Programski paket Solidworks u funkciji Veleučilišta Velika Gorica

Veleučilište Velika Gorica je za studente u trajno vlasništvo nabavilo programski paket za 3D CAD modeliranje, analizu i simulacije Solidworks. Više  » Objava Programski paket Solidworks u funkciji Veleučilišta Velika Gorica pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastupno predavanje dr. sc. Maje Pauk Gulić, dr. med.

KLASA: 602-04/19-12/008 URBROJ: 238/31-132-056-19-02 Velika Gorica, 15. veljače 2019. OBAVIJEST O NASTUPNOM PREDAVANJU Predmet: dr.sc. Maja Pauk Gulić, Više  » Objava Nastupno predavanje dr. sc. Maje Pauk Gulić, dr. med. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastupno predavanje dr. sc. Nataše Drače, dr. med.

KLASA: 602-04/19-12/007 URBROJ: 238/31-132-056-19-02 Velika Gorica, 15. veljače 2019. OBAVIJEST O NASTUPNOM PREDAVANJU Predmet: dr.sc. Nataša Drača, Više  » Objava Nastupno predavanje dr. sc. Nataše Drače, dr. med. pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Traži se optometrist za rad u optici i poliklinici

Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju i ortopediju, Zagreb, Ksaverska cesta 45, raspisuje: NATJEČAJ Traži se: OPTOMETRIST za rad u Optici i Poliklinici Uvjeti: •  Više  » Objava Traži se optometrist za rad u optici i poliklinici pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Stigle naočale i za mještane Petrinje

Mještani Petrinje, koji su u naš izbor za dodjelu 100 besplatnih dioptrijskih naočala ušli kao građani lošijeg imovinskog stanja, dobili su svoje naočale. Više  » Objava Stigle naočale i za mještane Petrinje pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Nastavlja se akcija 100 naočala za socijalno ugrožene

U okviru projekta 100 naočala za socijalno ugrožene koji Veleučilište provodi sa svojim partnerima, jučer je 16-ero mještana Gline dobilo dioptrijske naočale. Više  » Objava Nastavlja se akcija 100 naočala za socijalno ugrožene pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Prijavite se na 2. Change Code Hackathon

KING ICT započeo je s pripremama za 2. izdanje Change Code hackathona namijenjenoga redovnim studentima. Prijavite se do 4. Više  » Objava Prijavite se na 2. Change Code Hackathon pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Na Veleučilištu je održana druga u nizu radionica za nastavnike u okviru ESF projekta „Specijalistički diplomski stručni studij optometrije – Specialist Graduate Professional Study in Optometry“

Danas je na Veleučilištu održana druga u nizu radionica za nastavnike pod nazivom „Metodologija izrade scenarija za e-učenje“. Radionica je provedena u okviru ESF projekta „Specijalistički diplomski stručni studij optometrije – Specialist Graduate Professional Study in Optometry“. Više  » Objava Na Veleučilištu je održana druga u nizu radionica za nastavnike u okviru ESF projekta „Specijalistički diplomski stručni studij optometrije – Specialist Graduate Professional Study in Optometry“ pojavila se prvi puta na VVG.hr.

VVG na sajmu Informativa u Ljubljani

Veleučilište Velika Gorica i ove je godine sudjelovalo na 11. sajmu obrazovanja i zanimanja Informativa, održanom u Ljubljani od 25. do 26. Više  » Objava VVG na sajmu Informativa u Ljubljani pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Dorime traži optometristu

DORIME otvara radno mjesto za optometristu i rad sa klijentima u prodaji naočalnih leća i okvira. Tražimo osobe koje su voljne učiti i biti svaki dan veći stručnjaci u svojem pozivu! Više  » Objava Dorime traži optometristu pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Naši studenti UKU-a na pokaznoj vježbi HGSS-ove Stanice Samobor

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) – Stanica Samobor je u okviru suradnje s Veleučilištem Velika Gorica održala pokaznu vježbu u Samoboru. Više  » Objava Naši studenti UKU-a na pokaznoj vježbi HGSS-ove Stanice Samobor pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Obilježen Dan mimoza

Već sedam godina za redom Veleučilište Velika Gorica, uz pomoć Grada Velike Gorice, Hrvatske lige protiv raka, Udruge Zdravka i Poliklinike Zahi, Više  » Objava Obilježen Dan mimoza pojavila se prvi puta na VVG.hr.

AMDS Jeans traži sistemskog administratora (m/ž)

AMDS Jeans, prvi hrvatski streetstyle brand odjeće traži informatičara koji će se pridružiti našem timu na poziciji sistemskog administratora i pružiti nam podršku u kontinuiranom širenju naše maloprodajne mreže! Više  » Objava AMDS Jeans traži sistemskog administratora (m/ž) pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Našim studentima predstavljena udruga eStudent

U ponedjeljak, 21. siječnja, na VVG-u je, u organizaciji naše nastavnice Mirele Karabatić, održana prezentacija udruge eStudent. Studentice FER-a i Političkih znanosti udrugu su predstavile studentima 1. Više  » Objava Našim studentima predstavljena udruga eStudent pojavila se prvi puta na VVG.hr.

Na VVG-u je provedena radionica za nastavnike u okviru ESF projekta „Specijalistički diplomski stručni studij optometrije – Specialist Graduate Professional Study in Optometry“

Na Veleučilištu Velika Gorica je 15. siječnja 2019. godine održana prva u nizu radionica za nastavnike pod nazivom „Metodologija definiranja ishoda učenja“ koju su provele djelatnice Učilišta Ambitio, Više  » Objava Na VVG-u je provedena radionica za nastavnike u okviru ESF projekta „Specijalistički diplomski stručni studij optometrije – Specialist Graduate Professional Study in Optometry“ pojavila se prvi puta na VVG.hr.