Prijava

Vaša prijava

Najveseliji vikend u godini!


Iako je trenutno goričke ulice prekrio snijeg, za vikend će njegovu bjelinu zamijeniti šarenilo maski jer pred nama je najveseliji vikend u godini – Turopoljski fašnik!

Subota je rezervirana za Veliku fašničku povorku koja će uveseliti naš grad: fašničke skupine krenut će u 14 sati iz Zagrebačke ulice i zaputiti se prema Parku Franje Tuđmana gdje će maškare i sve goste dočekati fašnički šator s ukusnim krafnama, radionicama za djecu i nastup Pirata i TS Harmonije; u 18 sati najboljim fašničkim skupinama dodijelit će se nagrade, a u 21 sat čeka nas nastup Miroslava Škore. Cijelu fašničku ceremoniju vodit će, uz Princa Fašnika, poznati veseljaci Davor Dretar Drele i Vid Balog.

Nedjelja je dan za najmlađe i Mali fašnik – u fašničkom šatoru će se od 11 do 16 sati predstavljati predškolske i školske fašničke skupine i pojedinci; najbolji će, po uzoru na velike od prethodnog dana, osvojiti nagrade, a za vođenje cijelog programa bit će zadužena Ivanka Mazurkijević. Uz, naravno, neizostavne ukusne krafne!

Vidimo se!

🙂

The post Najveseliji vikend u godini! appeared first on Sretni grad.