Prijava

Vaša prijava

Judo klub Pinky na “Kupu Turopolja” 2023. “ubrao” čak 12 medalja

[]

Velika Gorica bila je domaćin impresivnog judo spektakla ovog vikenda, gdje je na međunarodnom turniru “Kup Turopolja”, održanom 7. listopada 2023., Judo klub Pinky ostvario izuzetne rezultate. U žestokoj konkurenciji, sa preko 280 natjecatelja iz 25 klubova, mladi judaši Pinkyja su se istaknuli i osvojili čak 12 medalja, potvrdivši svoj talenat i posvećenost sportu.

U kategoriji do 25 kg za natjecatelje do 10 godina, Kužir Ema sjajno je zastupala klub osvojivši zlatnu medalju i demonstrirajući vrhunsku tehniku i borbenost. Hren Andrija, nastupajući u kategoriji do 60 kg za uzrast U16, također je osvojio zlato, dok je Tin Kovačić dominirao u kategoriji do 38 kg za uzrast U12, također donoseći zlatnu medalju klubu.

Srebrnu medalju i pohvale za hrabro i strateško borbeno umijeće odnijeli su Antolčić Nika u kategoriji do 36 kg (U12), Grčić Jakov u kategoriji do 38 kg (U12), Katalenić Lovro u kategoriji do 46 kg (U14), te Petrović Matija u kategoriji do 38 kg (U14).

Brončane medalje osvojili su Fakleš Ivona i Đaković Ivna, oba u kategoriji do 28 kg (U12), Čonkaš David i Đaković Grgur, oba u kategoriji do 46 kg (U14), te Grčić Andrija u kategoriji do 73 kg (U16), čime su dokazali da su i u najtežim borbama sposobni izvući najbolje od sebe i osigurati postolje za svoj klub.

Nakon uspješnog natjecanja, članovi Judo kluba Pinky svojim su nastupima pokazali kako se upornost, rad i odanost sportu itekako isplate. Ovaj događaj bit će upamćen ne samo po medaljama koje su osvojili, već i po timskom duhu koji je vladao među mladim sportašima. Njihova predanost, strast i entuzijazam prema judu bili su vidljivi kroz cijeli turnir i svakako pridonose inspiraciji i motivaciji ostalim članovima kluba, kao i budućim judašima.

Vodstvo kluba i treneri izrazili su ogromno zadovoljstvo i ponos postignućima svojih pulena, te se nadaju da će ovakvi rezultati poslužiti kao dodatni poticaj za daljnje rad i razvoj mladih sportaša. “Kup Turopolja” dokazao je da Judo klub Pinky ima budućnost u svojim mladim članovima i da je rad koji se ulaže u njihov razvoj više nego opravdan.

Objava Judo klub Pinky na “Kupu Turopolja” 2023. “ubrao” čak 12 medalja pojavila se prvi puta na V'Gradu.