Prijava

Vaša prijava

Na besplatnoj radionici naučite koristiti Google Business Profil

[]

VEGORA poziva sve zainteresirane da se prijave na radionicu “Sve mogućnosti Google Business Profila” namijenjenu svim velikogoričkim poslovnim subjektima, iznajmljivačima i obiteljskim gospodarstvima. Radionica će se održati u petak, 22. rujna s početkom u 12 sati vijećnici u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica. Radionica je besplatna za sve sudionike.

Google Business Profil je besplatan alat koji omogućuje da upravljate na koji način se Vaša tvrtka prikazuje na Googleovim proizvodima, kao što su Karte i Pretraživanje. Ako Vaša tvrtka pruža usluge klijentima na određenoj lokaciji, ili više lokacija, ili nemate ured te trebate biti vidljivi, Google Business Profil klijentima pruža mogućnost komunikacije sa svim informacijama koje želite prezentirati. To je Vaša Google vizitka, alat koji svakako trebate imati. Možda već i postoji za Vašu tvrtku, a da toga niste ni svjesni. Što znači da možda već imate pozitivne i negativne recenzije kojih niste svjesni.

Glavni cilj radionice nam je da svi naši velikogorički poduzetnici budu vlasnici svojih Google profila kako bi mogli njima upravljati jer u protivnom nisu u mogućnosti komunicirati sa svojim klijentima, odgovarati na recenzije i iskoristiti njegov puni potencijal.

Dostupnost informacija o poslovanju je nužna stavka u današnjem konzumerizmu, a Google profil upravo sumira sve potrebno na jednom mjestu ukoliko iskoristite što sve profil nudi.

PREDAVAČ

Krešimir Koružnjak je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos.

Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine bio je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Grow with Google. Ujedno je držao predavanja za velikogoričke poduzetnike u sklopu istog projekta.
U Algebri je radio 4 godine kao rukovoditelj proizvoda za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“ i “Specijalist za internetsko oglašavanje“.

Objava Na besplatnoj radionici naučite koristiti Google Business Profil pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Trideset godina općine Rugvica