Započeli upisi kandidata koji su prošli razredbeni postupak

Danas su započeli upisi na preddiplomske stručne studije za kandidate koji su zadovoljili upisne kriterije. Upisi u prvom krugu traju do 11. Više  » Objava Započeli upisi kandidata koji su prošli razredbeni postupak pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studentska referada u subotu zatvorena

Zbog organizacije svečane promocije, u subotu 4. srpnja 2020. godine Studentska referada neće raditi. Zahvaljujemo našim studentima na razumijevanju. Više  » Objava Studentska referada u subotu zatvorena pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Promocija studenata u subotu uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera

U subotu 4. srpnja 2020. godine s početkom u 9,00 sati održat će se promocija studenata preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Veleučilišta Velika Gorica. Više  » Objava Promocija studenata u subotu uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Natječaj za izbor u nastavna i naslovna nastavna zvanja

Veleučilište Velika Gorica raspisuje NATJEČAJ za izbor u: I. Nastavno zvanje i radno mjesto: 1. Profesor visoke škole u trajnom zvanju (40 sati tjedno), Više  » Objava Natječaj za izbor u nastavna i naslovna nastavna zvanja pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Rang liste provedenog razredbenog postupka u lipnju

Dragi sadašnji i budući studenti, donosimo rang liste provedenog razredbenog postupka u lipnju 2020. Upisi će se obavljati od 2. Više  » Objava Rang liste provedenog razredbenog postupka u lipnju pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Uspješno proveden audit prema normi ISO9001:2015 na Veleučilištu

Tvrtka SGS provela je na Veleučilištu Velika Gorica 16. lipnja 2020. godine kontrolni audit prema normi ISO 9001:2015 sa slijedećim ciljevima: • potvrditi je li sustav upravljanja u skladu s zahtjevima Norme • potvrditi da li organizacija učinkovito primjenjuje sustav upravljanja kvalitete • potvrditi je li sustav upravljanja sposoban ostvariti ciljeve i politiku organizacije. Više  » Objava Uspješno proveden audit prema normi ISO9001:2015 na Veleučilištu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Od jeseni studij MOTORNA VOZILA – stigla dopusnica nadležnog Ministarstva

Veleučilište Velika Gorica dobilo je od Ministarstva znanosti i obrazovanja Rješenje o izmjeni dopusnice te od akademske godine 2020./2021., umjesto dosadašnjeg preddiplomskog stručnog studija Upravljanje motornim vozilima kreće preddiplomski stručni studij Motorna vozila. Više  » Objava Od jeseni studij MOTORNA VOZILA – stigla dopusnica nadležnog Ministarstva pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Ljetna škola u Kiseljaku

Veleučilište Velika Gorica partner je u organizaciji plana i programa cjeloživotnog učenja – Međunarodne ljetne škole „Analiza i upravljanje operativnim rizicima poslovanja“ (Ljetna škola) koja će se održati u Kiseljaku (BiH) od 13. Više  » Objava Ljetna škola u Kiseljaku pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upisi u VVG Cisco akademiju (CCNA tečaj) – početak tečaja listopad 2020.

Poštovane kolegice i kolege, u tijeku su upisi za CCNA tečaj. CCNA tečaj Cisco akademije je posebno zanimljiv za studente 3. Više  » Objava Upisi u VVG Cisco akademiju (CCNA tečaj) – početak tečaja listopad 2020. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Veleučilište postalo partnerom na novom europskom projektu DroneWISE

Veleučilište Velika Gorica dio je međunarodnog konzorcija u europskom projektu DroneWISE kojim će se tijekom dvije godine izraditi niz praktičnih mjera za pripremu i poboljšanje odgovora ustanova u slučaju terorističkih napada bespilotnim letjelicama na javnim površinama. Više  » Objava Veleučilište postalo partnerom na novom europskom projektu DroneWISE pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastupno predavanje Krune Skendrovića

Nastupno predavanje_Kruno Skendrović Poveznica za praćenje nastupnog predavanja: https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a03822f25e55e4e399c709da85168b225%40thread.tacv2/Predavanje%252C%2520Tema-6%2520i%2520Tema-7?groupId=23a33edf-8685-4db8-99cd-5e1ba520e76b&tenantId=3c77fccc-55b6-4a6d-8a1b-285ba160aa18, team code: p1at4mp   Više  » Objava Nastupno predavanje Krune Skendrovića pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Radimo i u vrijeme korone

Prodekanica za kvalitetu izv. prof. dr. sc. Sanja Kalambura gostovala je na Hrvatskom radiju u emisiji koja je obrađivala temu prehrane u doba pandemije virusa korone, Više  » Objava Radimo i u vrijeme korone pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Naši studenti na Erasmusu u vrijeme virusa korone

Vijeće studenata veleučilišta i visokih škola RH, u kojemu je tajnica ujedno i predsjednica našeg Studentskog zbora Katarina Šarac napravili su intervju s Erasmus studentima, Više  » Objava Naši studenti na Erasmusu u vrijeme virusa korone pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Održana prva online obrana diplomskoga rada – iskustvo studenta Roberta Dikovića

Danas je održana prva online obrana diplomskoga rada. Pročitajte iskustvo našeg studenta Roberta Dikovića, kojemu ovoga puta čestitamo na uspješnoj obrani: Zbog pandemije korona virusa KOVID-19 uz sve probleme i opasnosti koje je donijela, Više  » Objava Održana prva online obrana diplomskoga rada – iskustvo studenta Roberta Dikovića pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Poziv za prijavu radova za posebno izdanje znanstvenog časopisa Annals of Disaster Risk Sciences posvećeno kriznom upravljanju za vrijeme pandemije bolesti COVID-19

U svijetu pogođenom pandemijom bolesti COVID-19 do izražaja kao nikad do sada dolaze vještine i znanja upravljanja kriznim situacijama. Više  » Objava Poziv za prijavu radova za posebno izdanje znanstvenog časopisa Annals of Disaster Risk Sciences posvećeno kriznom upravljanju za vrijeme pandemije bolesti COVID-19 pojavila se prvi puta na VVG.hr.