VVG-u priznanje od DUZS-a

Državna uprava za zaštitu i spašavanje dodijelila je Veleučilištu Velika Gorica Priznanje za sudjelovanje na terenskoj vježbi zrakoplovne potrage i spašavanja. Više  » Objava VVG-u priznanje od DUZS-a pojavila se prvi puta na VVG.hr.

DKU 2019. u Šibeniku -objavljen zbornik radova s ovogodišnje konferencije

Na stranicama DKU-a (http://dku.hr/wp-content/uploads/2018/10/DKU_Radovi_2018.pdf) objavljen je Zbornik radova s 11. međunarodne znanstveno-stručne konferencije Dani kriznog upravljanja. U Zborniku se nalazi 50-ak radova stotinjak autora iz Hrvatske i inozemstva. Više  » Objava DKU 2019. u Šibeniku -objavljen zbornik radova s ovogodišnje konferencije pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Specijalistički diplomski stručni studij optometrije”

Dekan dr.sc. Ivan Toth je danas, 12. listopada 2018., ispred Veleučilišta Velika Gorica u Ministarstvu znanosti i obrazovanja potpisao ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava vrijedan 1.795.570,23 kune za projekt „Specijalistički diplomski stručni studij optometrije“. Više  » Objava Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Specijalistički diplomski stručni studij optometrije” pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Pripravnik u Service Desku (m/ž – više izvršitelja)

Tražimo osobe koje će se razvijati s nama! U procesu smo transformacije IT-a u moderan sustav radi čega proširujemo tim i tražimo osobe koje će sudjelovati u pronalasku i implementaciji najboljih rješenja za kompleksne tehničke izazove s kojima se susrećemo u procesu modernizacije. Više  » Objava Pripravnik u Service Desku (m/ž – više izvršitelja) pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Donacija 100 naočala socijalno ugroženim osobama

Danas smo na Veleučilištu obilježili Svjetski dan vida nacionalnom dobrotvornom akcijom – donacije kompletnog rješenja za korekciju vida socijalno ugroženim osobama, Više  » Objava Donacija 100 naočala socijalno ugroženim osobama pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Humanitarna akcija povodom Svjetskog dana vida – besplatan pregled vida i naočale za socijalno ugrožene sugrađane

Veleučilište Velika Gorica obilježit će sutra Svjetski dan vida zajedničkom akcijom partnera L’occitana i Essilora, kao donatora naočala socijalo ugroženim osobama, Više  » Objava Humanitarna akcija povodom Svjetskog dana vida – besplatan pregled vida i naočale za socijalno ugrožene sugrađane pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijave za Freshhh 2018. su otvorene!

Otvorene su prijave za Freshhh 2018. – međunarodno nagradno online natjecanje za studente zainteresirane za naftnu i plinsku industriju. Prijave se zaprimaju do 31. Više  » Objava Prijave za Freshhh 2018. su otvorene! pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rang liste za upise u rujanskom upisnom ciklusu – specijalistički studiji

Dragi budući i sadašnji studenti, u nastavku možete vidjeti rang liste rujanskog upisnog ciklusa za specijalističke diplomske stručne studije:   ULS redovni ULS izvanredni IS redovni IS izvanredni KMS redovni KMS izvanredni   Više  » Objava Rang liste za upise u rujanskom upisnom ciklusu – specijalistički studiji pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Konferencija Change u Zagreb dovodi svjetske IT stručnjake

U subotu, 20. listopada, u Zagrebu počinje treće izdanje softverske konferencije Change. Ovogodišnji Change održat će se u prostorima Tvornice čokolade Kraš s tri paralelna tracka predavanja. Više  » Objava Konferencija Change u Zagreb dovodi svjetske IT stručnjake pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Info dan i dobrodošlica novim studentima

Na Veleučilištu Velika Gorica jučer je održan Info dan za studente prvih godina preddiplomskih stručnih studija. U dvorištu Veleučilišta, pod šatorom, Više  » Objava Info dan i dobrodošlica novim studentima pojavila se prvi puta na VVG.hr.

U ponedjeljak Info dan i početak nastave uz nagradne igre i promotivnu prodaju knjiga

Prvog dana listopada, ujedno je i prvi dan nastave za studente preddiplomskih stručnih studija. Toga dana održat će se i Info dan koji počinje u 12 sati. Više  » Objava U ponedjeljak Info dan i početak nastave uz nagradne igre i promotivnu prodaju knjiga pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Međunarodno virtualno natjecanje kroz stratešku online igru u organizaciji INA-e

Program FRESHHH je Međunarodno virtualno natjecanje u kojem studenti kroz stratešku online igru osmišljavaju strategiju upravljanja resursima u izazovnom svijetu naftne industrije. Više  » Objava Međunarodno virtualno natjecanje kroz stratešku online igru u organizaciji INA-e pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijavite se na natječaj #besterasmusmoments

Studentska volonterska organizacija priredila je foto natječaj na temu #besterasmusmoments koji traje do 10. listopada. Više o natječaju možete pronaći na sljedećem linku: https://docs.google.com/document/d/1S3bIIuOMzEoYO9JjIL7k1zb8nbQ_c05f5FkSRzpCdmM/edit?usp=sharing Objava na Facebook-u nalazi se na sljedećem linku: https://www.facebook.com/ESNCroatia/photos/a.481444555224940/1892499314119450/ Više  » Objava Prijavite se na natječaj #besterasmusmoments pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Predstavljeni rezultati projekta EU Circle

Voditelj projekta „Europski okvir za jačanje otpornosti kritične infrastrukture na klimatske promjene (EU-CIRCLE)“ ispred Veleučilišta Velika Gorica Alen Stranjik i član projektnog tima za provedbu ovog znanstveno istraživačkog projekta Nenad Petrović predstavili su danas djelatnicima VVG-a i predstavnicima medija rezultate spomenutog projekta. Više  » Objava Predstavljeni rezultati projekta EU Circle pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Obavijest studentima prvih godina preddiplomskih stručnih studija

  U ponedjeljak 1.10.2018 održat će se Info dan VVG-a za studente prvih godina preddiplomskih stručnih studija. Uvodno predavanje s pročelnicima studija održat će se prema navedenom rasporedu: ORS redovni – Više  » Objava Obavijest studentima prvih godina preddiplomskih stručnih studija pojavila se prvi puta na VVG.hr.