Prijava

Vaša prijava

Zanima te video i fotografija?







Sigurno se pitaš tko su sad ovi? Kakve ja veze imam sa njima? Zašto ovo čitam?
Odgovor je jednostavan. Mi smo Record team Velika Gorica, ekipa mladih entuzijaista koji vole snimati, fotkati, montirati i raditi sve što je povezano sa multimedijom. Po samom nazivu možeš zaključiti da smo iz Velike Gorice, malog (ili velikog?) grada nedaleko od Zagreba.

E sad, zbog čega ovo pišemo?
Prvenstveno da čuješ za nas, vidiš tko smo, saznaš nešto o nama i upoznaš nas malo bolje.

Dali će biti još ovakvih postova?
Da. Recimo jednom u mjesec ili dva. Pisat ćemo o važnim stvarima koje su bitne pri snimanju videa, kako napraviti dobru fotografiju, koje programe koristiti, što kupiti od opreme itd.

Recimo da će ovo biti mali vodič o tome kako krenuti u foto/video svijet. A uz sve to, možeš nas pratiti i gledati s čim se trenutno bavimo i što radimo na Instagramu, Facebooku ili YouTubeu.

Pripremili smo i  poseban video za tebe u kojem ćemo se predstaviti tako da možeš zamisliti i shvatiti tko smo i s čim se bavimo.
Pa, uživaj! 
Prošlo je 2 godine! (malo o nama i iza kamere)
Pogledaj video koji smo ti posvetili. :)

Upoznaj naš tim!



Darla Grey

Filip Jakov Čačija


Lud, smotan, ali drži sve na okupu. Čovjek od tehnike i organizacije. Snimatelj, montažer i glumac. Voli snimati umjetničke kadrove i sve što se radi treba ispasti savršeno.

Instagram

Justin Greene

Toni Žalac


Vozač. Samo što ne dobije posao u uberu. Bez njega nebi mogli doći na sve one predivne lokacije gdje snimamo i fotografiramo portrete, video uratke i sve ostalo. Dobar, od riječi - na njega uvijek možeš računati.

Instagram

Dee Smith

Gabrijela Matijević


Naša Gabrijela. Ženska podrška u timu. Noviji član. Želi pridonijeti neku promijenu u svijetu te raditi na velikim projektima. Uvijek nasmijana te spremna za akciju.

Instagram