Prijava

Vaša prijava

VI. međunarodna znanstveno stručna konferencija "Dani kriznog upravljanja"


U utorak 28. svibnja održati će se svečano otvorenje VI. međunarodne znanstveno stručne konferencije "Dani kriznog upravljanja" u organizaciji Veleučilišta Velika Gorica, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ive Josipovića.

Svečano otvorenje počinje u 9:00 sati u Hotelu Aristos, Buzin, Zagreb kada će predsjednik Republike hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović održati pozdravni govor.

Dosadašnje konferencije dale su veliki doprinos u unapređenju sustava kriznog upravljanja, u području edukacije profesionalnog kadra za potrebe kriznog upravljanja, kao i u otvaranju znanstvenih i stručnih rasprava o izazovima suvremene sigurnosti te kriznog upravljanja.

Na ovoj međunarodnoj konferenciji „Dani kriznog upravljanja“, čija je središnja tema Suvremene politike kriznog upravljanja, sudjelovat će uvaženi govornici iz 10-tak zemalja: Belgije, Italije, Rumunjske, Turske, Mađarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i drugih.

Organizaciju ove konferencije pomažu i partneri konferencije Državna uprava za zaštitu i spašavanje i DPPI SEE Disaster Preparedness and Prevention Initiative for South Eastern Europe, institucija koja financira dolazak predstavnika iz 13 zemalja članica DPPI SEE na ovogodišnju konferenciju.


Škola u prirodi