Prijava

Vaša prijava

The Times uvrstio Hrvatsku među top tri najbolje destinacije na svijetu!

[]

Hrvatska je uvrštena u top tri najbolje svjetske destinacije u kategoriji Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times dodjeljuju za najbolje zemlje na svijetu. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju dodjela nagrade održana je virtualnim putem, a na njoj je sudjelovala direktorica Predstavništva HTZ-a u Velikoj Britaniji Darija Reić.

U ovoj je kategoriji najboljom zemljom na svijetu proglašena Italija, dok je drugo mjesto pripalo Novom Zelandu, a treće Hrvatskoj. U užem izboru nagrade, koja se ove godine dodijelila po osmi put, još su se našle neke od najboljih svjetskih destinacija poput Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda. Osim u kategoriji najbolje zemlje, glasovalo se u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora. O konačnom pobjedniku odlučili su čitatelji koji su svojim glasovanjem ujedno sudjelovali u nagradnoj igri za ekskluzivne nagrade.

Podsjetimo, The Times & The Sunday Times spada među najutjecajnije tiskovine u Velikoj Britaniji koje su u ovoj godini dosegle rekordan broj od 16 milijuna čitatelja mjesečno putem print i online izdanja.

Izvor: Hrvatska turistička zajednica

 

The post The Times uvrstio Hrvatsku među top tri najbolje destinacije na svijetu! appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.