Prijava

Vaša prijava

VVG partner na projektu “Stjecanje ključnih praktičnih vještina u području inženjerstva okoliša”

[]

Veleučilište Velika Gorica partner je na projektu „

Stjecanje ključnih praktičnih vještina u području inženjerstva okoliša“ (ESF projekt UP.03.1.1.U.0059), čiji je nositelj Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu a koji će se provoditi do ožujka 2023.

Svrha ovog projekta je razvoj ključnih praktičnih vještina kroz razvoj, unaprjeđenje i provedbu stručne prakse na preddiplomskom i diplomskom studijskom programu Inženjerstvo okoliša (IO) na Geotehničkom fakultetu.

Kroz razvijen institucijski sustav stručne prakse s pripadajućim online sustavom planiranja i praćenja njezine kvalitete, cilj je projekta olakšati zapošljavanje studenata kroz razvoj partnerstva s institucijama, koje će im omogućiti primjenu stečenih teorijskih znanja u praksi, osnivanje Centra za razvoj karijera te povećanje broja studenata u STEM području.

Uz naše Veleučilište partneri na projektu su: Hrvatsko društvo inženjera geotehnike (HDIG), Institut za razvoj i međunarodne odnose (IRMO), Zelena energetska zadruga (ZEZ) i Udruga diplomanata GFV Sveučilišta u Zagrebu (AMAC-GFV).

Objava VVG partner na projektu “Stjecanje ključnih praktičnih vještina u području inženjerstva okoliša” pojavila se prvi puta na VVG.hr.