Prijava

Vaša prijava

Utrka Maksimirski minus zwei cener u subotu 6. travnja


Poštovani zaposlenici i studenti,
Alumni klub, Studentski zbor, studij očne optike i Centar za karijernu i psihološku podršku zajedno s partnerima organiziraju javnozdravstvenu akciju povodom Svjetskog dana zdravlja te će sudjelovati u utrci Maksimirski minus zwei cener. Veleučilište u akciji sudjeluje besplatnim preventivnim pregledom vida te aktivnim sudjelovanjem u utrci.
U Maksimiru će biti prezentirane i druge aktivnosti Veleučilišta poput projekta Zelena optika, a bit će ovo prilika i da predstavimo naše studijske programe.
Utrka se održava 6. travnja 2019. u zagrebačkom parku Maksimir.
Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na druženju i simboličnim sudjelovanjem u utrci (smije se i hodati) obilježe Svjetski dan zdravlja.
Veleučilište pokriva troškove kotizacije svojim natjecateljima stoga molimo zainteresirane, ozbiljne i odgovorne reprezentativce VVG-a da se prijave na trku.

Za prijavu je potrebno poslati:
• Ime i prezime
• Datum rođenja
• Veličinu majice
• Utrku koja se želi trčati : 2 km ili 8 km

Svaki natjecatelj dobiva startni broj i čip kojim se mjeri prolazno vrijeme te paket organizatora s prikladnim poklonima (majica, ulaznica za ZOO Zagreb i dr.).
Prijaviti se možete putem e-mail adrese kristina.perisic@vvg.hr , u Centru za karijernu i psihološku podršku ili na štandu za prijavu koji će srijedom i petkom od 10 do 12 te od 16 do 18 sati biti postavljen u dvorištu VVG-a.
Prijave za natjecatelje VVG-a su otvorene do 28. 3. 2019.
Više informacija o trci https://www.facebook.com/pg/maksimirskicener/about/?ref=page_internal

Prijavom na utrku slobodno i izričito dajete privolu Veleučilištu Velika Gorica da koristi Vaše osobne podatke na način da iste proslijedi glavnom organizatoru utrke Atletskom klubu Maksimir koji osobne podatke obrađuje u svrhu evidencije sudionika na utrci te objavom pobjednika u medijima.
Na natjecatelje utrke primjenjuje se Informacija o zaštiti osobnih podataka sukladno politici organizatora.
Prijavom na utrku dajete privolu Veleučilištu Velika Gorica da smije koristiti Vaše osobne podatke i fotografije na kojima ste vidljivi, a koje su načinjene neposredno prije utrke, za vrijeme i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja.

Veselimo se zajedničkom druženju!

Objava Utrka Maksimirski minus zwei cener u subotu 6. travnja pojavila se prvi puta na VVG.hr.