Obavijest o nastupnom predavanju

Predmet: Nikola Bakarić, prof., nastupno predavanje za izbor u nastavno zvanje predavača U skladu s Pravilnikom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u nastavna zvanja, Više  » Objava Obavijest o nastupnom predavanju pojavila se prvi puta na VVG.hr.

IT stipendiranje – natječaj HBOR-a

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) raspisuje natječaj za dodjelu studentskih stipendija te zapošljavanje u Sektoru informacijskih tehnologija po završetku studija. Više  » Objava IT stipendiranje – natječaj HBOR-a pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rang liste za upise na specijalističke diplomske stručne studije

Dragi studenti, ovdje možete vidjeti rang liste za upise na specijalističke diplomske stručne studije: Rang lista_Informacijski sustavi_Izvanredni Rang lista_Informacijski sustavi_Redovni Rang lista_Krizni menadžment_Izvanredni Rang lista_Krizni menadžment_Redovni Rang lista_Logistički menadžment_Izvanredni Rang lista_Logistički menadžment_Redovni Više  » Objava Rang liste za upise na specijalističke diplomske stručne studije pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Veleučilište Velika Gorica na sajmu Silmo Paris

Veleučilište Velika Gorica sudjelovalo je na sajmu Silmo 2019 od 27. do 30. rujna u Parizu. Silmo Paris je međunarodni sajam koji okuplja više od 37 000 posjetitelja iz cijelog svijeta sa preko 900 izlagača iz područja optike. Više  » Objava Veleučilište Velika Gorica na sajmu Silmo Paris pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Obavijest o nastupnom predavanju

Predmet: Jakob Gračanin, dipl.ing., nastupno predavanje za izbor u nastavno zvanje predavača U skladu s Pravilnikom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u nastavna zvanja, Više  » Objava Obavijest o nastupnom predavanju pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Donesena Odluka o snižavanju bodovnog praga u rujanskom upisnom roku

Veleučilište Velika Gorica donijelo je Odluku o snižavanju bodovnog praga u rujanskom upisnom ciklusu te o provođenju dodatnog razredbenog postupka za upise studenata u akademsku 2019./2020. Više  » Objava Donesena Odluka o snižavanju bodovnog praga u rujanskom upisnom roku pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Dobro došli na VVG!

Dragi studenti, danas počinje nastava za polaznike preddiplomskih studija u akademskoj 2019./2020. godini. Osnovne informacije dobit ćete od svojih pročelnika i mentora godine kao i od informatičke službe Veleučilišta tijekom prvog tjedna nastave. Više  » Objava Dobro došli na VVG! pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti očne optike planinarima mjerili oštrinu vida

Jučer je na Sljemenu održana sportsko-rekreativna akcija u kojoj su sudjelovali naši student i nastavnici studija očne optike. Naime, akcija je u sklopu proslave Dana Planinarskog društva „Zagreb-Matica“ započela planinarskim pohodom “Petrićeva-Puntijarka”, Više  » Objava Studenti očne optike planinarima mjerili oštrinu vida pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studenti očne optike u nedjelju u akciji na Sljemenu

Studenti očne optike dat će i ove godine svoj doprinos obilježavanju Dana Hrvatskog planinarskog društva „Zagreb-Matica“, koje će biti u nedjelju 29. Više  » Objava Studenti očne optike u nedjelju u akciji na Sljemenu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Raiffeisen Leasing traži studenta za rad

Odjel FLEET MANAGEMENTA Raiffeisen Leasinga je u potrazi za studentom. Obzirom na opseg posla koji je konstantno u porastu, imamo potrebu za studentom sa važećim studentskim pravima, Više  » Objava Raiffeisen Leasing traži studenta za rad pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Na VVG-u traje sastanak predstavnika CONRIS mreže

Na Veleučilištu traje sastanak članova CONRIS mreže, na kojemu se okupilo 20-ak predstavnika europskih visokih učilišta iz Belgije, Nizozemske, Njemačke, Finske, Više  » Objava Na VVG-u traje sastanak predstavnika CONRIS mreže pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Naša studentica Dragica Čorko među najboljima na natječaju za kamp HGSS-a

Na natječaju u organizaciji Allianza pod nazivom Explorer Camp powered by HGSS (Hrvatska gorska služba spašavanja), jedna od deset odabranih bila je i naša studentica Dragica Čorko. Više  » Objava Naša studentica Dragica Čorko među najboljima na natječaju za kamp HGSS-a pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Veleučilište domaćin sastanka predstavnika CONRIS mreže

Veleučilište Velika Gorica će 26. i 27. rujna 2019. ugostiti predstavnike CONRIS mreže. Radi se o mreži visokih učilišta s područja Europe koja izvode studije u području sigurnosti i kriznog menadžmenta. Više  » Objava Veleučilište domaćin sastanka predstavnika CONRIS mreže pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nabava OCT (optical coherence tomography) uređaja za opremanje optometrijskog laboratorija

Predmet nabave je nabava OCT (optical coherence tomography) uređaja za opremanje optometrijskog laboratorija. Uz nabavu OCT uređaja predmet nabave je i postavljanje i instalacija uređaja, Više  » Objava Nabava OCT (optical coherence tomography) uređaja za opremanje optometrijskog laboratorija pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rang liste jesenskog upisnog ciklusa

Dragi budući studenti, ovdje možete vidjeti rang liste zadnjeg upisnog ciklusa za akademsku godinu 2019./2020. Rang lista_Upravljanje u kriznim uvjetima_Redovni Rang lista_Upravljanje u kriznim uvjetima_Izvanredni Rang lista_Održavanje zrakoplova_Redovni Rang lista_Održavanje zrakoplova_Izvanredni Rang lista_Održavanje računalnih sustava_Redovni Rang lista_Održavanje računalnih sustava_Izvanredni Rang lista_Održavanje motornih vozila_redovni Rang lista_Održavanje motornih vozila_Izvanredni Rang lista_Očna optika_Redovni Rang lista_Očna optika_Izvanredni Više  » Objava Rang liste jesenskog upisnog ciklusa pojavila se prvi puta na VVG.hr.