Prijava

Vaša prijava

Razvojna agencija Velike Gorice poziva na besplatne poduzetničke edukacije


Razvojna agencija Grada Velika Gorica VE-GO-RA u sklopu projekta „Unaprjeđenje poduzetničkih znanja i vještina“ započinje s nizom besplatnih edukacija namijenjenih poduzetnicima, njihovim zaposlenicima i svima onima koji razmišljaju o unaprjeđenju vlastitog posla.

Prva u nizu je dvodnevna edukacija  „Izrada marketing plana“ koja će se održati 8. i 9.11.2018. s početkom u 9 sati.  Sudionici će dobiti set praktičnog znanja, vježbi i alata koji pomažu u oblikovanju marketing plana.  To je ujedno prilika onima koji  žele napisati marketinški plan i bolje razumjeti koje marketinške kanale iskoristi kao pomoć u njegovoj realizaciji, ali i onima koji imaju  plan, a htjeli bi da njihovi marketinški napori budu isplativiji i mjerljiviji. Predavačica je gđa. Ana Jergović.

Prijava moguća OVDJE.

 

Ulazak Hrvatske u EU donio je hrvatskim tvrtkama ulazak na tržište od 500 milijuna potrošača, ali i nove izazove poput povećanih troškova, povećane razine obveza i odgovornosti za sve zaposlene, globalne konkurencije, propise, papirologiju i rizike. U cilju svladavanja navedenih prepreka g. Berislav Čižmek  15.11.2018. u 9 sati održati će edukaciju na temu „Plan izlaska na inozemna tržišta“. Polaznicima će ponuditi nova znanja i alate važne za ostvarenje izvoza, povećanje konkurentnosti i inovativnosti tvrtke, te ih naučiti kako pravilno lobirati na međunarodnom tržištu.

 Prijava moguća OVDJE.

 

Značaj kontrolinga i praktične primjene instrumenata kontrole poslovanja postaju sve izraženije. Što je to uopće kontroling i kako nam može pomoći u našem poslovanju? Kako na uspješan način organizirati kontroling u poduzeću? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete pronaći na edukaciji „Kontroling – koncept za moderno upravljanje poslovanjem“ koju će 21.11.2018.godine u 9 sati prezentirati g. Mladen Meter.

Polaznici ove edukacije moći će prepoznati koji bi oblik organizacije kontrolinga bio najprimjereniji njihovoj organizaciji.

Prijava moguća OVDJE.

 

Posljednja tema ciklusa je  „Prijenos poslovanja – što nakon povlačenja osnivača iz biznisa“ koja će se održati 29.11.2018.godine.

Prijenos poslovanja je složen i dugotrajna proces koji iziskuje pripremu kako bi se identificirala moguća rješenja buduće vlasničke i upravljačke strukture poduzeća nakon povlačenja vlasnika i osnivača u mirovinu  te kako bi se odabralo najbolje rješenje za vlasnika i njegovu obitelj, poduzeće, zaposlenike i širu zajednicu.

Predavačica Mirela Alpeza kroz ovu edukaciju pružit će sudionicima informacije, savjete i primjere dobre prakse važne za uspješno provođenje prijenosa upravljanja i vlasništva u poduzećima.

Prijava moguća OVDJE.

 

Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava putem ispunjenog obrasca. Iz iste organizacije može se prijaviti 1 osoba, a prednost imaju poduzetnici, obrtnici i njihovi zaposlenici s područja Velike Gorice. Pravo sudjelovanja imat će isključivo prijavitelji koji su mailom zaprimili potvrdu sudjelovanja.

Projekt je sufinanciran od strane Zagrebačke županije.