Prijava

Vaša prijava

Grad traži dvije osobe za stručno osposobljavanje


Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU i Upravni odjel za predškolski odgoj, obrazovanje i šport Grada Velike Gorice traže po jednu osobu za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Oba upravna odjela traže magistra struke ili stručnog specijalista društvenog smjera, a natjecati se mogu i kandidati koji su prema ranijim propisima stekli VSS.

Kandidat mora biti nezaposlena osoba do 29 godina koja nema više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala te prijavljena u evidenciju HZZ-a najmanje 30 dana.

“Izabrani polaznik nije djelatnik Grada Velike Gorice, ne zasniva radni odnos i ne prima plaću. S kandidatima izabranim na stručno osposobljavanje sklopit će se pisani ugovor u kojemu će biti utvrđeni poslovi za koje će se provoditi stručno osposobljavanje, trajanje stručnog osposobljavanja te međusobna prava, obveze i odgovornosti ugovornih strana. Grad Velika Gorica podmiruje troškove polaganja državnoga stručnog ispita (prvi put). Stručno osposobljavanje provodi se na vrijeme od 12 mjeseci. Na javni poziv mogu se prijaviti osobe oba spola”, stoji u pozivu.

Uz prijavu na poziv kandidat treba navesti osobne podatke te priložiti preslike životopisa, dokaza o državljanstvu, dokaza o stručnoj spremi, potvrde o podacima u matičnoj evidenciji HZMO-a, uvjerenje nadležnog suda i potvrdu HZZ-a.

Pisane prijave podnose se putem pisarnice Grada Velike Gorice ili poštom na adresu Grad Velika Gorica, 10409 Velika Gorica, Trg kralja Tomislava 34 u roku od 8 dana od dana objave javnog poziva.

Javne pozive možete vidjeti OVDJE i OVDJE.

Tekst: Ante Vekić, Foto: Pixabay