Prijava

Vaša prijava

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“


Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“.

Cilj Poziva je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti mikro, malih i srednjih poduzeća kroz primjenu mrežnih marketinških rješenja.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali ili srednji poduzetnici sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća s poslovnim nastanom u RH registrirani najmanje 1 godinu.

Najniža vrijednost vaučera koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 15.000,00 kuna, a najviša 100.000,00 kuna. Intenzitet potpore iznosi najviše 70% prihvatljivih troškova.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem Vaučera u modalitetu trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13.8.2018 do 29.6.2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru poziva podrazumijevaju izradu i/ili unapređenje jedne ili više domena, a odnose se na poslovne web stranice, E-commerce i/ili M-commerce.

Više informacija možete pronaći ovdje.