Sutra promocija studenata – pratite nas na you tube kanalu VVG-a

Svečane promocije studenata održat će se sutra s početkom u 9.00, 10.00 i 11.00 sati u prostorima Veleučilišta Velika Gorica. Zbog aktualne epidemiološke situacije i uputa Hrvaskog zavoda za javno zdravstvo, Više  » Objava Sutra promocija studenata – pratite nas na you tube kanalu VVG-a pojavila se prvi puta na VVG.hr.

MIBO Lens d.o.o. – Zagreb traži optometristu

MIBO Lens Optika je neovisan lanac optika, obiteljska tvrtka sa više od 20 godina tradicije. Tražimo pojačanje u svom timu kao podlogu za širenje i jačanje pozicije na tržištu. Više  » Objava MIBO Lens d.o.o. – Zagreb traži optometristu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Obavijest studentima 1. godine preddiplomskih studija

Dragi naši studenti, sljedeći tjedan mnogima od vas započinje novo studentsko doba. Veleučilište Velika Gorica spremno će vas dočekati. U utorak, Više  » Objava Obavijest studentima 1. godine preddiplomskih studija pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Za studente-Izjava o dnevnom mjerenju temperature i praćenju pojave simptoma bolesti COVID-19

Dragi naši studenti, u skladu s preporukama za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/09/PREPORUKE_visoka_ucilista_31_08_2020.pdf), Više  » Objava Za studente-Izjava o dnevnom mjerenju temperature i praćenju pojave simptoma bolesti COVID-19 pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rang liste rujanskog upisnog ciklusa

Dragi kandidati, donosimo rang liste rujanskog upisnog ciklusa. Kandidat koji je ostvario pravo upisa primit će obavijest putem elektroničke pošte o sljedećim koracima i terminu u kojem trebaju pristupiti upisu. Više  » Objava Rang liste rujanskog upisnog ciklusa pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Traži se optometrista za rad u Sloveniji

Optika Oftalmos traži optometrista. Radi se u Sloveniji, u Štajerskoj regiji. Prijavu za slobodno radno mijesto možete poslati na e-mail: lili.sovinc@gmail.com Više  » Objava Traži se optometrista za rad u Sloveniji pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Dragi studenti, dobro nam došli!

Dragi naši sadašnji i budući studenti, želimo vam srdačnu dobrodošlicu na Veleučilište Velika Gorica. Raduje nas da ste odabrali upravo neki od naših studijskih programa, Više  » Objava Dragi studenti, dobro nam došli! pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Uputa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa preko Središnjeg prijavnog ureda

Kandidati koji su ostvarili pravo upisa preko Središnjeg prijavnog ureda, upisu su dužni pristupiti u periodu od 18. do 22. rujna 2020. Više  » Objava Uputa za kandidate koji su ostvarili pravo upisa preko Središnjeg prijavnog ureda pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upisi na Cisco akademiju

Poštovane kolegice i kolege, trenutno su u tijeku upisi za CCNA tečaj. Upisi traju do 15.9. ili do popunjenja grupa. Više  » Objava Upisi na Cisco akademiju pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rujanski upisni ciklus

U tijeku je 3. razredbeni postupak za upise na preddiplomske stručne studije. Predaja prijave i dokumenata: od 1. rujna do 21. Više  » Objava Rujanski upisni ciklus pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Biciklijada VG-ZG-VG u subotu 12. rujna 2020.

U subotu 12.9.2020. godine organizira se četvrta po redu Biciklijada VG-ZG-VG. Organizatori biciklijade udruga Ekoregija Velika Gorica, Agencija za tržišno komuniciranje PROGLAS i Sustav javnih bicikala d.o.o pozivaju Vas da se pridružite tradicionalnoj Biciklijadi VG-ZG-VG kojom se želi potaknuti svijest građana Zagreba, Više  » Objava Biciklijada VG-ZG-VG u subotu 12. rujna 2020. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Zbog pandemije COVID-19 odgođena planirana ljetna škola u Kiseljaku

Dragi studenti, zbog i dalje loše situacije proizašle uslijed pandemije koronavirusa do daljnjega se odgađa Međunarodna ljetna škola „Analiza i upravljanje operativnim rizicima poslovanja“ koja se trebala održati u Kiseljaku (BiH) od 7. Više  » Objava Zbog pandemije COVID-19 odgođena planirana ljetna škola u Kiseljaku pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Kaufland traži studente za rad u Logistici

Započni karijeru kod nas i postani naš novi Trainee u Logistici! Na završnoj si godini studija ili već imaš diplomu u ruci? Više  » Objava Kaufland traži studente za rad u Logistici pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studentska referada zatvara se do 31. kolovoza

Poštovane studentice i studenti, Studentska referada ne radi od 2. kolovoza do 30. kolovoza 2020. godine. Prvi radni dan je ponedjeljak 31. Više  » Objava Studentska referada zatvara se do 31. kolovoza pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rang liste srpanjskog upisnog ciklusa

Dragi sadašnji i budući studenti, u nastavku možete vidjeti rang liste srpanjskog upisnog ciklusa. Kandidati koji su ostvarili pravo upisa primit će obavijest putem elektroničke pošte o sljedećim koracima i terminu u kojem trebaju pristupiti upisu. Više  » Objava Rang liste srpanjskog upisnog ciklusa pojavila se prvi puta na VVG.hr.