Prijava

Vaša prijava

Već danas zavirite u gastronomsku uvertiru Gastro Turopolja, središnji program sutra tijekom cijelog dana

[]

Povijesni kutci Velike Gorice danas vrve živahnošću i okusima koji mame i najzahtjevnija nepca, sve u iščekivanju glavnog događaja, Gastro Turopolja, koje će kulminirati u subotu. No, prije velike subotnje fešte, ljubitelji dobre hrane, kvalitetnih lokalnih proizvoda i strastvene razmjene znanja o održivoj poljoprivredi mogu se priključiti nizu događanja koja počinju već danas.

Već od 11 sati, prostor oko Muzeja Turopolja postaje epicentar gurmanskih doživljaja u Velikoj Gorici, s BBQ delicijama pripremljenima od strane poznatog kuhara, Davora Šuškovića. Između sočnih Gorica burgera i savršenih steakhouse friesa, posjetitelji će imati priliku uživati u autentičnim okusima po pristupačnim cijenama.

Paralelno s ovim, od 12 sati, izlagači Gospodarskog sajma i Festivala ekološke poljoprivrede predstavljaju svoje proizvode, dok se od 11 do 14 sati u Centru za posjetitelje održavaju predavanja o oznaci kvalitete PLAVI CEKER, Eko certificiranju i drugim temama relevantnim za održivu poljoprivrednu proizvodnju.

Večernji sati (17-19h) rezervirani su za BBQ Masterclass gdje će Davor Šušković dijeliti svoje tajne vještine roštiljanja. Priključite se danas i uronite u svijet gastronomskih čarolija Velike Gorice, te ne propustite glavni događaj – Gastro Turopolje u subotu!

 

Objava Već danas zavirite u gastronomsku uvertiru Gastro Turopolja, središnji program sutra tijekom cijelog dana pojavila se prvi puta na V'Gradu.