Prijava

Vaša prijava

Predstavljanje našeg alumnija Matica Vogriča sa aplikacijama Smart Optometry i Amblyoplay- utorak, 5. lipnja u 11 sati


U utorak, 5. lipnja 2018.  u 11 sati na nastavi Menadžmenta i poduzetništva, a u cilju realizacije ishoda učenja samog predmeta, predstavit će nam se naš alumni član Matic Vogrič koji dolazi iz Slovenije.

Studentima VVG-a Matic će predstaviti svoju novu ideju Amblyoplay, aplikaciju za trening vida. Pozvani su studenti svih studija te zaposlenici i suradnici da nam se pridruže u dvorani F u utorak u 11 sati. 

Matic Vogric, ima 27 godina i dolazi iz Slovenije. U svijet optike ulazi sa svojih 15 godina, pomažući svome ocu u optici u Idriji. Svoj studij započinje u engleskom Leedsu, gdje je diplomirao Ophtalmic dispensing. Matic je na VVG-u 2015. g. obranio završni rad na temu Testiranje vida na elektroničkim uređajima iz čega je proizašla aplikacija Smart Optometry koja danas ima 30.000 korisnika diljem svijeta, od optometrista, oftalmologa i optičara. Matic otvara svoju firmu pod istim imenom Smart optometry d.o.o. 2015. g. Diplomski studij završio je u Alenu u Njemačkoj. Nakon toga dolazi na ideju za izradu nove aplikacije Amblyoplay, aplikacija za trening vida. Trenutno pohađa internacionalni poslijediplomski studij MBA na Bledu.

 

Objava Predstavljanje našeg alumnija Matica Vogriča sa aplikacijama Smart Optometry i Amblyoplay- utorak, 5. lipnja u 11 sati pojavila se prvi puta na VVG.hr.