Održano izborno Sučijsko spravišče Plemenite opčine Mraclin

Redovito kao i svake godine biraju se suci za sljedećih godinu dana, a uz njih su birani zamjenici i sučijski odbor. Izabrani su Stjepan pl. Čunčić i Zdravko pl. Štuban, zamjenici su Drago pl. Matanović i Branko pl. Kos. Pisar je Denis pl. Galekovic uz blagajnika Julija pl. Štubana. Izabrani su i članovi Općinskog odbora: […] Post Održano izborno Sučijsko spravišče Plemenite opčine Mraclin je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Dogodilo se na današnji dan: Oborovo ugostilo mlađe pionire predvođene Rankom Dobrićem

Post Dogodilo se na današnji dan: Oborovo ugostilo mlađe pionire predvođene Rankom Dobrićem je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Mještani Mraclina zapalili lampaše u znak sjećanja na grad heroj

17. studenog 2017. u 18.30 h mještani Mraclina okupili su se kod spomenika Tomislava Hrkovca i odali počast gradu heroju Vukovaru. Okupljeno mnoštvo izmjenilo je nekoliko riječi i nakon toga pristupilo paljenju lampaša koji su simbolično postavljeni u obliku slova ‘V’. Molitvom smo se prisjetili svih branitelja koju su položili svoj život za našu lijepu, […] Post Mještani Mraclina zapalili lampaše u znak sjećanja na grad heroj je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Čak mi više nije ni važno

Matjaž Kek i njegovi ‘fiumenesi’ su protutnjali turopoljskom nogometnom metropolom, kvalitetno napunili tribine na kojima ni vrući Maradonini kesteni nisu mogli ugrijati plemenitaše koje je nemilosrdno šibao hudi sjevernjak sa obližnjih sljemenskih proplanaka. Na kraju utakmice kada su svi počeli lagano napuštati tribine našeg najvećeg stadiona dolje na rubu travnjaka ostala su dva lika. Usputni […] Post Čak mi više nije ni važno je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Obavijest o smrti: Vladimir Prvonožec – Šešo

Post Obavijest o smrti: Vladimir Prvonožec – Šešo je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Paljenje lampaša u znak sjećanja na Vukovar

Mladež temeljnog ogranka HDZ Mraclin u petak 17.11.2017. u 18.30 sati, tradicionalno će kod spomenika Tomislava Hrkovca zapaliti lampaše u znak sjećanja na žrtvu koju je Vukovar podnio za slobodnu Republiku Hrvatsku. Pozivamo sve udruge i mještane Mraclina da nam se pridruže. Slobodno ponesite i koji lampaš, ako imate viška. Predsjednik Mladeži TO HDZ Mraclin, […] Post Paljenje lampaša u znak sjećanja na Vukovar je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

OSS Buševec poziva na kazališnu predstavu

„Ja sem svoga tela gospodar“ veli Iva u novoj predstavi Pučkog kazališta Ogranka Seljačke sloge Buševec. Budite i vi svoga tela gospodari i kak vam god teško bilo, uzmite ga za ruku i dovucite u Dom kulture Buševec, 19.11.2017. nedjelja u 18 sati. Pogledajte hrvatski klasik Slavka Kolara „Svoga tela gospodar“ u režiji Ivana Rožića […] Post OSS Buševec poziva na kazališnu predstavu je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Poziv na predskupštinu DVD-a Mraclin

Post Poziv na predskupštinu DVD-a Mraclin je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Masno je štetno? Jeste li sigurni?

Pa to se zna. To je dokazano, pa to su rekli i na televiziji. Ima i puno studija o štetnosti masti. Svugdje se jela reklamiraju kao malo masna, (low fat), bez masti, obrana mlijeka, bezmasni jogurti….Čak se i tave reklamiraju da se na njima može peći bez masti. Znači, jasno je da je masno štetno. […] Post Masno je štetno? Jeste li sigurni? je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Mraclin tek pred kraj slomio Zvekovac

Zahvaljujući pogotku Anđelka Domitrovića Mraclin je početkom drugog poluvremena stekao prednost koju su domaći igrači održali do gotovo samog kraja utakmice. Gosti su dobro namučili domaćine koji su susret prelomili u samoj završnici golovima Juraja Cvetnića. MRACLIN – ZVEKOVAC 3:0 Mraclin. SRC Nova graba. Gledatelja 50. Sudac: Čunčić. Pomoćnici: Aščić i Bratković. STRIJELCI: 1:0 – […] Post Mraclin tek pred kraj slomio Zvekovac je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Martinje u Mraclinu

Društvo žena “Anđela Lovreković” ili skraćeno Anđele, organiziralo je u petak navečer u mraclinskom Društvenom domu veliku martinjsku proslavu “krštenja mošta”. Krštenje je obavio naš biškup Damir Šafar, uz pomoćnog biškupa Tomislava Galekovića Brke, dok nas je svetom vodicom sve poškropil domištrant Zlatko Kovačić. Preobrazbi mošteka u mlado vino kumovala je Jasna Čunović. Naše je Martinje […] Post Martinje u Mraclinu je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Poziv na Izborno sučijsko spravišče Plemenite sučije Mraclin

Post Poziv na Izborno sučijsko spravišče Plemenite sučije Mraclin je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Dučecove spelancije: premijera HTV-ovog dokumentarca o Ljudevitu Juraku

Dokumentarni film Hrvatske radiotelevizije „Cijena istine – priča o Ljudevitu Juraku“, redateljice i scenaristice Lade Džidić Barić te suscenarista, povjesničara i publicista Tihomora Ponoša, koji će u petak 17. studenoga u Mraclinu biti po prvi puta prikazan javnosti, posvećen je tragičnoj, ali i herojskoj figuri Ljudevita Juraka, čiju sudbinu autori filma, ne bez razloga, uspoređuju […] Post Dučecove spelancije: premijera HTV-ovog dokumentarca o Ljudevitu Juraku je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

test

1234 Post test je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Trideset godina braka Mirjane i Stjepana Vlahovca

U utorak 7. studenoga 2017. Stjepan i Mirjana Vlahovac proslavili su 30 godina bračnog života. Proslavi u Donjem Podotočju, u vlastitom poslovnom prostoru, nazočili su njihovi vjenčani kumovi, prijatelji, te obitelj, a slavlje je popratio tamburaški sastav “Alibi”. Mirjana i Stjepan u trideset godina braka stekli su troje djece, i troje unučadi. Dobro se slažu […] Post Trideset godina braka Mirjane i Stjepana Vlahovca je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.