Prijava

Vaša prijava

Sajam Vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru


13.03.2013

Učenici Ekonomske škola sudjelovali na VI. međužupanijskom sajmu u Bjelovaru

 

U organizaciji Komercijalno trgovačke škole i Ekonomske i birotehničke škole i iz Bjelovara 13. ožujka održan je VI. Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki.

Sajam je svečano otvorio direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj, a prisutnima su se obratili ravnateljica i ravnatelj škola organizatora mr. Nataša Vibiral i  prof. Vojislav Kranželić.

Na sajmu se predstavilo ukupno  25 vježbeničkih tvrtki sa 75 učenika u pratnji svojih  mentora/voditelja  s područja 4 županije.

Našu školu je predstavljala VT “Rubec“ d.o.o. osnovana 2004. godine čija je djelatnost trgovina modnim dodacima: kravatama i rupcima. Učenici  Stjepan Kolarec, Barabara Pavišić, Anamarija Riđanec i Sonja Galić u pratnji profesorice Jelice Kelava, izlagali su robni asortiman, sklapali kupoprodajne poslove, poslovno pregovarali, upoznavali nove poslovne partnere i na taj način prezentirali svoju tvrtku i tvrtku partner Academia Cravatica iz Zagreba kao i svoju školu.

Slogan tvrtke „RUBEC NOSI I NJIME SE PONOSI“ je rezultat “oluje mozgova“ ove generacije zaposlenih/učenika koji  u 3. i 4.razredu sintetiziraju teorijska znanja i primjenjuju ih u radu. Uče radeći različite poslove, voditi poslovnu komunikaciju, prezentirati svoj rad, evidentirati poslovne događaje u računovodstvenim evidencijama i sudjelovati na sajmovima vježbeničkih tvrtki. Suradnja s partnerskom tvrtkom pridonosi uspješnom poslovanju i radu učenika.

Izražavam zadovoljstvo obavljenim poslovnim transakcijama koje su se odvijale među vježbeničkim tvrtkama a  što su učenici /zaposlenici  VT banke „Moneta“iz Bjelovara, ažurno evidentirali i obrađivali.

Zahvaljujemo domaćinima na ugodnom poslovnom ozračju koje su osigurali  učenicima i njihovim voditeljima.

Hvala i  Turističkoj zajednici grada Velika Gorica na podršci u promotivnim materijalima kao i Županiji na prijevozu, koji su  pokazali da smo u odgoji i obrazovanju dionici i partneri.

Učenici VT „Rubec“ i voditeljica Jelica Kelava,dipl.oec.


NATJEČAJ "ŠTO ZNAM O AZERBAJDŽANU"?

Motocilist smrtno stradao kod Selnice