Prijava

Vaša prijava

Na VVG-u predstavljen Copernicus Hackathon


Na Veleučilištu je danas drugoj godini smjera Održavanje računalnih sustava predstavljen Copernicus Hackathon. Riječ je o programu koji je financiran od strane Europske komisije, a koji okuplja programere, poduzetnike i stručnjake za određene teme u svrhu razvoja novih aplikacija koje se temelje na podacima Europskog programa za opažanje Zemlje – Copernicus.
Copernicus Hackathon za Hrvatsku i Sloveniju organizira Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu od 23. do 24. listopada 2019. godine. Hackathon će se održati u dvije kategorije: profesionalnoj i učeničkoj, a bit će organiziran u prostorijama Srca (Sveučilišni računski centar). Tematska područja za koja se možete prijaviti su: Pametni gradovi i pametna uprava, Zaštita okoliša i klima te Primjena EO u industriji, poljoprivredi i šumarstvu.
Zašto je važno sudjelovati? Pa upravo zato jer je to idealna prilika za pokazati svoje znanje i vještine, pokazati i usporediti s drugima svoje aplikacije i rješenja te osvojiti neke od vrijednih nagrada.
Više informacija i kako se prijaviti možete pronaći na službenoj stranici: http://www.copernicus-zagreb.eu/

Objava Na VVG-u predstavljen Copernicus Hackathon pojavila se prvi puta na VVG.hr.