Prijava

Vaša prijava

Poziv na 2. VG MeetUp u Clubu 100


Razvojna agencija VE-GO-RA organizira drugi u nizu VG MeetUp-a za naše poduzetnike s ciljem boljeg upoznavanja i razmjene ideja, te stvaranje svojevrsne neformalne mreže kroz koju ćemo zajedničkim snagama poticati međusobni i razvoj naše zajednice.

VG MeetUp

Kada?

18.10.2018. godine od 15 do 18 sati

Gdje?

Club 100

Svakog sudionika će dočekati piće dobrodošlice i mala nagradna igra, a kroz event će nas ponovno voditi Davor Dretar – Drele koji će nam, kao i uvijek, osvježiti druženje i osnažiti „Vedri duh poduzetništva“ u našem Gradu.

U sklopu eventa će nam će nam važnost content marketinga i ecommerca  približiti Mario Pintar, voditelj marketinga @ Hangar 18 koji je svoje Internet putovanje započeo prije više od 25 godina. S iskustvom u području web dizajna, digitalnog marketinga i web tehnologija dodatno gradi kao glavni i odgovorni urednik web stranica Podravke, surađivao na više od 150 web projekata, 5 godina piše blog članke i drži predavanja iz područja digitalnog marketinga.

Pridružit će nam se i Ivana Conjar iz obrta Annapurna koja će nas pripremiti u izradi dobrog marketing pitcha.   S višegodišnjim iskustvom u području poslovne edukacije te pripremi MBA studenata za prezentacije poslovnih planova investitorima, prezentirati će Vam kako jasno,  jezgrovito i zanimljivo prezentirati svoju poslovnu ideju.

Osim dobre volje i zasigurno puno zanimljivih i duhovitih vlastitih poduzetničkih iskustava, na ovo druženje ponesite i svoje promo materijale i vizitke u svrhu  promocije vašeg poslovanja i ostvarivanja daljnjih kontakata.

Za sudjelovanje na VG MeetUp-u molimo prijavite se OVDJE ili nas kontaktirajte na 01/5542-668 ili info@vegora.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!