Osvojili smo Sljeme!

Sportsko-rekreativnoj akciji, 5. planinarskom pohodu “Petrićeva-Puntijarka”,u organizaciji Planinarskog društva „Zagreb-Matica“ pridružili su se jučer djelatnici i studenti Veleučilišta, koje se uz Sovu VVG pridružilo akciji. Više  » Post Osvojili smo Sljeme! je prvi puta viđen na VVG.hr.

Rang liste rujanskog upisnog ciklusa

Poštovani budući studenti, u nastavku možete vidjeti rang liste rujanskog razredbenog postupka za upis na preddiplomske stručne studije. Upisi traju od 21. Više  » Post Rang liste rujanskog upisnog ciklusa je prvi puta viđen na VVG.hr.

Tea Ramljak osvojila stipendiju VVG-a

Tea Ramljak dobitnica je stipendije Veleučilišta Velika Gorica u iznosu godišnje školarine preddiplomskog stručnog studija, a koju je osvojila na nagradnom natječaju pod nazivom „Osvoji stipendiju VVG-a i započni s karijerom“. Više  » Post Tea Ramljak osvojila stipendiju VVG-a je prvi puta viđen na VVG.hr.

Idemo na Sljeme!

Sova VVG i Veleučilište pridružuju se sportsko-rekreativnoj akciji Planinarskog društva „Zagreb-Matica“ koje u nedjelju 24. rujna 2017. organizira 5. planinarski pohod “Petrićeva-Puntijarka”. Više  » Post Idemo na Sljeme! je prvi puta viđen na VVG.hr.

Studenti očne optike u akciji besplatne provjere vida

Povodom obilježavanja Svjetskog dana vida, studenti studija Očna optika, u suradnji s tvrtkom Essilor Hrvatska i Knjižnicama grada Zagreba vrše besplatne provjere vida korisnicima zagrebačkih knjižnica. Više  » Post Studenti očne optike u akciji besplatne provjere vida je prvi puta viđen na VVG.hr.

Nagrada pobjednicima studentskog natjecanja

Dekan Veleučilišta dr. sc. Ivan Toth, prof. v. š. nagradio je umanjenim troškovima školarine Mateu Sučec, Adnana Hodžića i Tomislava Cara, Više  » Post Nagrada pobjednicima studentskog natjecanja je prvi puta viđen na VVG.hr.

Tvrtka Photomath nudi radna mjesta

Tvrtka Photomath traži osobe za sljedeće pozicije: 1) Pozicija: Sistem administrator (m/ž): Osoba će održavati web sustave Photomath-a. Potrebno je poznavati rad s Linux OS (poželjno Debian i Arch), Više  » Post Tvrtka Photomath nudi radna mjesta je prvi puta viđen na VVG.hr.

Tvrtka Photomath nudi zaposlenje

Tvrtka Photomath traži studente za sljedeće pozicije: 1) Pozicija: Sistem administrator (m/ž): Osoba će održavati web sustave Photomath-a. Potrebno je poznavati rad s Linux OS (poželjno Debian i Arch), Više  » Post Tvrtka Photomath nudi zaposlenje je prvi puta viđen na VVG.hr.

Optika Julius traži inženjera/ku ili apsolventa/icu optometrije

Ako želite postati dio mlade inovativne ekipe s izraženim poslovnim konceptom, naučiti nove stvari i uživati na poslu, onda ste pravi izbor za nas. Više  » Post Optika Julius traži inženjera/ku ili apsolventa/icu optometrije je prvi puta viđen na VVG.hr.

Natječaj za izbor demonstratora na studiju Očna optika

Veleučilište Velika Gorica raspisuje Natječaj za izbor demonstratora na stručnom studiju Očna optika. Natječaj možete vidjeti u nastavku:Natječaj za izbor demonstratora Više  » Post Natječaj za izbor demonstratora na studiju Očna optika je prvi puta viđen na VVG.hr.

Posao za studente

Tvrtka Mercury Processing Services International traži studente za posao. Oglase možete vidjeti u nastavku: .NET DevelopersDatabase AdministratorSystem engineer Više  » Post Posao za studente je prvi puta viđen na VVG.hr.

Pliva traži studente za rad

Ovdje pogledajte oglas: PLIVA_oglas Više  » Post Pliva traži studente za rad je prvi puta viđen na VVG.hr.

Traje jesenski razredbeni postupak

Posljednji, jesenski razredbeni postupak za upise u akademsku godinu 2017./2018. započeo je 1. rujna 2017. Prijave i dokumenti mogu se predati do 16. Više  » Post Traje jesenski razredbeni postupak je prvi puta viđen na VVG.hr.

Studentska referada zatvorena do 21. kolovoza

Dragi studenti, Studentska referada s radom počinje ponovno 21. kolovoza 2017. Više  » Post Studentska referada zatvorena do 21. kolovoza je prvi puta viđen na VVG.hr.

Osvoji stipendiju VVG-a i započni s karijerom – prijavi se na nagradni natječaj

Veleučilište Velika Gorica organizira nagradni natječaj pod nazivom „Osvoji stipendiju Veleučilišta Velika Gorica i započni s karijerom“ koji od danas kreće na medijskim platformama 24sata.hr, Više  » Post Osvoji stipendiju VVG-a i započni s karijerom – prijavi se na nagradni natječaj je prvi puta viđen na VVG.hr.