Prijava

Vaša prijava

Sve je spremno za Advent u Kučama! Pridružite se Kučanima i posjetite bogat za ‘velike i male’

[]

Mjesni odbor Kuče, u suradnji s lokalnim udrugama, ponovno priređuje tradicionalni adventski program u Kučama, koji će se ove godine održati početi 09. prosinca. Ovaj događaj, koji se odvija ispred i u Društvenom domu Kuče, obećava biti praznik radosti i zajedništva za sve mještane i posjetitelje.

Prvi dan Adventa započet će u 16:00 sati dječjom radionicom, osmišljenom da potakne kreativnost i veselje među najmlađima. Ove radionice, uvijek popularne među djecom, osiguravaju zabavu i edukativan sadržaj, te su izvrsna prilika za roditelje da uživaju u adventskom duhu zajedno sa svojim mališanima.

Posebno uzbuđenje donosi 18:00 sati, kada je najavljen dolazak Sv. Nikole. Ovaj voljeni dio programa donosi osmijehe na lica djece, s obzirom na to da Sv. Nikola svakom djetetu daruje besplatan poklon. Organizatori su istaknuli važnost prijave djece za ovaj događaj do 05.12.2023., kako bi se osigurala dobra organizacija i da niti jedno dijete ne ostane bez poklona. Kontaktna osoba za prijavu je Jasmina, dostupna na broju 091-1612-967.

Večer će biti upotpunjena u 19:30 sati, kada započinje druženje uz zvuke domaćih tamburaša. Ovo je prilika za sve posjetitelje da uživaju u melodijama tradicionalne glazbe, što dodatno doprinosi osjećaju zajedništva i topline koji su sinonim za advent u Kučama.

Kao i svake godine, osigurana je prigodna hrana i piće, uključujući kobasice i kuhano vino, što upotpunjuje doživljaj blagdanskog veselja. Organizatori naglašavaju da je svatko dobrodošao na ovaj događaj, i nadaju se da će zajedničko druženje u Kučama okupiti veliki broj posjetitelja, stvarajući tako još jedno nezaboravno adventsko iskustvo.

Udruga žena Kuče

 

Objava Sve je spremno za Advent u Kučama! Pridružite se Kučanima i posjetite bogat za ‘velike i male’ pojavila se prvi puta na V'Gradu.