Prijava

Vaša prijava

VAŽNO - POVEZNICE NA VIRTUALNE UČIONICE


Cijenjeni roditelji i učenici 1. - 4. razreda, prema naputku Ministarstva obrazovanja dužni smo pripremiti se za eventualno online izvođenje nastave. U nastavku ove obavijesti pronaći ćete upute za pristup sustavu Office 365 za škole, te virtualnim učionicama za pojedini razredni odjel.

Za pristup sustavu potrebni su isti korisnički podaci s kojima učenici ulaze u e-dnevnik.

VAŽNO je slijediti korake kako su navedeni, kako biste uspješno pristupili sustavu, a molimo SVE učenike da se prijave do kraja ovog vikenda u svoje učionice.

1. korak - prijavite se u sustav Office 365 za škole sa svojim korisničkim imenom i lozinkom za e-dnevnik putem ove poveznice: 

 https://office365.skole.hr/default/login

2. korak - (ako još nikada niste bili prijavljeni u sustav) prihvatite uvjete korištenja - nakon dugačkog teksta kliknite "Prihvaćam" te odaberite opciju "Odvedi me na Office 365". 

3. korak - nakon toga putem poveznice dolazite do svoje virtualne učionice:

1 A         1 B         1 C          1 D         1 E          1 F          1 G         1 H         1 I

2 A         2 B         2 C          2 D         2 E          2 F          2 G         2 H

3 A         3 B         3 D         3 E          3 F          3 G         3 H        

4 F

Zatražite pristup grupi klikom na Join Group (primjer na slici ispod):

VAŽNO! Nemojte obrisati poveznicu na svoju virtualnu učionicu - zapamtite je na svom web pregledniku dodavanjem u favorite ili je zapišite i spremite.  

Učionica je osmišljena kao obrazovna društvena mreža u kojoj ćete komunicirati sa svojim profesorima i rješavati zadatke koje vam zadaju. 


Od 16.03. virtualna nastava