Prijava

Vaša prijava

BizHack Startup Caffe: Kako financirati svoju poslovnu priliku


Hrvatska gospodarska komora uz podršku Lean startup Hrvatske od rujna do studenoga organizira BizHack Startup Caffe.  Susreti s domaćim poduzetnicima organizirani su s idejom razmjene informacija, iskustava i znanja između poduzetnika i sudionika te međusobne pomoći pri lakšoj realizaciji poduzetničkih pothvata. Tema webinara je Financiranje poslovne prilike, a održat će se 4. studenog s početkom u 17 sati.

Poduzetnici početnici nemaju povijest poslovanja ni poslovne rezultate kojima bi potkrijepili svoje poslovne planove te im je pristup izvorima financiranja ograničen. Isto tako, vrlo važan aspekt financiranja je i odabir prikladnoga financiranja poslovne prilike. Budući da odluka o financiranju ima dugoročan utjecaj na poslovanje poduzetnika, potrebno je mudro proučiti sve prednosti, ali i nedostatke svake mogućnosti. Modeli financiranja startup kompanija najčešće uključuju grupno financiranje (crowdfunding), bootstraping, investicijske anđele i fondove rizičnog kapitala.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i otvoreno za prijave sudionika iz cijele Hrvatske. Održat će se na platformi Zoom na hrvatskom jeziku.

Potrebna je prethodna prijava putem sljedeće poveznice: https://bit.ly/bizhackscprijava.

Više informacija o ciklusu online susreta dostupno je OVDJE.