Prijava

Vaša prijava

Dva nova slučaja trovanja pićem u Zagrebu?

['trovanje pićem']

Ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio je za Jutarnji list kako su na Rebro zaprimljene dvije osobe sa sumnjom na trovanje bezalkoholnim pićem. Riječ je o dvije mlađe osobe koje su stabilno i izvan životne opasnosti, a jedan od mladića (1994. godište) tvrdi kako je do ozljeda jednjaka i usta došlo nakon što je konzumirao Coca-Colu. Bocu Cole kupio je na automatu na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu.

Podsjetimo, ranije je potvrđeno kako je jednoj osobi pozlilo tijekom konzumacije bezalkoholnog pića u ugostiteljskom objektu u središtu Rijeke te je s ozljedama jednjaka prevezena u riječku bolnicu radi pružanja liječničke pomoći. Riječ je o gaziranoj vodi Romerquelle koji proizvodi Coca-Cola.

Obavljen je očevid, izuzeti su određeni predmeti te su obavljeni razgovori s više osoba, a policija je o prikupljenim saznanjima izvijestila Državno odvjetništvo i Državni inspektorat.

Podsjetimo, Coca-cola Hrvatska potvrdila je kako zna za slučaj trovanja njezinom mineralnom vodom u riječkom kafiću, zbog čega je jedna osoba završila s kemijskom ozljedom jednjaka, poručivši da se radi o izoliranom slučaju i da je otvorena za suradnju sa svim nadležnim tijelima. O dva nova slučaja nisu se izjasnili.

Uskoro više!

Objava Dva nova slučaja trovanja pićem u Zagrebu? pojavila se prvi puta na V'Gradu.