Prijava

Vaša prijava

U Galeriju Trumbetaš stiže izložba radova učenika iz Pokupskog pod nazivom ”Kak je negda bilo”

[]

Učiteljica Jasminka Podlejan iz OŠ Pokupsko zajedno sa svojim učenicima istražuje i zapisuju priče svojih djedova i baka. Te je zapise i priče objedinila u projekt ”Kak je negda bilo”, čija je osnovna ideja da, kod osnovnoškolaca i drugih mladih, razvija svijest o vlastitoj kulturi te prikazuje nužnost očuvanja tradicije pokupskoga kraja.

Učenici tako istražuju svoje kulturno naslijeđe, analiziraju njegovo značenje i važnost te razmatraju različite načine kako se prenosi s generacije na generaciju. Izložbu radova, tim povodom imat ćete priliku pogledati u prostoru Galerije Trumbetaš gdje će u srijedu, 22. studenog biti otvorena izložbaKak je negda bilo”. 

Nakon otvorenja izložbe, u 18:30 sati održat će se i promocija knjige Jasminke Podlejan “Lepi naš k(r)aj”. Izložba ostaje otvorena do 03. prosinca. Više o cijelom projektu možete pročitati i u našoj prethodnoj objavi ovdje.

Objava U Galeriju Trumbetaš stiže izložba radova učenika iz Pokupskog pod nazivom ”Kak je negda bilo” pojavila se prvi puta na V'Gradu.