MOTORNA VOZILA, knjiga u nakladi VVG-a (III. izdanje, 2020)

U nakladi Veleučilišta Velika Gorica izašlo je III. izdanje knjige MOTORNA VOZILA, teorija kretanja i konstrukcija, autora dr. sc. Više  » Objava MOTORNA VOZILA, knjiga u nakladi VVG-a (III. izdanje, 2020) pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Kako se nositi s krizom koja nas je zatekla?

Dragi svi, živimo u vrlo neobičnim okolnostima koje od nas traže nove razine prilagodbe. Dva teška događaja koja su nas zatekla (jedan još traje) prilika su da naučimo nešto i budemo otporniji na slične događaje u budućnosti. Više  » Objava Kako se nositi s krizom koja nas je zatekla? pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Centar za karijernu i psihološku podršku nastavlja svoje usluge studentima pružati na daljinu

Dragi studenti, nastavnici, zaposlenici, svi, Centar za karijernu i psihološku pomoć za vrijeme trajanja nastale situacije vezano uz COVID-19 epidemiju nastavlja pružati dio svojih usluga na daljinu. Više  » Objava Centar za karijernu i psihološku podršku nastavlja svoje usluge studentima pružati na daljinu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upute nastavnicima i studentima za komuikaciju i sudjelovanje u e-nastavi

Poštovani, u prilogu se nalaze upute za komunikaciju nastavnika i studenata, te sudjelovanje u e-nastavi. Srdačan pozdrav. Upute nastavnicima za komunikaciju i korištenje materijala za e-učenje Upute studentima za sudjelovanje u procesima e-nastave i komunikaciji s nastavnicima   Više  » Objava Upute nastavnicima i studentima za komuikaciju i sudjelovanje u e-nastavi pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Otkazuju se nastupna predavanja

Sva najavljena nastupna predavanja otkazuju se do daljnjega. O naknadnom terminu bit će na vrijeme obavijest na internet stranici Veleučilišta. Više  » Objava Otkazuju se nastupna predavanja pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studentska referada – upute za studente

Poštovane studentice i studenti, zbog trenutne situacije, a u skladu s Odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o obustavi nastave na razdoblje od dva tjedna, Više  » Objava Studentska referada – upute za studente pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Obustava kontakt nastave na svim studijima

Veleučilište Velika Gorica donijelo je odluku kojom se do daljnjega obustavlja kontakt nastava na svim studijskim programima. Ovdje pročitajte više: Odluka o obustavi kontaktne nastave Više  » Objava Obustava kontakt nastave na svim studijima pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Obavijest o otkazivanju nastave na studiju očne optike od 13. do 15. ožujka

Veleučilište je donijelo Odluku temeljem koje se otkazuje nastava na preddiplomskom stručnom studiju Očna optika od 13. do 15. ožujka 2020. Više  » Objava Obavijest o otkazivanju nastave na studiju očne optike od 13. do 15. ožujka pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Upute o postupanju u vrijeme epidemiološke situacije u RH

Poštovani djelatnici i studenti, objavljujemo upute o postupanju na Veleučilištu Velika Gorica a vezano uz nastalu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj. Više  » Objava Upute o postupanju u vrijeme epidemiološke situacije u RH pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Radionice na VVG-u

VVG je prije godinu dana pokrenuo projekt Zelena optika kojim se želi ukazati na problem neučinkovitog zbrinjavanja optičkih pomagala – naočala i kontaktnih leća. Više  » Objava Radionice na VVG-u pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Studiji VVG-a predstavljeni na sajmovima u Beogradu i Novom Sadu

Voditelj projekta Specijalistički diplomski stručni studij optometrije – Specialist Graduate Professional Study in Optometry prodekan za međunarodnu suradnju i projekte Alen Stranjik i pomoćnik voditelja projekta Antonio Klobučar predstavili su novi specijalistički diplomski stručni studij optometrije na sajmovima u Novom Sadu i Beogradu. Više  » Objava Studiji VVG-a predstavljeni na sajmovima u Beogradu i Novom Sadu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Humanitarna akcija “Jaglac” za djecu oboljelu od dijabetesa

S dolaskom proljetnog vremena i prvih jaglaca, zadovoljstvo i čast nam je pozvati vas na Humanitarnu akciju „Jaglac“ za djecu oboljelu od dijabetesa, Više  » Objava Humanitarna akcija “Jaglac” za djecu oboljelu od dijabetesa pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastupno predavanje Ivane Cesarec

OBAVIJEST O NASTUPNOM PREDAVANJU Predmet: Ivana Cesarec, mag. rel. int., nastupno predavanje za izbor u naslovno nastavno zvanje predavača U skladu s Pravilnikom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u nastavna zvanja, Više  » Objava Nastupno predavanje Ivane Cesarec pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastupno predavanje Gorana Košira

OBAVIJEST O NASTUPNOM PREDAVANJU Predmet: Goran Košir, dipl.ing., nastupno predavanje za izbor u naslovno nastavno zvanje predavača U skladu s Pravilnikom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u nastavna zvanja, Više  » Objava Nastupno predavanje Gorana Košira pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastupno predavanje Josipa Raukera

OBAVIJEST O NASTUPNOM PREDAVANJU Predmet: Josip Rauker, dipl.ing., nastupno predavanje za izbor u nastavno zvanje predavača U skladu s Pravilnikom o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u nastavna zvanja, Više  » Objava Nastupno predavanje Josipa Raukera pojavila se prvi puta na VVG.hr.