Konferencija o kružnom gospodarstvu

Sudjelujte na online konferenciji o kružnom gospodarstvu na: ngm-odrzivi-razvoj.adriamedia.hr koja će se održati 24. studenog 2020. od 10 do 13:30 sati. Online konferencija o kružnom gospodarstvu održava se u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, a okupit će eminentne stručnjake i predstavnike tvrtki s iskustvom u primjeni cirkularne ekonomije, a sve u sklopu projekta ‘Održivi razvoj … Objava Konferencija o kružnom gospodarstvu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

VVG član Međunarodne federacije zdravlja okoliša (IFEH)

Veleučilište Velika Gorica punopravni je član International Federation of Environmental Health (IFEH), organizacije koja radi na širenju znanja o zdravlju okoliša i promicanju suradnje između zemalja u kojima su pitanja zdravlja okoliša prekogranična. Promovira razmjenu ljudi koji rade u ovom sektoru i razmjenu publikacija članica znanstvene i tehničke prirode. Između ostalog, Federacija nastoji osigurati sredstva … Objava VVG član Međunarodne federacije zdravlja okoliša (IFEH) pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Novo radno vrijeme Studentske referade

Poštovani studenti, zbog trenutne epidemiološke situacije od ponedjeljka 23. studenog 2020. godine radno vrijeme Studentske referade je: ponedjeljak, srijeda, petak od 8.00 do 16.00 h utorak, četvrtak od 10.00 do 18.00 h subota od 8.00 do 13.00 h. U vremenu od 13.00 do 14.00 h Studentska referada ne radi sa studentima. Potvrde o studentskom statusu, … Objava Novo radno vrijeme Studentske referade pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prodekanica Sanja Kalambura nagrađena državnom nagradom za znanost

Godišnjom nagradom za znanost u području biotehničkih znanosti ove je godine nagrađena naša prodekanica za znanost i kvalitetu izv. prof. dr. sc. Sanja Kalambura. Prodekanica Sanja Kalambura nagradu je dobila u kategoriji Godišnjih nagrada za popularizaciju i promidžbu znanosti i doprinos u širenju spoznaja o znanosti kroz prezentaciju stručnih i znanstvenih publikacija i drugih oblika … Objava Prodekanica Sanja Kalambura nagrađena državnom nagradom za znanost pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Poziv studentima -natjecanje u programiranju i treniranju umjetne inteligencije

Studentska udruga BEST Zagreb poziva studente na sudjelovanje na natjecanju Artificial Intelligence BattleGround, koje će se održati 4. i 5. prosinca 2020. Iznimno ove godine AIBG će biti u online obliku s obzirom na preporučene mjere Nacionalnog stožera. Glavni cilj projekta je razvoj umjetne inteligencije uz istovremeno širenje kontakata i znanja. Sudionici će imati 20 sati za programiranje i … Objava Poziv studentima -natjecanje u programiranju i treniranju umjetne inteligencije pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Standard zanimanja inženjer/inženjerka održavanja motornih vozila upisan u Regstar HKO

Nakon što je Veleučilište 30. listopada zaprimilo pozitivno mišljenje sektorskog vijeća o ispunjenju stručnih uvjeta za upis standarda u Registar Hrvatskog kvalifikacijskog okvira, s ponosom i zadovoljstvom objavljujemo da je s današnjim danom standard zanimanja Inženjer/inženjerka održavanja motornih vozila upisan u Registar HKO. Upis ovog standarda zanimanja rezultat je višemjesečnog rada radne skupine 2 projekta … Objava Standard zanimanja inženjer/inženjerka održavanja motornih vozila upisan u Regstar HKO pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Plan nabave

Veleučilište Velika Gorica je tijekom 2020. godine postalo obveznik javne nabave i kao javni naručitelj prema čl.6 Zakona o javnoj nabavi (Nar.nov.,br.120/16) obvezan je donijeti Plan nabave za poslovnu godinu. Plan nabave, odobren od Upravnog vijeća Veleučilišta, možete vidjeti ovdje: Plan nabave     Objava Plan nabave pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Konferencija “Poduzetnički mindeset za mlade”

Dragi studenti, konferencija “Poduzetnički mindset za mlade #2”. okupit će ljude iz kojih se može izvući esencija poduzetničkog mindseta za nove uspjehe i lijepe priče iz Hrvatske, Poduzetnikov tim poziva vas da im se pridružite u petak 27. 11. 2020. Sve informacije možete pronaći na poveznici: https://mindset.poduzetnik.biz Objava Konferencija “Poduzetnički mindeset za mlade” pojavila se prvi puta na VVG.hr.

