Prijava

Vaša prijava

Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije

[]

Danas kreće kampanja jedne od najljepših kontinentalnih destinacija kojom se domaći gosti pozivaju na siguran odmor prepun doživljaja

Park prirode Žumberak–Samoborsko gorje, vinska Plešivica, atraktivno Prigorje, ljepote Turopolja i Moslavine, pitoreskna sela, rijeka Sava, jezera Rakitje, Orešje, Kerestinec i Strmec, vožnja skelom od ambijentalnog Samobora do Zaprešića, gradići Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina, Ivanić, lječilište Naftalan, kurije i dvorci… – sada je prava prilika da ih posjetite. Odmor nikad nije bio bliže! Ovo je novi slogan promotivne kampanje TZ Zagrebačke županije koja traje do 1. kolovoza i fokusirana je na domaće goste.
Od danas ova zelena oaza u srcu Hrvatske ima i novu platformu Odmor nikad bliže, kojom se promoviraju najveće atrakcije, poseban doživljaj odmora, održiv i siguran boravak u destinaciji.
„Važan dio kampanje su smještajni kapaciteti, ruralna utočišta i vrhunska eno-gastro ponuda, a upravo kroz ove sadržaje vidimo priliku u pozicioniranju naše županije kao idealne vikend destinacije prvenstveno za stanovnike glavnog grada, ali i za sve one koji istinski uživaju u miru i ljepoti bez masovnog turizma. Zeleni zagrebački prsten nudi mnogo kvalitetnih sadržaja, i to na pola sata od centra Zagreba, pa je sjajna prilika za bijeg od stresa i gradskih gužvi“, kaže Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije.
Nova kampanja započela predstavljanjem nekoliko vrhunskih vinara s područja plešivičke, zelinske i moslavačke vinske ceste u vinskoj video razglednici #NazdraviZaBoljeSutra, uz poziv gostima da posjete ovaj nadaleko poznat vinski kraj i kupuju lokalno.
„Bogata turistička ponuda naše županije rezultat je intenzivne suradnje proizvođača i onih koji nude gostima gotove proizvode. Naglasak je na multisektorskom povezivanju, a osim promocije vinskih cesta, kvalitetnih lokalnih proizvoda naših OPG-ova, kao i ruralnih utočišta, želimo pokazati kako je i ovim izazovnim vremenima moguće stvoriti lanac vrijednosti“, zaključuje Alilović.
Rezervirate li odmor u prvom vikendu srpnja u nekom od utočišta Zagrebačke županije na dar ćete dobiti kupon u vrijednosti 350 kuna koji možete iskoristiti u Designer Outlet Croatia. Vrijeme je da ponovo otkrijemo ljepote Hrvatske.
Link na fotografije (arhiva TZ Zagrebačke županije): https://app.box.com/s/gdjnrvieb2kh4opbe5cbskdta06gbx67
Više na: http://odmornikadblize.hr/

The post Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.