Prijava

Vaša prijava

“I njima je zima” Rotaract Velika Gorica poziva na humanitarnu akciju za velikogoričke šapice

[]

Rotaract Velika Gorica pokrenuo je humanitarnu akciju za velikogoričke šapice koje nemaju svoje domove te vas pozivaju da im se pridružite u subotu, 09. prosinca od 10 do 13 sati u Domu kulture Galženica na 2. katu (iznad knjižnice Galženica).

“Zima je pred vratima, a mnogi naši četveronožni prijatelji bez doma osjećaju njezine oštre zube. Zato smo odlučili ponovno pokrenuti humanitarnu akciju pod nazivom ”I njima je zima” i prikupiti najpotrebnija sredstva Skloništu za životinje Velika Gorica. Vaša podrška i mala gesta ljubaznosti mogu napraviti veliku razliku u životu onih koji trenutno nemaju svoj topli dom”, poručuju iz Rotaracta.

Ono što je trenutno najpotrebnije su:

  • ručnici
  • deke
  • hrana Rustican

Dobrodošle su naravno i zdjelice, igračke, krevetići grebalice, uzice ili ogrlice.

“Pomozimo zajedno našim četveronožnim prijateljima prebroditi ove teške zimske dane i ugrijati njihova skromna srca. Veselimo se vašem dolasku i podršci. Hvala vam što s nama dijelite toplinu u ovo blagdansko vrijeme. Svi zajedno činimo razliku”, dodaju.

Objava “I njima je zima” Rotaract Velika Gorica poziva na humanitarnu akciju za velikogoričke šapice pojavila se prvi puta na V'Gradu.