Prijava

Vaša prijava

Crveni križ dodijelio jubilarnu plaketu Gradu te posebno nagradio volontere i Alena Konjevića

[]

Hrvatski Crveni križ obilježava iznimne obljetnice ove godine, slavljem koje nadilazi čist broj godina. Sa 145 godina postojanja na tlu današnje Republike Hrvatske, ova organizacija se ne samo prisjeća svoje povijesti, već i slavi svoje utjecajno djelovanje na dobrobit zajednice.

Crveni križ Velika Gorica (Foto Ljubek)

Ovaj važan jubilej nije samo obilježavanje godina, već i priznanje dugogodišnjih velikogoričkih volontera koji su svojim nesebičnim angažmanom oblikovali temelje humanosti u regiji. Dodjela zahvalnica Ivanu Čužiću, Jeleni Hrvojić, Stjepanu Ocvirku, Ladislavu Siču, Miri Sič, Marici Varjačić i Stjepanu Vujnoviću simbolizira zahvalnost za njihovu neumornu posvećenost.

Crveni križ Velika Gorica (Foto Ljubek)

Posebno priznanje dodijeljeno je i Gradu Velikoj Gorici za kontinuiranu podršku i suradnju, čime je demonstrirana plemenitost i angažman cijele zajednice u promicanju humanitarnih vrijednosti.

Crveni križ Velika Gorica (Foto Ljubek)

Uz ovu svečanost, Crveni križ Velika Gorica također se zahvalio Alenu Konjeviću, predsjedniku Turopoljske udruge skauta “Tur”, dodjeljujući mu zahvalnicu za njihovo angažiranje u organizaciji Festivala vještina za život. Ovaj događaj je odjek humanosti i suradnje koji širi svijest o važnosti zajedničkog rada u očuvanju i unaprjeđenju ljudskog dostojanstva.

 

Objava Crveni križ dodijelio jubilarnu plaketu Gradu te posebno nagradio volontere i Alena Konjevića pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Državno Natjecanje iz geografije