Prijava

Vaša prijava

Međužupanijska smotra - Biosigurnost i biozaštita - 28.veljače 2024.


Izbijanjem pandemije virusa SARS-CoV-2 uočena je važnost dodatne edukacije učenika, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika o problemu očuvanja ljudskog zdravlja i pokrenut je projekt Biosigurnost i biozaštita. Naša škola se i ove godine uključila u ovu izvannastavnu aktivnost. Voditeljica i mentorica učenicima je nastavnica Nataša Sirković. Učenici zajedno sa svojim nastavnicima – mentorima, putem digitalne platforme, obrađuju sadržaje i ostvaruju planirane ishode. Za kreativno izražavanje koriste različite digitalne alate.
U sklopu projekta organizira se smotra učeničkih radova.
Nakon izlučnog odabira, najkreativniji plakati napravljeni na zadanu temu pozvani su na 28.veljače 2024. na Međužupanijsku smotru središnje Hrvatske u VII. gimnaziju u Zagrebu. U kategoriji srednjih škola, iz 10 županije središnje Hrvatske, na smotru je pozvano 18 timova po dva učenika.
Naš tim Maja Luna Matković i Jakov Patljak učenici 3.i razreda, u pratnji nastavnice Nataše Sirković, uspješno su usmeno predstavili samostalni istraživački rad pred stručnim povjerenstvom na temu Antimikrobna rezistencija kao prijetnja biosigurnosti.

Smotra je protekla u ugodnom ozračju suradnje i razmjene iskustava, a učenici su stekli jedno novo iskustvo.