Prijava

Vaša prijava

Nova sezona kluba VG Limači


U ponedjeljak, 04. rujna, počinje nova sezona kluba VG Limači za djecu predškolske i školske dobi.

Upis djeteta u klub VG Limači aktivan je i traje kroz cijelu školsku godinu. Prolazi se kroz više sportova godišnje, a ovisno o tome u kojem se vremenskom periodu dijete uključi u rad počinje trenirati onaj sport koji je u trenutku upisa aktualan. Sport koji se provodi te njegovi elementi, isključivo su namijenjeni dobi djeteta. Sportske aktivnosti provode prema planu i programu Univerzalne sportske škole koje je odobrilo, verificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Za prvi dolazak djeteta potrebno se najaviti telefonskim pozivom ili sms–om glavnom treneru i predsjedniku kluba Ivanu Kelavi na broj telefona 098 609 630, radi cijelokupne organizacije grupe i treninga.

“Prvi trening je neobavezan u smislu upisa djeteta u program, odnosno, prvi trening je probni trening. Nakon završenog treninga, vršimo razgovor s roditeljima, tj. izlazimo s povratnom informacijom vezano za sam rad, disciplinu djeteta i sve ostalo što je vezano za daljnji nastavak provedbe sportske aktivnosti. Ako je dijete u zadovoljno sa svime (grupom, konceptom treninga, radom trenera), upisnica se popunjava, te se dostavlja na prvom sljedećem treningu.” – poručuju iz kluba.

Klub VG Limači svoje sportske aktivnosti provodi u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Eugena Kumičića. Aktivnosti se provode ponedjeljkom i četvrtkom u tri grupe:
“Sportski vrtić” (3 do 5 godina) – 19:15 do 20 sati
“Škola sportova” (5 do 7 godina) – 20 do 20:45 sati
“Sportska gimnastika + škola sportova” (7 do 13 godina) – 20:45 do 21:30 sati

Više informacija na www.vg-limaci.hr.

The post Nova sezona kluba VG Limači appeared first on Sretni grad.