Prijava

Vaša prijava

Jaska Wine Fest

[]

Nova vinska manifestacija održavat će se u jaskanskim ugostiteljskim objektima, od 8. do 10. listopada 2020. godine.
Listopad je mjesec koji je u Jastrebarskom posebno posvećen vinu i vinarima. Mjesec je to i održavanja tradicionalne manifestacije „Dani Vina“, a koja se ove godine, zbog epidemiološke situacije, nažalost neće održati. No, Turistička zajednica grada Jastrebarskog, u suradnji i na incijativu vlasnika ugostiteljskih objekata, jaskanskih vinara i Gradom Jastrebarsko osmislili su novu trodnevnu vinsku manifestaciju u kojoj će svi, a posebno vinoljupci imati priliku uživati.
Tako ćete, od četvrtka, 8. listopada do subote 10. listopada u vremenu od 18 sati, pa sve do ponoći, upravo u svom omiljenom kafiću i uz dobru glazbenu podlogu, imati prilike družiti te puno naučiti od jaskanskih vinskih majstora čija su vina često nagrađivana, a uz to i kušati, kupiti te uživati u okusima vinskih delicija s jaskanskih bregova.

Ulaz je slobodan, a svi posjetitelji pozivaju se na pridržavanje epidemioloških mjera.

Ugostiteljski objekti koji su podržali manifestaciju: Marittimo, Chuca, Ban, Mazana, Cafe Cafe, Kalimero, TV Bar, Cash, Krešimir, Haustor, Croattina, Mirjana, Baza, Bin, Kino, Artemida, Grand Cafe i Garden, K Lojzeku, Mc Grizzly, Holyfood.
Vinari koji su podržali manifestaciju: Baltorinić, J.Braje, R.Braje, Budinšćak, Gregorić, T. Ivančić, K. Ivančić, Jagunić, RJ winery, Kolarić, Korak, Kurtalj, T. Mesic, Nežić, Pavlečić, Šember, Šoškić, Tomac, Tomac & Bajda, Tomićak, Zaher.

The post Jaska Wine Fest appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.