Prijava

Vaša prijava

Besplatno kino za umirovljenike! Pogledajte odličan film sljedeći petak u velikogoričkom kinu

[]

U velikogoričkom kinu, u petak, 24. studenog s početkom u 11:00 sati, održat će se posebna matineja za umirovljenike gdje će imati priliku besplatno pogledati najnoviji hit komediju “Moje grčko vjenčanje 3“. Film je nastavak popularne franšize koja slavi obiteljske vrijednosti i humor koji proizlazi iz kulturnih razlika.

Film “Moje grčko vjenčanje 3”, režiran od strane Nia Vardalos, koji je i glumi glavnu ulogu zajedno s Johnom Corbettom, traje 91 minutu. Radnja prati obitelj Portokalos na njihovom prvom zajedničkom putovanju u Grčku. U ovom nastavku, obitelj se okuplja u Grčkoj gdje će iskusiti niz neočekivanih događaja i susresti nove zanimljive likove. Film je istovremeno avantura i topla priča o obitelji, koja će nesumnjivo osvojiti srca publike.

Ova posebna matineja za umirovljenike pruža izvrsnu priliku za druženje i uživanje u filmu bez ikakvih troškova. Organizatori događaja ističu važnost uključivanja starije populacije u kulturne događaje te izražavaju zadovoljstvo što mogu ponuditi ovakav sadržaj. Ulaz u kino za sve umirovljenike na film je besplatan.

Objava Besplatno kino za umirovljenike! Pogledajte odličan film sljedeći petak u velikogoričkom kinu pojavila se prvi puta na V'Gradu.