Zaslužena pobjeda protiv Dinama

Predivan dan i savršen završetak tjedna. Može se reći, sada lakše ulazimo u novi radni tjedan. U turopoljskom derbiju pred stotinjak gledatelja Mraclin je bio bolja momčad i pobijedio Dinamo iz Novog Čiča rezultatom 1:0. U prvom poluvremenu utakmica je bila uglavnom ravnopravna. Gosti su imali jednu dobru priliku koja je završila udarcem pokraj gola, […] Post Zaslužena pobjeda protiv Dinama je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Lete mi, lete tridesete….

U subotu 21. travnja u lovačkom domu Jarebica Mraclin u Velikoj Buni, Stjepan Vlahovac mlađi proslavio je okruglih 30 godina. Uz nezaobilazne zvukove tamburica, smijeh djece te pokoju lovačku priču, Stjepan je uz svoje male nasljednike, obitelj i prijatelje otvorio novo poglavlje u životu. Želimo mu puno uspjeha u poslovnom svijetu, što više otpjevanih pjesama […] Post Lete mi, lete tridesete…. je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Rezultati XXII. kola I. ŽNL-ISTOK

Post Rezultati XXII. kola I. ŽNL-ISTOK je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Najava nedjeljne derbi utakmice u Mraclinu

Post Najava nedjeljne derbi utakmice u Mraclinu je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Najava derbi utakmice u Mraclinu

Post Najava derbi utakmice u Mraclinu je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Novi amblem na Vatrogasnom domu

Danas je na Vatrogasnom domu nacrtan novi amblem povodom 130. obljetnice Društva. DVD Mraclin se zahvaljuju g. Dariju Folnožiću koji je nacrtao novi grb. Fotografije: Zvonimir Šafar Post Novi amblem na Vatrogasnom domu je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Obavijest o upisu djece u dječje vrtiće na području Grada Velike Gorice za pedagošku godinu 2018/2019.

Roditelji odnosno skrbnici djece predškolske dobi koji su zainteresirani za upis djece u predškolske ustanove na području Grada Velike Gorice trebaju podnijeti zahtjeve za upis djece u dječje vrtiće. Zahtjevi se podnose od 2. do 15. svibnja 2018. g. na web stranici eUpisi koja se nalazi na poveznici: www.eupisi.gorica.hr Zahtjev za upis djeteta može se […] Post Obavijest o upisu djece u dječje vrtiće na području Grada Velike Gorice za pedagošku godinu 2018/2019. je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Počinju vatrogasne vježbe za djecu

Počinje sezona vatrogasnih natjecanja za djecu od 5 do 12 godina, stoga DVD Mraclin poziva svu djecu na upis i vatrogasne vježbe. Upisi i prva vježba održati će se sutra, u petak 20. travnja u 19,00 sati ispred Vatrogasnog doma. Za sva pitanja u vezi upisa i vježbanja možete se javiti na sljedeće kontakte: Otto […] Post Počinju vatrogasne vježbe za djecu je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Veliko uređenje Vatrogasnog doma

Već više od tjedan dana traju radovi na uređenju okoliša i Vatrogasnog doma Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mraclin. Uredit će se fasada, zamijeniti prozori te urediti livada uz Vatrogasni dom. U lipnju ove godine, kada DVD Mraclin svečano obilježava 130. godina aktivnog djelovanja, Dom bi trebao zablistati u punom svjetlu. DVD zahvaljuje Gradu Velika Gorica te […] Post Veliko uređenje Vatrogasnog doma je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

III. memorijalni turnir u preferansu “Nikola Galeković – Ben”

Memorijalni turnir u preferansu “Nikola Galeković – Ben” ove je subote, 14.travnja, doživio svoje treće izdanje i ponovno potvrdio prokušanu narodnu i sportsku mudrost da se ekipa koja pobjeđuje jednostavno – ne mijenja. Črna majčica zemljica je obrnula još jedan krug oko sunca, a vrijeme, mjesto, igra, akteri i popratno iće, piće i šport za […] Post III. memorijalni turnir u preferansu “Nikola Galeković – Ben” je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Poziv na Jurjevski kres

Plemenita sučija Mraclin, kak i ova leta, svetoga Juru bude proslavila pri kresu. Kak i ova leta, to bu bilo v Šabariću, pondelek, 23. IV., na samo Jurjevo (kak se i šika). Počeli bi ob sedme vure navečer (19.00 h). Očekuju se Dobre duše, a i jake snage Dučeca, branil nas bu i čuval Turopolski […] Post Poziv na Jurjevski kres je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Rodila se mala Natali Hižar

U ponedjeljak, 16. travnja 2018. u Kliničkoj bolnici „Sveti duh“ u Zagrebu, rodila nam se Natali Hižar, duga 52 cm i teška 3880 gr. Roditelji Ines i Zvonimir te braća Vedran i Dario, presretni su zbog dolaska prinove u obitelj. Od srca čestitamo mami, tati i braći. Malenoj Mraclinčici želimo život pun ljubavi, zdravlja i […] Post Rodila se mala Natali Hižar je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Poraz pionira, pobjeda veterana

Pioniri su doživjeli visok poraz protiv prvoplasirane ekipe Ostrne, rezultatom 0:5, na domaćem terenu. Fizički jači i generacijski ujednačeni gosti zaslužili su pobjedu i nova tri boda. Iduću utakmicu pioniri igraju također na domaćem terenu protiv Turopoljca iz Kuča, u subotu 21. travnja, a početak utakmice zakazan je za 17 sati. Veterani su odigrali prvenstvenu […] Post Poraz pionira, pobjeda veterana je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

“Dučec” na gostovanju u Novoj Gradišci

Na poziv Hrvatske kulturno umjetničke udruge „Trenk“, članovi KUD-a „Dučec“ u subotu 14. travnja gostovali su u Novoj Gradišci. Nastupivši uz domaćina u programu koncerta „Trenk i prijatelji“ „Dučec“ se predstavio dvjema koreografijama: Pjesmama i plesovima Zagorja, koju je izvela mlađa plesačka skupina, zatim Pjesmama i plesovima Turopolja, u izvedbi srednje plesačke skupine. Ženska vokalna […] Post “Dučec” na gostovanju u Novoj Gradišci je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.

Rezultati seniora XXI. kola I. JŽNL-ISTOK

Post Rezultati seniora XXI. kola I. JŽNL-ISTOK je prvi puta viđen na MRACLIN.HR.