VVG dobio pozitivno mišljenje za upis standarda zanimanja inženjera održavanja motornih vozila

Nakon višemjesečnog rada na projektu KOZMOK (krizni menadžment, optometrija, održavanje zrakoplova, održavanje motornih vozila) očekuje se skori upis standarda zanimanja inženjer/inženjerka održavanja motornih vozila u registar Hrvatskog kvalifikacijskog okvira. U skladu s Metodologijom o izradi standarda zanimanja, radna je skupina kreirala i provela ankete s poslodavcima i zaposlenicima iz realnog sektora te su rezultati pokazali … Objava VVG dobio pozitivno mišljenje za upis standarda zanimanja inženjera održavanja motornih vozila pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Jačanje znanstvenog profila VVG-a i putem radionica

Veleučilište Velika Gorica nastoji pojačati znanstveno istraživačke aktivnosti te i na taj način koristiti potencijal koji ima u svom nastavnom kadru. Uz jačanje znanstvenog profila naše ustanove imamo i drugi cilj– pružiti studentima što kvalitetnije obrazovanje, jer naši studenti to zaslužuju. U skladu s time VVG pokreće niz aktivnosti, koje će uskoro biti vidljive i … Objava Jačanje znanstvenog profila VVG-a i putem radionica pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastupno predavanje Dijane Lujanac, struč. spec. ing. admin. chris

KLASA: 604-04/19-12/043 URBROJ: 238/31-132-056-19-05 Velika Gorica, 19. listopada 2020. OBAVIJEST O NASTUPNOM PREDAVANJU Predmet: Dijana Lujanac, struč.spec.ing.admin.chris., nastupno predavanje za izbor u naslovno nastavno zvanje predavača U skladu s Pravilnikom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u nastavna zvanja, Narodne novine br.119/2005., određuje se dan, vrijeme i mjesto održavanja nastupnog predavanja pristupnice … Objava Nastupno predavanje Dijane Lujanac, struč. spec. ing. admin. chris pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastupno predavanje mr. sc. Maje Grbe Bujević, dr. med.

KLASA: 604-04/20-12/001 URBROJ: 238/31-132-056-20-05 Velika Gorica, 19. listopada 2020. OBAVIJEST O NASTUPNOM PREDAVANJU Predmet: mr.sc. Maja Grba Bujević, dr.med., nastupno predavanje za izbor u naslovno nastavno zvanje predavača U skladu s Pravilnikom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u nastavna zvanja, Narodne novine br.119/2005., određuje se dan, vrijeme i mjesto održavanja nastupnog … Objava Nastupno predavanje mr. sc. Maje Grbe Bujević, dr. med. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Natječaj za izbor dekana Veleučilišta

KLASA: 602-04/20-16/029 URBROJ: 238/31-132-056-20-03 U Velikoj Gorici, 30. listopada 2020. Na temelju odredbe članka 68. st. 2. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju (Narodne novine br. 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 02/07, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14, 60/15, 131/17), članka 28. Statuta Veleučilišta Velika Gorica od 3. ožujka 2020. godine te Odluke Upravnog vijeća … Objava Natječaj za izbor dekana Veleučilišta pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Obavijest za studente Ministarstva znanosti i obrazovanja (STEM-stipendije)

Poštovane studentice i studenti, obavještavamo Vas da će Ministarstvo znanosti i obrazovanja svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti u ponedjeljak 2. studenog 2020. godine uputiti obavijest s uputama za provjeru podataka. Obavijest će biti poslana na Vaše adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr u svrhu provedbe dodjele državnih stipendija u STEM … Objava Obavijest za studente Ministarstva znanosti i obrazovanja (STEM-stipendije) pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Traži se stručnjak za gospodarenje otpadom

Tvrtka SPECTRA MEDIA d.o.o. je državni koncesionar za recikliranje i oporabu električnog i elektroničkog otpada. Osnovana je 1985.g. te uspješno i kontinuirano raste kroz unapređenje i modernizaciju svog poslovanja u području oporabe i recikliranja. Ova djelatnost odvija se u dvije faze. Primarna obrada otpada obavlja se u pogonu u Virovitici, a sekundarna u Tvornici za … Objava Traži se stručnjak za gospodarenje otpadom pojavila se prvi puta na VVG.hr.