Prijava

Vaša prijava

SuDjelujte u ozelenjivanju Velike Gorice!


Grad Velika Gorica u suradnji s udrugama DOOR, ODRAZ, ZMAG i Udrugom gradova u Republici Hrvatskoj vas poziva na seminar i druženje s ciljem zajedničkog osmišljavanja sadržaja na javnim gradskim prostorima. Seminar će se održati u četvrtak, 20.4.2017. u 10:00 u Pučkom otvorenom učilištu Velike Gorice (Dvorana Gradske vijećnice).
Na seminaru će se predstaviti građanske inicijative velikogoričkog kraja koje rade na poboljšanju života u lokalnoj zajednici kroz bolje korištenje prirodnih resursa (npr. uređenje zapuštenih ili nekorištenih javnih zelenih površina, ili obnova starih drvenih kuća).
Sudionici će kroz grupni rad razraditi moguće modele organiziranja zajednice za postizanje ciljeva građanskih inicijativa u suradnji sa Gradom Velika Gorica. Seminar se organizira u sklopu obilježavanja Dana planete Zemlje.
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, ali radi ograničenog broja sudionika, molimo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje, uz naznaku imena i prezimena, prijave najkasnije do 18.04.2017. e-poštom na adresu daniel.rodik@door.hr.
Program seminara nalazi se u privitku.

The post SuDjelujte u ozelenjivanju Velike Gorice! appeared first on suDjeluj.