Prijava

Vaša prijava

Uspješni velikogorički borilački klubovi


velikogorički borilački sportovi
Iza  karatista Velike Gorice je  nastup na „CRO OPENU“, otvorenom prvenstvu Hrvatske koje je održano u Rijeci. Inače, ovaj je turnir među najjačim karate turnirima u Hrvatskoj, a velikogorički natjecatelji ponovno su ostvarili zapažene rezultate.

Ukupno su osvojili pet medalja, od čega jedno zlato, dva srebra i dvije bronce. Turnir je bio posebno bitan za Ines Grdenić koja se sprema za nastup na Svjetskom prvenstvu. U konkurenciji kadetkinja osvojila je broncu, dok je kod juniorki bila srebrna. Srebrni je bio i Marin Gudelj kod učenika, dok je Igor Vrban bio brončani. Jedino VG zlato osvojio je Patrik Macukić kod učenika do 46 kilograma.

TAEKWONDOSTI NASTUPILI NA KONDOR OPENU 
Članovi Taekwondo kluba Velika Gorica nastupili su pak na Kondor openu u Zagrebu. Nastupilo je 26 natjecatelja koji su osvojili po četiri zlatne i srebrne medalje, te pet bronci. Natjecateljima je ovo bio prvi turnir poslije ljetne stanke, i poslužio im je kao provjera pred nadolazeće aktivnosti koje ih očekuju. Pored natjecatelja u borbama nastupili su i najmlađi članovi u disciplini “kick”, gdje su ostvarili odličan uspjeh osvojivši ekipno prvo mjesto.

zsugvg.hr


Jesenski kros