Prijava

Vaša prijava

Izbori za Studentski zbor


Temeljem članka 15. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama (Narodne novine, broj 71/7), članka 27. Statuta Veleučilišta Velika Gorica i članka 23. Statuta Studentskog zbora Veleučilišta Velika Gorica dekan Veleučilišta donosi

ODLUKU

o raspisivanju izbora za Studentski zbor Veleučilišta Velika Gorica
I.
Raspisuju se izbori za Studentski zbor na Veleučilištu Velika Gorica.

II.

U izborima za Studentski zbor Veleučilišta imaju pravo sudjelovati svi studenti Veleučilišta Velika Gorica sukladno Zakonu o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, Statutu Veleučilišta i Statutu Studentskog zbora Veleučilišta Velika Gorica.

III.
Za Studentski zbor biraju se studentski predstavnici na način da sa svakog pojedinog stručnog studija i svake godine studija redovni i izvanredni studenti zasebno biraju svog predstavnika i zamjenika za punopravne članove Studentskog zbora.

IV.

Kandidature se podnose Izbornom povjerenstvu kojeg imenuje dekan Veleučilišta.

V.

Izbori za Studentski zbor Veleučilišta Velika Gorica održati će se u prostorijama Veleučilišta, 20. travnja 2018. u vremenu od 11-18 sati.
Ostali uvjeti i postupak izbora za Studentski zbor Veleučilišta Velika Gorica biti će naknadno utvrđeni i objavljeni na mrežnim stranicama Veleučilišta i oglasnim pločama.

VI.

 

Ovjerenu Odluku u pdf -u možete vidjeti ovdje:

Odluka o raspisivanju izbora za Studentski zbor

 

 

Objava Izbori za Studentski zbor pojavila se prvi puta na VVG.hr.