Prijava

Vaša prijava

Produženi vikend prošao uz brojne prekršaje na prometnicama

['nadzor prometa', 'policija', 'policijska akcija', 'pp vg']

Tijekom vikenda provodila se još jedna akcija „Pojačan nadzor vozila i vozača u dane vikenda“. Time je policija, u periodu 27. do 30. svibnja, utvrdila sveukupno 14 ciljanih prekršaja.

Najviše prekršaja, njih sedam, je zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, a od ostalih prekrašaja policija je utvrdila sljedeće:
2 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola
2 prekršaja nepropisne vožnje – brzina
2 prekršaja vožnje pod zabranom
1 prekršaj upravljanja neregistriranim vozilom

-Također je utvrđeno 12 ostalih prekršaja iz domene prometa tj, ukupno je utvrđeno 26 prometnih prekršaja, dodaju iz PP Velika Gorica.

U subotu, 28. svibnja, u 22,00 sata, muškarac starosti 49 godina, upravljao je osobnim automobilom Ulicom A. K. Miošića u Velikoj Gorici. Nadzorom utvrđeno je da je upravljao vozilom za vrijeme dok je u organizmu imao prisutnost alkohola u koncentraciji od 1,41 g/kg, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,00/kg. Na mjestu događaja izdan mu je Prekršajni nalog i Naredbom je privremeno oduzeta vozačka dozvola na rok od 12 sati i isključen je iz prometa.

Tijekom vikenda dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom, a u ostalo vrijeme vikenda dogodile su se još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

Objava Produženi vikend prošao uz brojne prekršaje na prometnicama pojavila se prvi puta na V'Gradu.