Prijava

Vaša prijava

1. VG MeetUp


Razvojna agencija VE-GO-RA organizira prvi u nizu VG MeetUp-a za naše poduzetnike sa ciljem boljeg upoznavanja i razmjene ideja, te stvaranje svojevrsne neformalne mreže kroz koju ćemo zajedničkim snagama poticati međusobni i razvoj naše zajednice.

1.VG MeetUp

Kada?

07.06.2018. godine (četvrtak),

od 15 do 18 sati

Gdje?

Klub 100, Zagrebačka ul. 37, Velika Gorica

 

Svakog sudionika će dočekati piće dobrodošlice te malo iznenađenje, a kroz event će nas voditi svima nama poznati Davor Dretar – Drele, koji će nam zasigurno svojom prisutnošću osvježiti druženje i osnažiti „Vedri duh poduzetništva“ u našem Gradu.

U sklopu eventa će nam se pridružiti i Google koji će nam predstaviti Google My Business uslugu, besplatan i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte, a koji će zainteresiranim poduzetnicima postaviti uslugu na licu mjesta.

Osim dobre volje i zasigurno puno zanimljivih i duhovitih vlastitih poduzetničkih iskustava, na ovo druženje ponesite i svoje promo materijale, vizitke i slično u svrhu  promocije vašeg poslovanja i ostvarivanja daljnjih kontakata. Naravno, ukoliko znate poduzetnike koji možda ne prate online portale ili nisu na našoj mailing listi, slobodno ih uputite na ovaj event te da nas kontaktiraju za prijavu.

Radujemo se skorom druženju!

Za sudjelovanje na VG MeetUp-u molimo prijavite se OVDJE.


Obavijest o smrti