Prijava

Vaša prijava

Velikogoričke gimnazijalke osvojile su prvo mjesto na natjecanju u šahu, čestitke!

[]

U Bregani je održano županijsko natjecanje osnovnih i srednjih škola u šahu. U oštroj konkurenciji, djevojke iz velikogoričke gimnazije pokazale su izvanredne vještine i osvojile zasluženo 1. mjesto. Njihov trud i talent donijeli su im priliku da se plasiraju na završnicu državnog natjecanja.

Završnica će se održati od 22. do 24. studenog 2023. godine u predivnom Poreču. U ekipi djevojaka koje su ostvarile ovaj izvanredan uspjeh bile su Saša Detelić, Marta Nidogon, Marta Crnogaća, Rita Lučić i Hana Biloglav.

Gimnazija Velika Gorica

S druge strane, mladići nisu bili daleko iza svojih kolegica. Osvojili su drugo mjesto, što je također značajan uspjeh. Ekipa se sastojala od talentiranih mladića – Tin Kajganić, Niko Tkalčević, Andrija Eterović, Leon Žigrović i Nikola Kos.

S obzirom na njihove uspjehe na županijskom nivou, velika su očekivanja za državno natjecanje u Poreču. Čestitke na izvanrednom postignuću!

Objava Velikogoričke gimnazijalke osvojile su prvo mjesto na natjecanju u šahu, čestitke! pojavila se prvi puta na V'Gradu.