Prijava

Vaša prijava

Popis 44 velikogorička subjekta s odobrenim potporama Zagrebačke županije – COVID-19


Upravni odjel za gospodarstvo i fondove Europske unije Zagrebačke županije raspisao je 04. lipnja 2020. godine Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora za očuvanje i poticanje poslovne aktivnosti za mikrosubjekte čiji je rad obustavljen zbog trajanja epidemije bolesti Covid – 19, a osigurana sredstva su u iznosu 13 milijuna kuna.

Na javni poziv se odazvalo 700 poslovnih subjekata, a isplata prvih 1.204.500,00 kuna će biti isplaćena prvih 182 subjekta čije su prijave do sada obrađene. 

Potpore su odobrene u iznosima od 3.000 do 24.000 kuna po subjektu, a novi ciklus isplata očekuje se kroz dva tjedna.

NAPOMENA: Uplata sredstva korisnicima slijedi nakon što dostave/pošalju potpisani ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u Zagrebačku županiju.

Bespovratne potpore se dodjeljuju za nabavu opreme, sirovine i materijala za obavljanje osnovne djelatnosti, podmirenje kreditnih/leasing (financijski) obveza za nabavljenu opremu, korištenje/najam poslovnog prostora, komunalne troškove, troškove telekomunikacija, knjigovodstvenih usluga, licencija, koncesija te drugih troškova za obavljanje osnovne djelatnosti.

Popis poduzetnika čije su prijave odobrene pogledajte OVDJE.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi Javnog poziva, slobodno nam se obratite  mejlom na mjere@vegora.hr  ili na telefone 5542 667 i 5542668, rado ćemo pomoći.