Traži se mlađi projektant/programer – Zagreb (m/ž)

KentBank traži pojačanje u IT timu na radnom mjestu mlađeg projektanta/programera za rad u Zagrebu. Vaš posao: • zaprimanje, analiza i izvršenje korisničkih zahtjeva • sudjelovanje u razradi, Više  » Objava Traži se mlađi projektant/programer – Zagreb (m/ž) pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Poziv studentima – Posadi drvo, ne budi panj

U mjestu Gudci, u blizini Velike Gorice održat će se u subotu 23. studenoga 2019. od 9 do 13 sati jedna od zadnjih akcija sadnje drveća pod nazivom Posadi drvo, Više  » Objava Poziv studentima – Posadi drvo, ne budi panj pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Bili smo na polumaratonu Ivan Starek

Atletski klub Maksimir, u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Veleučilištem Velika Gorica, obilježio je Svjetski dan trčanja i Svjetski dan šećerne bolesti 33. Više  » Objava Bili smo na polumaratonu Ivan Starek pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Uskoro obilježavanje Dana zdravlja

Studenti očne optike sudjelovat će i ove godine na obilježavanju Dana zdravlja koje, među ostalima, organizira Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Više  » Objava Uskoro obilježavanje Dana zdravlja pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Terenska nastava u Hrvatskom zavodu za norme

Preko trideset studenata druge godine stručnog studija Održavanje računalnih sustava u sklopu kolegija Osiguravanje i kontrola kvalitete u srijedu 6.11. bilo je na terenskoj nastavi u Hrvatskom zavodu za norme. Više  » Objava Terenska nastava u Hrvatskom zavodu za norme pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Naši studenti sudjelovat će na polumaratonu Ivan Starek

Atletski klub Maksimir u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Veleučilištem Velika Gorica obilježava Svjetski dan trčanja i Svjetski dan šećerne bolesti 33. Više  » Objava Naši studenti sudjelovat će na polumaratonu Ivan Starek pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Knjige na popustu još sljedeći tjedan

Dragi studenti, knjige u izdanju Veleučilišta Velika Gorica s popustom od 70% možete kupiti još sljedeći tjedan od ponedjeljka 4. Više  » Objava Knjige na popustu još sljedeći tjedan pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je natječaje za dodjelu državnih stipendija

Dragi studenti, Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je dva javna natječaja za dodjelu državnih stipendija redovitim studentima za akademsku godinu 2019./2020. Više  » Objava Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je natječaje za dodjelu državnih stipendija pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Info dan VVG-a – studenti kupovali knjige i majice

Info dan na VVG-u jučer je posjetio veliki broj studenata koji su imali priliku nabaviti knjige po promotivnim cijenama te majice s logom Veleučilišta. Više  » Objava Info dan VVG-a – studenti kupovali knjige i majice pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti očne optike na tečaju medicinskog odgovora na veliku nesreću

Naši studenti očne optike Ema Radaković i Dominik Gagula, zajedno s nastavnicom prim. mr. sc. Branislavom Resanović, dr. med. bili su na tečaju pod nazivom Medicinski odgovor na veliku nesreću (Cro- MRMI) – Medical Response to Major Incident koji je održan u Slavonskom Brodu od 18. Više  » Objava Studenti očne optike na tečaju medicinskog odgovora na veliku nesreću pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Optovista d.o.o. traži optometristu

Optovista d.o.o. traži optometrista/icu na neodređeno vrijeme (može i preko student servisa). Mjesto rada: Varaždin i Čakovec Kontakt broj: 091 6000 180 Više  » Objava Optovista d.o.o. traži optometristu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studetni očne optike uspješno predstavili VVG na konferenciji u Brnu

Studenti 2. i 3. godine studija Očna optika, njih 31, te njihove mentorice Mgr.Sonja Drugović i Marcela Domnik sudjelovali su na 10. Više  » Objava Studetni očne optike uspješno predstavili VVG na konferenciji u Brnu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Info dan u srijedu- knjige na popustu 70%

Info dan VVG-a održat će se u srijedu, 30. listopada od 10 do 18 sati. U novoj zgradi bit će organizirana promotivna prodaja knjiga te će studenti literaturu moći nabaviti na velikom popustu od čak 70%, Više  » Objava Info dan u srijedu- knjige na popustu 70% pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Kako alkohol utječe na organizam i vid

Studenti očne optike isprobali su na nastavi naočale koje daju pogled na osobu pod utjecajem alkohola, te su imali priliku osjetiti kakav je osjećaj kada se izgubi ravnoteža. Više  » Objava Kako alkohol utječe na organizam i vid pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Mjerenje oštrine vida pripadnicima romske manjine

Studenti očne optike i njihovi nastavnici nastavljaju program “Unapređenje zdravlja pripadnika romske nacionalne manjine” provedbom treće ovogodišnje javnozdravstvene akcije. Javnozdravstvena akcija održana je 21. Više  » Objava Mjerenje oštrine vida pripadnicima romske manjine pojavila se prvi puta na VVG.hr.