Prijava

Vaša prijava

Google Digitalna garaža – SEO optimizacija web stranica


Pozivamo vas na predavanje „SEO optimizacija“ na kojoj ćete imati prilike saznati zašto koristiti ovu vrstu oglašavanja i koje su mogućnosti.

Predavanje će se održati u sklopu inicijative Google Digitalna garaža, u  srijedu, 12. lipnja 2019. godine, u vremenu od 17:00 – 20:00 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 37.

Optimizacija za tražilice možda zvuči složeno, no kad shvatite kako tražilice funkcioniraju, bit ćete na putu da postanete stručnjaci za SEO. Saznajte kako razviti prilagodljivi plan za SEO, prepoznati najučinkovitije ključne riječi i koji vam alati mogu pomoći u mjerenju onoga što je važno.

Pravilna optimizacija web-stranica znači da više korisnika može brže pronaći vaš sadržaj. To se može postići na mnoge načine, stoga će vam odabir učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse. U ovoj temi saznat ćete kako ovladati metaoznakama, povratnim vezama, međunarodnim SEO-om i još mnogo toga.

Predavač, Krešimir Koružnjak, je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google AdWords program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta.

Krešimir je održao brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske. Trenutno radi u Algebri kao voditelj proizvoda za digitalne edukacijske programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“.

Prijavite se iduće predavanje ovdje.

Ukoliko niste u mogućnosti doći, rok odjave je 10.06.2019. godine, a ukoliko se ne odjavite nećete moći prisustvovati u iduće 3 eduakcije na temu digitalnih edukacija u organizaciji VE-GO-RA-e.

Ukratko o SEO optimizacija i koje su njene tajne?

Kada u internetsku tražilicu unesete pojam koji tražite, tražilica će vam izbaciti popis rezultata web stranica. Ljudi će obično posjetiti one web lokacije koje se nađu na prvim stranicama tražilica. SEO je kratica za „Search Engine Optimization“, tj. optimizaciju web stranica za internetske tražilice. Ako ste mislili da Google ili druge tražilice neke stranice slučajno izlistaju na svojoj prvoj stranici, prevarili ste se!

Za položaj neke web lokacije na tražilicama, zaslužna je isključivo SEO optimizacija. Na temelju nekih parametara tražilice zapravo „odlučuju“ koje stranice imaju više važnih elemenata vezanih za vašu pretragu.
SEO je tehnika koja će pomoći da vaša stranica bude pronađena i da ima bolju poziciju na tražilicama nego milijuni drugih sličnih stranica. Na taj vam način ova tehnika omogućuje da dobijete znatno veći broj posjeta s tražilica nego druge stranice.

Više o Google Digitalnoj garaži ovdje.