatrogasaca

Veleučilište Velika Gorica primilo je Priznanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velika Gorica za nesebičan doprinos u radu ovog DVD-a te za poseban doprinos u razvoju vatrogastva i zaštite od požara. Više  » Objava Priznanje VVG-u velikogoričkih vatrogasaca pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Veleučilište Velika Gorica na sajmu Rommedica

Na sajmu Rommedica, održanom u Bukureštu od 11. do 13. travnja, Veleučilište Velika Gorica promoviralo je novi Specijalistički diplomski stručni studij optometrije. Više  » Objava Veleučilište Velika Gorica na sajmu Rommedica pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Traže se studenti za rad u Raiffeisenbank Austria d.d.

Mjesto rada poslovnice Raiffeisenbank Austria d.d. – Velika Gorica i Lanište, a studenti bi bili zaduženi za upućivanje i informiranje klijenata o novim depozitnim funkcionalnostima bankomata. Više  » Objava Traže se studenti za rad u Raiffeisenbank Austria d.d. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

VVG-ovci na maksimirskoj utrci

U gradskom parku Maksimir u subotu 6. travnja 2019. održano je peto izdanje utrke Maksimirski Minus Zwei cener, na kojoj su sudjelovali i naši studenti, Više  » Objava VVG-ovci na maksimirskoj utrci pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Inženjer/Tehničar kvalitete (m/ž)

DOK-ING traži inženjera/tehničara kvalitete: OPIS POSLA: Ispitivanje komponenti, proizvoda i sustava iz proizvodnog programa tvrtke Provedba i unaprijeđenje ispitnih metoda iz područja strojarstva ili elektrotehnike Nadzor i unaprijeđenje elemenata Integriranih sustava upravljanja (ISO 9001, Više  » Objava Inženjer/Tehničar kvalitete (m/ž) pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Povjerenstvo za reakreditaciju dva dana boravilo na VVG-u

Protekla dva dana, 2. i 3. travnja 2019. na Veleučilištu Velika Gorica boravili su članovi Stručnog povjerenstva za postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. Više  » Objava Povjerenstvo za reakreditaciju dva dana boravilo na VVG-u pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Izašao novi Gaudeamus

Izašao je 19. broj našeg Informativnog lista Gaudeamus. U njemu možete pročitati vijesti o aktivnostima naših studenata, ali i cijelog Veleučilišta. Više  » Objava Izašao novi Gaudeamus pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Sudjelovanje naših studenata na Škoda Auto sveučilišnom međunarodnom tjednu

Petnaest studenata Veleučilišta Velika Gorica sa specijalističkog smjera Upravljanje logičkim sustavima i procesima, kao i stručnog studija Održavanje motornih vozila vratili su se iz Češke nakon završetka studijskog putovanja na 2. Više  » Objava Sudjelovanje naših studenata na Škoda Auto sveučilišnom međunarodnom tjednu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Sajam optike u Portorožu

U slovenskom Portorožu, od 29. do 31. ožujka, održan je sajam Optike 2019. Na sajmu je sudjelovalo i Veleučilište Velika Gorica s ciljem promocije novog Specijalističkog diplomskog stručnog studija optometrije. Više  » Objava Sajam optike u Portorožu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Pročelnik Ogorec gost predavač na Međunarodnom panelu u organizaciji Ministarstva obrane

Naš pročelnik studija Upravljanje u kriznim uvjetima dr. sc. Marinko Ogorec bit će, na poziv Ministarstva obrane Republike Hrvatske, Više  » Objava Pročelnik Ogorec gost predavač na Međunarodnom panelu u organizaciji Ministarstva obrane pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Naši studenti sudjelovali na Zimskoj školi za sigurnost u Makedoniji

Desetak studenata upravljanja u kriznim uvjetima i kriznog menadžmenta i ove su godine imali priliku sudjelovati na Zimskoj školi za sigurnost u Makedoniji. Više  » Objava Naši studenti sudjelovali na Zimskoj školi za sigurnost u Makedoniji pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studentski zbor sljedeći tjedan organizira dobrovoljno darivanje kriv

Studentski zobr VVG-a poziva sve studente i djelatnike Veleučilišta da se odazovu akciji humanitarnog darivanja krvi koja će se, u suradnji s velikogoričkim Crvenim križem, Više  » Objava Studentski zbor sljedeći tjedan organizira dobrovoljno darivanje kriv pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Svjetski tjedan optometrije

Ovaj tjedan obilježavamo Svjetski tjedan optometrije. Inače, 23. ožujka, bio je Svjetski dan optometrije, a obilježava se s ciljem podizanja svijesti o optometriji kao profesiji. Više  » Objava Svjetski tjedan optometrije pojavila se prvi puta na VVG.hr.